نویسنده |
پیغام |
asdfg
کاربر فعال
|
پیوست: 554055_594929127224593_1091187412_n.jpg
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 19 مرداد1392 - 8:28pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
سلام دوست عزیز عید شما هم مبارک باشه . داداش اگه میخ وای نظر دوستانو راج عکستون که شبیه صندلیه بدونی .ب نظز من ک کاملا طبیعی هستش و ب تازگی شایدی چند ماه پیش قسمتی از سنگ جدا شده و فرم صندلی رو گرفته اگه دقت کنی میبینی ی قسمت سنک رنگش تقریبا روشنتره که معلومه تازست و بقیش تیره تره.اگه کنار سنک بگردی حتما قسمت جدا شده سنگو میبینی . موفق باشی دوست عزیز
|
شنبه 19 مرداد1392 - 9:01pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
hamedkk نوشته است: با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز ! اگر امکان داره نظرتون رو در مورد دو نصویر زیر بفرمایید. یکی از عکس ها مربوط به یه سنگ توی یک دره و عکس دیگه مربوز به یک سنگچین در ارتفاعات همن دره و روی یه کوهه ممنونم عکس اول که چیزی نیست ولی عکس دوم چیزی که من میبینم بنظرم کله یه انسانه که به مرور زمان فرسودگی زیادی پیدا کرده ولی هنوز مشخصه از چشم -دهان-دماغ و....
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
دوشنبه 20 مرداد1392 - 12:57am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم میخواستم نظرتون رو در مورد این عکس بپرسم. علائم خیلی زیاده ولی این چند تا بیشتر چشممو گرفتن. اگه اوکی هست بار چی میتونه باشه و جنس و مقدارش و عمقش. البته میدون نمیشه دقیق گفت ولی بر اساس تجربه خودتون در کار با علائمی مثل این میگم.
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
دوشنبه 20 مرداد1392 - 1:18am |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
amir92 نوشته است: با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم میخواستم نظرتون رو در مورد این عکس بپرسم. علائم خیلی زیاده ولی این چند تا بیشتر چشممو گرفتن. اگه اوکی هست بار چی میتونه باشه و جنس و مقدارش و عمقش. البته میدون نمیشه دقیق گفت ولی بر اساس تجربه خودتون در کار با علائمی مثل این میگم. سلام مورد اول و سوم رو رها کنید چون نشانه دفینه نیستند هر چند شما اونها رو کار دست بدونید بالفرض که نشانه دفینه باشند اینها علامتهای تکمیلی نیستند بلکه در کنار سایر علائم باید وجود داشته باشند و مکمل انها هستند ولی بنده اینها رو رد میکنم علائم دفینه دقیق و حساب شده هستند در مورد جوغن هم نشان قبری است که در کنار یا زیر خود سنگ قرار دارد
|
دوشنبه 21 مرداد1392 - 9:02am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
|
استاد پارسي عزيز عكس اول رو بروش يه سخره است كه يه درخت پسته وحشي هست و و پايين همين سنگ و صخره توي دره يه سنگ بوده كه يه خورشيد روش حكاكي بوده- دايره اي بوده با اشعه كه كاملن هم مشخص و واضحه بوده ولي خودم نديدم ولي پدرم خودش ديده با بچه ها-رفتم عكس بگيرم يا سر جاش خوده زمين يا آب بردش كه پيداش نكرديم. سنگ بزرگي بوده حدود يك تن كه با چندين نفر هم تكون نميخورده. جاي همون سنگ يه متر اينور و اونور يه سنگ هست كه يه طرحي روشه كه نه كنده كاريه و نه نقاشي اگه هم باشه انگار جذب سنگ شده. عكس دوم و سوم يه منطقه هستن ويه محوطه هست. ظاهرا بغ ل جوغن اگه دقت كرده باشي يك پيكان هست كه فرسايش كم رنگش كرده. سومي هم كه يه ضربدر داره كنار ضربدر يه سوراخ كوچك كنده شده هست. انگار تراش خورده. عكسهاي بيشتري ميزارم فقط خيلي زرگ در ميان و شما ها رو اذيت ميكنه و چطور كوچك كنم كه هم هجم كم بشه هم كيفيت از بين نره؟
|
دوشنبه 21 مرداد1392 - 1:08pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
با برنامه پاورپوینت در قسمت ری سایز راحت میشه حجمش رو کم کرد امیر جان
|
دوشنبه 21 مرداد1392 - 2:52pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
امیر جان عکس بهتر بذار
|
دوشنبه 21 مرداد1392 - 3:59pm |
|
|
bardia92
کاربر فعال
|
سلام دوستان و اساتید عزیز سوالی داشتم می خواستم بدونم امکانش هست 400کیلو طلا در داخل سنگ جاسازی کنند?اساتید به همچین موضوعی برخورد کردند?
|
دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:37pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
مگر اون سنگه کوه باشه که غار داشته باشه که چهارصد کیلو طلا بذارن توش کی اینو گفته حالا یه خمره باشه اونم سنگی که تکون بخور نباشه داخل سنگا اکثرا سنگهای قیمتی پنهون میکردن
|
دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:45pm |
|
|
|