دوست عزیز ،
بنده سالها پیش ، این روشها را قبل از تولد فلزجو ، در سایتهای قدیمی هم خونده بودم ( هرکی ردیاب میساخت به دیگران هم پیشنهاد میداد که فلزی را چال کنید و روش نمیدونم چی و چی بریزید ) مانند انجمن ایران پالس - بخش مدارات فوق حرفه ای و محرمانه - صفحه 8 سال 2011
و هیچوقت برای تفهیم چیزی فقط به خواندن اکتفا نکرده ام
هر کدام از حرفام رو که بصورت قطعی خدمتتون عرض کنم ، مطمئنا آزمایش کرده ام
بعضی از آزمایشاتی که بنده انجام دادم ، فکر نکنم که تا چند سال دیگه هم مطرح بشن تا کسی انجام بده .
و بعضی از نتایج و واکنشهایی که امروزه می بینید ، بنده سالها پیش ، آزمایش کرده ام و از نزدیک دیده ام . مانند همین واکنش دست و غیره که امسال برای مدار فرانکو مطرح شد . ( اگر مدار فرانکو به لمس دست واکنش دارد ، مدار PDK بنده به نزدیک شدن کف دست ، واکنش دارد ، بدون حساسیت به شمال مغناطیسی )
اون استاد دانشگاه نیز درست میفرماید و بنده نیز قبول دارم که نمک به یون زدایی کمک میکنه . اما خود نمک بشدت فعال هست و منبع یون هست
هیچ فکر کرده اید که کدام دفینه ، شرایط دفینه ی تحریکی را دارد ؟ حتی سر فلز بیچاره ، لیمو و سرکه و اسید هم میریزن ، بنا بر سلیقه
اصلا از کجا معلوم که سیستمتون ( فرانکو یا هر مدار دیگری ) یون یاب است که بیایم براش یون زدایی کنیم
نمک و آب لیمو و ... ، آزمایشش بعنوان آزمایش ضرری نداره . اما اگر خود " تحریک کننده " ی فلز ، عامل تحریک سیستم بشه ، یک اشتباه ذهنی پیش میاد و فکر میکنیم که سیستم به دفینه واکنش میده و برای دفینه یابی آماده است .اونوقت علاف میشید و اهدف را رد میکنید و بعد از سالها جستجو در کوه و بیابان و همدان و افغانستان ، تازه پی میبرید که یه جای کار داره میلنگه و یه جایی رو اشتباه کردید که این همه سال هیچی نزده .بعدش می گردید که باید پیداش کنید اشتباه کجا بوده و چی بوده . ( اونم اگر شانس بیارید،بازم بسختی پیدا میشه که کجا اشتباه شده )
پس باید در هنگام آزمایش ، کاملا همه چیز را بدون هیچ تغیری در مواد و مکان و شرایط ، بازسازی کرد که نتیجه ی مثبت گرفته شود . نه اینکه خود آزمایش ، وسیله ای شود برای گمراه کردن بیشتر و دور کردن ما از هدف
کلا چیزی کشف نشه بهتر از این است که اشتباه کشف بشه
ضمن اطلاع دوستان
میدان تست بنده ، کاملا بصورت طبیعی و با گذشت زمان فراوان ، ایجاد شده و در دفن فلزات ، از هیچ گونه مواد تحریک کننده و غیره ، استفاده نکرده ام ، که کاملا با دفینه ی واقعی همخوانی داشته باشد و مواد تحریک کننده و سایر عوامل دیگر ، باعث سنس بیهوده و خطا نشوند . مانند عسل طبیعیه