انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 12:59pm

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 209 , 210 , 211 , 212 , 213 , 214 , 215 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

دمتگرم داش سعید گل عزیز.کدام خازنها من فقط ۲۲نانو با ۳۳ نانو mktزدم

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 5:21pm

دوستانی که مدار را ساخته اند آیا تاکنون به جای آنتن تلسکوپی معمولی از سیم برنجی با همان طول استفاده کرده اید؟
اگر نه یک امتحانی بکنید همونی که برای کارپت کاری استفاده میشه منظورم است خارجی باشه بهتره

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 8:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alamut777 نوشته است:
دمتگرم داش سعید گل عزیز.کدام خازنها من فقط ۲۲نانو با ۳۳ نانو mktزدم

خواهش میکنم .همونا رو گفتم .عدسی بزارید.

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 9:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان.
در مورد اینکه تفاوتهای زیادی بین مدار دو ستان وجود داره من به یک نتیجه رسیدم که به احتمال زیاد درسته.
دوستانی که من باهاشون صحبت کردم و فلز چال شده رو زدن همشون وقتی دستگاه رو به شمال میچرخونن یه لحظه دستگاه سنس داره و بعد خاموش میشه .این نشون میده که دستگاه در حد نهایت حساسیت هست .حالا ما هم از ترانزیستور با بتای مشابه استفاده کردیم و به این نتیجه نرسیدیم .به نطر من ایراد از ترانزیستور هاست که تقلبی هستن و فرکانس مورد نظر رو تقویت نمیکنن .حالا تو این بازار از کجا جنس بدرد بخور گیر بیاریمو دیگه نمیدونم.
مدار من با ترانزیستور bc550cو بتای بالای 500 نتیجه مورد نظر رو نداره و یکی از دوستان با بتای 470 حساسیت کامل دارند.

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 9:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مدارم ب دست حساس نیس ب لامپ با موبایل حساسه..چیکار کنم؟بردشم ب لامپ خیلی کمه شاید ۲۰ سانت...۳ بار ساختم.ترانزیستورم bc550c..طبق شماتیک ساختم

پنج شنبه 25 اسفند1395 - 1:16am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت اساتید و دوستای گلم
درسته که شرایط تست طلای قدیم رو نداریم ولی با یه روش تجربی میشه طلای جدید رو کاری کنیم که به اندازه همون طلایی که مدتهاست زیر خاک مونده از خودش یون ازاد کنه و به قولی یک میدان یونی مصنوعی درست کنیم.
من این کارو چند سال پیش برای تست ردیاب و انواع شعاع زن ها استفاده میکردم
به این صورت که بعد از کندن زمین طلا رو با مقداری نمک خاک میکردم
بعضی وقتا هم همراه یه کاسه استیل که زیرش پودر زغال میریختم و داخلش طلا و نمک این کارو من بارها امتحان کردم
نمیدونم چطوری نمک باعث ازاد شدن یون های طلا میشه
ولی موقع انتن زدن حرکت انتن ها دقیقتر و با ثبات تر بود حتی برای این کار ردیاب رو به شخص دیگه ای میدادم که از محل مورد نظر اصلا خبر نداشت و اینجوری احتمال خطای ذهن خودمم پایین می امد و همون نتیجه رو میداد
من خودمم الان یه محیط تست در اختیار ندارم وگرنه حتما این کارو میکردم

پنج شنبه 25 اسفند1395 - 1:19am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان کسی تجربه ای در این مورد داره؟
معمولا بعد از سه روز من تستامو شروع میکردم و خیلی وقتا میشد بعد از یک هفته می امدم و تست میکردم و خیلی خیلی بهتر از طلا جدید که بدون نمک خاک میکردم این روش جواب میداد من تا عمق دومتر با بیل مکانیکی مقدار100گرم با نمک خاک کردم و دقیقا همون زاویه 45درجه رو میتونستم حجم بگیرم
به هرحال این روش خوب یا بد من ازش جواب گرفتم و فکر میکنم امتحانش ضرری نداشته باشه

پنج شنبه 25 اسفند1395 - 1:28am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
دوست عزیز همیشه سعی کنیم که تجربیات را با تخیلات اشتباه نگیریم
یون زدایی ، فقط بخشی از حالات ، بعضی از فلزات، قدیمی شده هست
شما یک بسته نمک را بدون عایق ، چال کنید . بعد از چند روز، ببینید آنتنها به خود نمک چه واکنشی دارند ؟

لا اله الا هو

پنج شنبه 25 اسفند1395 - 1:35am
کاربر فعال
کاربر فعال

مطمعنا جناب سنه دژ عزیز این کارو انجام ندادن یا حداقل واسه اولین باره دارن میشنون که اینجوری تعجب کردن و تخیلی فرضش میکنن من شمی دان نیستم ولی یک استاد دانشگاه که کارش همینه به من گفت برای ازاد شدن یون طلا تو محیط ازمایشگاهی از نمک و چند عنصر دیگه استفاده میکنه و اون پیشنهاد این کارو به من داد و من انجام دادم و نتیجه گرفتم همه فلزات در طول زمان بخاطر شرایط مغناطیسی زمین بار دار میشن طلا هم مثل بقیه فلزات واکنش بیشتری داره و اصتلاحا یون بیشتری از خودش ازاد میکنه من فقط خواستم تجربه خودمو بگم شاید کمک کوچکی باشه برای بچه های انجمن و اگه امکانش هست و کسی راه حل بهتری برای درست کردن یه میدان یونی داره اینجا بیان کنه

پنج شنبه 25 اسفند1395 - 1:52am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
دوست عزیز ،
بنده سالها پیش ، این روشها را قبل از تولد فلزجو ، در سایتهای قدیمی هم خونده بودم ( هرکی ردیاب میساخت به دیگران هم پیشنهاد میداد که فلزی را چال کنید و روش نمیدونم چی و چی بریزید ) مانند انجمن ایران پالس - بخش مدارات فوق حرفه ای و محرمانه - صفحه 8 سال 2011 :D
و هیچوقت برای تفهیم چیزی فقط به خواندن اکتفا نکرده ام
هر کدام از حرفام رو که بصورت قطعی خدمتتون عرض کنم ، مطمئنا آزمایش کرده ام
بعضی از آزمایشاتی که بنده انجام دادم ، فکر نکنم که تا چند سال دیگه هم مطرح بشن تا کسی انجام بده .
و بعضی از نتایج و واکنشهایی که امروزه می بینید ، بنده سالها پیش ، آزمایش کرده ام و از نزدیک دیده ام . مانند همین واکنش دست و غیره که امسال برای مدار فرانکو مطرح شد . ( اگر مدار فرانکو به لمس دست واکنش دارد ، مدار PDK بنده به نزدیک شدن کف دست ، واکنش دارد ، بدون حساسیت به شمال مغناطیسی )
اون استاد دانشگاه نیز درست میفرماید و بنده نیز قبول دارم که نمک به یون زدایی کمک میکنه . اما خود نمک بشدت فعال هست و منبع یون هست
هیچ فکر کرده اید که کدام دفینه ، شرایط دفینه ی تحریکی را دارد ؟ حتی سر فلز بیچاره ، لیمو و سرکه و اسید هم میریزن ، بنا بر سلیقه
اصلا از کجا معلوم که سیستمتون ( فرانکو یا هر مدار دیگری ) یون یاب است که بیایم براش یون زدایی کنیم
نمک و آب لیمو و ... ، آزمایشش بعنوان آزمایش ضرری نداره . اما اگر خود " تحریک کننده " ی فلز ، عامل تحریک سیستم بشه ، یک اشتباه ذهنی پیش میاد و فکر میکنیم که سیستم به دفینه واکنش میده و برای دفینه یابی آماده است .اونوقت علاف میشید و اهدف را رد میکنید و بعد از سالها جستجو در کوه و بیابان و همدان و افغانستان ، تازه پی میبرید که یه جای کار داره میلنگه و یه جایی رو اشتباه کردید که این همه سال هیچی نزده .بعدش می گردید که باید پیداش کنید اشتباه کجا بوده و چی بوده . ( اونم اگر شانس بیارید،بازم بسختی پیدا میشه که کجا اشتباه شده )
پس باید در هنگام آزمایش ، کاملا همه چیز را بدون هیچ تغیری در مواد و مکان و شرایط ، بازسازی کرد که نتیجه ی مثبت گرفته شود . نه اینکه خود آزمایش ، وسیله ای شود برای گمراه کردن بیشتر و دور کردن ما از هدف
کلا چیزی کشف نشه بهتر از این است که اشتباه کشف بشه
@};- @};- @};-
ضمن اطلاع دوستان
میدان تست بنده ، کاملا بصورت طبیعی و با گذشت زمان فراوان ، ایجاد شده و در دفن فلزات ، از هیچ گونه مواد تحریک کننده و غیره ، استفاده نکرده ام ، که کاملا با دفینه ی واقعی همخوانی داشته باشد و مواد تحریک کننده و سایر عوامل دیگر ، باعث سنس بیهوده و خطا نشوند . مانند عسل طبیعیه :-BD

لا اله الا هو

پنج شنبه 25 اسفند1395 - 2:54am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 209 , 210 , 211 , 212 , 213 , 214 , 215 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 70 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure