انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:13pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

پیوست:
554055_594929127224593_1091187412_n.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 19 مرداد1392 - 8:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
سلام دوست عزیز عید شما هم مبارک باشه .
داداش اگه میخ
وای نظر دوستانو راج عکستون که شبیه صندلیه بدونی .ب نظز من ک کاملا طبیعی هستش و ب تازگی شایدی چند ماه پیش قسمتی از سنگ جدا شده و فرم صندلی رو گرفته اگه دقت کنی میبینی ی قسمت سنک رنگش تقریبا روشنتره که معلومه تازست و بقیش تیره تره.اگه کنار سنک بگردی حتما قسمت جدا شده سنگو میبینی .
موفق باشی دوست عزیز

شنبه 19 مرداد1392 - 9:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
hamedkk نوشته است:
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز !
اگر امکان داره نظرتون رو در مورد دو نصویر زیر بفرمایید. یکی از عکس ها مربوط به یه سنگ توی یک دره و عکس دیگه مربوز به یک سنگچین در ارتفاعات همن دره و روی یه کوهه
ممنونم

عکس اول که چیزی نیست ولی عکس دوم چیزی که من میبینم بنظرم کله یه انسانه که به مرور زمان فرسودگی زیادی پیدا کرده ولی هنوز مشخصه از چشم -دهان-دماغ و....

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

دوشنبه 20 مرداد1392 - 12:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
میخواستم نظرتون رو در مورد این عکس بپرسم. علائم خیلی زیاده ولی این چند تا بیشتر چشممو گرفتن. اگه اوکی هست بار چی میتونه باشه و جنس و مقدارش و عمقش. البته میدون نمیشه دقیق گفت ولی بر اساس تجربه خودتون در کار با علائمی مثل این میگم.
تصویر
تصویر
تصویر

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

دوشنبه 20 مرداد1392 - 1:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

amir92 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
میخواستم نظرتون رو در مورد این عکس بپرسم. علائم خیلی زیاده ولی این چند تا بیشتر چشممو گرفتن. اگه اوکی هست بار چی میتونه باشه و جنس و مقدارش و عمقش. البته میدون نمیشه دقیق گفت ولی بر اساس تجربه خودتون در کار با علائمی مثل این میگم.
تصویر
تصویر
تصویر

سلام مورد اول و سوم رو رها کنید چون نشانه دفینه نیستند هر چند شما اونها رو کار دست بدونید بالفرض که نشانه دفینه باشند اینها علامتهای تکمیلی نیستند بلکه در کنار سایر علائم باید وجود داشته باشند و مکمل انها هستند ولی بنده اینها رو رد میکنم علائم دفینه دقیق و حساب شده هستند
در مورد جوغن هم نشان قبری است که در کنار یا زیر خود سنگ قرار دارد

دوشنبه 21 مرداد1392 - 9:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد پارسي عزيز عكس اول رو بروش يه سخره است كه يه درخت پسته وحشي هست و و پايين همين سنگ و صخره توي دره يه سنگ بوده كه يه خورشيد روش حكاكي بوده- دايره اي بوده با اشعه كه كاملن هم مشخص و واضحه بوده ولي خودم نديدم ولي پدرم خودش ديده با بچه ها-رفتم عكس بگيرم يا سر جاش خوده زمين يا آب بردش كه پيداش نكرديم. سنگ بزرگي بوده حدود يك تن كه با چندين نفر هم تكون نميخورده. جاي همون سنگ يه متر اينور و اونور يه سنگ هست كه يه طرحي روشه كه نه كنده كاريه و نه نقاشي اگه هم باشه انگار جذب سنگ شده.
عكس دوم و سوم يه منطقه هستن ويه محوطه هست. ظاهرا بغ ل جوغن اگه دقت كرده باشي يك پيكان هست كه فرسايش كم رنگش كرده. سومي هم كه يه ضربدر داره كنار ضربدر يه سوراخ كوچك كنده شده هست. انگار تراش خورده.
عكسهاي بيشتري ميزارم فقط خيلي زرگ در ميان و شما ها رو اذيت ميكنه و چطور كوچك كنم كه هم هجم كم بشه هم كيفيت از بين نره؟

دوشنبه 21 مرداد1392 - 1:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با برنامه پاورپوینت در قسمت ری سایز راحت میشه حجمش رو کم کرد امیر جان

دوشنبه 21 مرداد1392 - 2:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

امیر جان عکس بهتر بذار

دوشنبه 21 مرداد1392 - 3:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان و اساتید عزیز
سوالی داشتم می خواستم بدونم امکانش هست 400کیلو طلا در داخل سنگ جاسازی کنند?اساتید به همچین موضوعی برخورد کردند?

دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مگر اون سنگه کوه باشه که غار داشته باشه که چهارصد کیلو طلا بذارن توش
کی اینو گفته حالا یه خمره باشه اونم سنگی که تکون بخور نباشه داخل سنگا اکثرا سنگهای قیمتی پنهون میکردن

دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 472 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure