هادی مگنت نوشته است:
کمال آرامش رو شما از امروز صبح ساعت 7 شروع کردین. آفرین همینجوری پیش برین حتما بجایی میرسین. اگر اطلاعات درستی از الکترونیک و عملکرد این مدار داشته باشین نیازی به اسکوپ گرفتن نیست شما وقتی نمیتونی تشخیص بدی که خازن همون خازن هستش که فرکانس اسیلاتور 8 مگاهرتز مربعی از یک طرف به بیس ترانزیستور و از طرف دیگر به LC وارد میشه که در خروجی LC تبدیل به پالس میشه. اگر نمیتونین با شبیه ساز کار کنید لطفا از دوستان وارد کمک بگیرید.
شما وقتی نمیدونید امواج پالسی که از این سیستم با چه قدرتی بیرون میاد و یا موبایل با چه مدولاسیونی دیتا ردوبدل میکنه لطفا نظر ناآگاهانه ندید برای خودتون میگم.
ای کاش استاد رستم هم اینجا بود و امواج اسکالر رو ایشون بهتر براتون توضیح میداد.
در ضمن محل زندگی هر شخصی به خودش مربوط میشه حتی طرف پشت کوه هم باشه. اگر قصد توهینی به دوستان داشته باشید مطمئن باشید که اینجا جای شما نخواهد بود اینجا محل تبادل اطلاعات مفید هستش نه ....
هر عملی عکس العملی داره , اگه کسی حتی کمی از حد خودش فرا تر بره شک نکنید جواب خودشو دریافت میکنه , وشک داشتم که شما هم به این ماجرا ها ربطی داری که به یقین رسیدم ! الان دارم چشم غیب میگم .مگه نه ؟
دوست عزیز من هیچ ادعایی نکردم که الکترونیک بلدم !! من رشتم مکانیک هست و هیچ ربطی به الکترونیک نداره !
با این حال اگه حتی قبول کنم امواج 8m این مدار مربعی باشی شما به هیچ وجه نمیتونی در مورد امواج ارسالی از فلز مدفون نظر بدی !! و در مورد علم شما میشه تو شبیه سازتون با ۸مگ موج مربعی رو تو بیس ترانزیستور ۲ نشون بدی .
در مورد قدرت امواج هم واقعا نمیدونم چطور برات توضیح بدم ! در این مور توضیحات رو دادم
در مورد استاد رستم هم با کمال احترامی که نسبت ایشون قاعلم اگه توضیح بدن که چگونه امواج اسکالر به اون ضعیفی میتونه انتن ردیاب رو تکون بده من کلا دیگه حرفی ندارم !
دقیق برات حساب میکنم چه میزان انرژی لازمه که میله 3mm رو به حرکت دربیاره . ببینیم اگه امواج اسکالر هم به فرض محال مکانیکی زور میزدن ایا میتونستن انتن رو حرکت بدن؟
خازن همان خازن است ,
دانشگاهی که دانشگاه نباشد دانشگاه نیست !