خواهش میکنم دوست گرامی
امیدوارم که از حرفای بنده نرنجیده باشید ، منظورم از تجربه و علافی و اینا ، شما نبودید ، بطور کلی عرض کردم برای دوستانی که تصوراتی براشون در مورد هاله و یون ایجاد میشه و سالها با این تصور ردیابی میکنند و از اصل هدف دور میشن
اون زمان هم فلزجو هنوز نبود ، و بنوعی از سر علاقه مجبور بودیم که به سایتهای دیگه سر بزنیم . هرچند که محتوای آنچنانی نداشتند و کاربران کمک زیادی نمیتونستن بکنن ، اما از هیچی بهتر بود . البته بنده بیشتر از سایتهای خارجی و حتی کتابها بهره میبردم .
منظورم از تجربیات و تخیلات اینه که آزمایش را بدرستی انجام بدیم و چیزی را که حاصل تخیل و تصور ماست ، بعنوان نتیجه ی آزمایش به ذهن خود معرفی نکنیم . ( مثلا از قدیم تا حالا بیشتر افراد تصور میکردند که کارکرد ردیاب آنتنی مکانیکی کاملا به یون طلا بستگی دارد و یون رو میزنه . اما اخیرا کم کم بهشون ثابت شده که نیروهای دیگری دخیل هستند و یون یابی کار بسیار حساس و پیچیده ای است که از هر سیستمی برنمیاد ) پس یک تصور اشتباه ، که زاده ی ذهن خودمان باشد میتواند سالها ما را از واقعیت دور کند ، برای همین تاکید کردم . مهم این نیست که تایپیک به حاشیه نره . مهم این است که ذهنمان اشتباها به جایی نره که هزاران تایپیک نتونه تصورش رو عوض بکنه
بنده نمیدونم که مدار فرانکو دقیقا از نظر الکترونیکی مشکلش چیه . اما تا حدودی میدونم که چی رو داره سنس میکنه و چطوری سنس میکنه و چرا بگیر نگیر داره
البته نمیخوام در موردش زیاد بصورت جزئیات نظری بدم چون تا حالا این مدار رو نساختم ، هم وقتش رو ندارم و هم از نظر کاری به حد PDK بنده نرسیده که بعنوان مدار بهتر ، روش وقت بزارم . سعی میکنم که در آینده بسازمش اما زمانش معلوم نیست وگرنه در میدان تست ، آنقدر سربه سرش میزاشتم که بحرف بیاد و خودش مشکلشو بگه
مشکل بیشتر دوستان از نبود یا ناکامل بودن میدان تست هست . اگر فلز قدیمی و جایی با اطمینان کامل وجود داشته باشه ، بعد از هرگونه تغیری ، مشخص میشه که این تغیر در کارکرد مدار ، تاثیری داشته یا خیر و بزودی نتیجه مشخص میشد .
به علاقه مندان نیز توصیه میکنم که با یکی دو ماه چال کردن فلز و انجام کارهای تحریکی و تسریعی ،در ذهن خود تخیلاتی از فلز قدیمی خلق نکنند که از واقعیت دور نشن .
بازسازی کامل ، اثرات و حالات و خواص دفینه ی واقعی به این سادگی ها نیست و به این زودیها جوابگو نخواهد بود
تصور داشتن فلز قدیمی و کامل بودن اثر هاله و ... ، واقعیت رو بوجود نمیاره . وقتی دفینه یا مشابهش وجود نداشته باشه ، چه معلوم که آن تغیری که در مدار میدهید ، نتیجه ی مثبت داشته یا نداشته ؟