انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 2:59pm

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 213 , 214 , 215 , 216 , 217 , 218 , 219 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستانی که این نوع مباحث رو به حاشیه رفتن میدونند از اساس یا نادان هستند یا اینکه هدفشون سریع به نتیجه رسیدن هست که البته نتیجه ی مستقیم نادانی هست..
بهرحال برای به نتیجه رسیدن این نوع مدارات راهی جز درک مفاهیم پایه ای نیست،
اینکه هزاران قطعه مختلف با بینهایت آرایش گوناگون تست بشه تا شاید یکی جواب درستی بده نه تنها کار بیهوده ای هست بلکه به حد تهوع آوری ابلهانه هست!!
جناب سنه دژ نمیدونم واقعن این اثر دفینه ای رو درک کردید یا نه اما اگر واقعن چنین هست لطفن هرگز در چنین فضایی فاش نکنید مگر برای کسانیکه لایق یافتید و بطور خصوصی...

جمعه 27 اسفند1395 - 4:14pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
شاید اثر دفینه روش یا روشهای دیگری نیز برای سنس کردن داشته باشد ، اما بنده حالتی را درک کرده ام و روش سنس اون حالت را نیز بدست آورده ام و هیچ شکی در این حالت نیست . البته اطمینان دارم که حالتهای دیگری نیز هستند و اگر چندین حالت ، بصورت ترکیبی استفاده بشه ، ماهیت و خصوصیات بیشتری از هدف را خواهیم فهمید . اما چون اهداف مختلف با هم فرق دارند و شرایط نگهداری و محیطی آنان نیز فرق دارد ، سیستم باید بتواند بطور مجزا هم از هر کدام از روشها استفاده بکند و حالت ترکیبی ، مجبوری نباشد
بنده نیز قصد نداشتم و ندارم که چنین رازی را فاش کنم ، چون در فضای مجازی ، همه میتوانند استفاده کنند و از میان این همه ، خیلی ها هستند که لایق نیستند یا قصد سودجوئی دارند .
اما قصد بنده هم کمک نکردن نبود . بلکه قصدم این بود که مقداری مسئله را موشکافی بکنم ، تا کسانی که لایق هستند ، خود به موضوع پی ببرند . و این افراد لایق ، بدون شک کسانی می بودند که زحمت مطالعه و تحقیق و آزمایش بخودشون داده بودن ، وگرنه هرکسی بسادگی درک نخواهند کرد و مسئله نیز آنقدر ساده نیست که هر کسی بصورت اتفاقی متوجه بشه یا بطور شانسی علت سنس رو بدست بیاره
حتی اگر کسی مدارش بصورت اتفاقی هم سنس داشته باشد ، بازم درک علت سنس ، سخت تر از آن است که بطور اتفاقی بهش برسه و همان سیستمش که قبلا هدفی را سنس داشته ، در همه ی شرایط دفینه ای جوابگو نخواهد بود و نتیجه ی همیشگی را نخواهد داشت
برای بعضی ها خوشبختانه و برای بعضی ها متاسفانه ، رفتار و چگونگی اثر دفینه بر محیط اطراف و علتهای سنس ، یکی دو تا نیستند و بی ربط بهمدیگه هم نیستند . یک معادله ی چند جانبه و مرموز است که درصد شانس رسیدن به آن ، بصورت اتفاقی تقریبا نزدیک صفر است .

این هم به این معنی نیست که بنده کسی را از ادامه ی تغیرات و ساخت و ساز مدار فرانکو یا هر مدار دیگری منع کنم .
این فقط نظر بنده است .
علاقمندان میتوانند هر گونه فعالیتی را ادامه بدهند و به هر صورتی که ممکن است مدار خود را به نتیجه برسانند . و بنده هم امیدوارم که دوستانی که لایق هستند و زحمت کشیده اند ، به نتیجه برسند انشالله

لا اله الا هو

جمعه 27 اسفند1395 - 4:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

جناب مهر افرین عزیز شما دیگه چرا این حرفو میزنی
این اثر دفینه که استاد سنه دژ می فرماین د درسته ولی چیزی نیست که پایه و اساس علمی داشته باشه!
همه ما میدونیم هنوز از نظر علمی ثابت نشده که ردیاب ها یا یون یاب ها یا مدارهای مشابه دقیقا چی رو سنس میکنن
ولی چیزی که مشخصه با چند ازمایش ساده و کمی تحقیق هر کدوم از ما میتونه یه جور برداشت متفاوت داشته باشه و یه جور دیگه این موضوع رو تعریف کنه
مطمعنا همه ما زاویه دید یکسان و برداشت درست وخیلی دقیقی نمیتونیم داشته باشیم ولی برداشت من با استاد سنه دژ زیاد تفاوتی نداره
شاید ایشون تو یه مکان خاص چندتا ازمایش کرده و با توجه به نظریه خودشون مدارشون رو اونجوری ساخته ولی چیزی که معلومه پایه اساس علمی نداره که بهش بشه اکتفا کرد و بحث ساخت مدار فرانکو رو ببره به جایی که تهش معلوم نیست
تنها چیزی که از نظر علمی ثابت شد همین بحث زاویه 45درجه یونی هستش که برای فلز مدفون شده پیش میاد
که مطمعنا توضیحات و جزءیاتش رو میدونید ونیازی نیست من بگم
من برداشت اقای سنه دژ رو از اثر دفینه که میگن قبول دارم و قابل احترامه برام زحماتشون و تجربیاتشون
اما دیگه این قدر کلید نکنید رو این قضیه ای که در حد یه نظریست و کلا کار ساخت مدارو رها کنیم و بچسبیم به چگونگی اثر دفینه بر محیط پیرامون کوهستانی بیابانی جنگلی تو شیب تو غار تو سرما تو گرما تو فلان ساعت تو........
که میدونید تمام اینا با هم فرق میکنه و خیلی وقتا ربطی به سیستم نداره

جمعه 27 اسفند1395 - 5:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد سنه دژ من نمیگم بی تاثیره ولی این قضیه رو این قدر بزرگ جلوه ندید و ازش کلید و راه حل نتراشید
اخه کدوم طراحی چیزی رو طراحی میکنه بدون این که از این چیزا مطلع نباشه
که حالا ما بخوایم تغیرش بدیم
مطمعن باشید برداشت طراح این مدار از اثر دفینه با منو شما فرق میکنه
این مدار اگه واقعا خوب ساخته بشه باید جواب بده و مشابه چیزی که فرانکو ساخته کار در غیر این صورت مشکل فنی تو ساخت پیش امده
وگرنه اثر دفینه که عوض نشده که ما طبق یه برداشت جدید مدارو تغییر بدیم

جمعه 27 اسفند1395 - 5:23pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

چشم ، دیگه خیالتون راحت باشه که در اون مورد داستان تعریف نمی کنم
و کلا تا کسی پستی نزاره که مربوط به بنده باشه ، سعی می کنم پست نزارم
---------------------------------------------------------------------------------------------
خوب بنده که حرف تو دهنش نزاشتم ! آقای فرانکو خودشون فرمودن که بصورت اتفاقی طراحی شده و سنس داشته
و اینکه تغیرش میدید ، برای اینه که برای همه جواب نداده . خوب میخواید تغیر ندید و همونطوری برید کاوش ، بنده که اسرار نکردم تغیرش بدید . هر مداری که کار نکنه ، سازنده خودش مجبور میشه تغیرش بده یا بندازه دور

ضمنا اینطور نیست که طراحان مدارات ردیاب ، از همه چی اطلاع داشته باشن ، بعد براش سیستم بسازن . اگر اینطور بود ، نتیجه اینطور نمیشد
بلکه هر طراحی ، مدارهای مختلفی را بنا بر تصوراتش و امکانات الکترونیکی ، میسازه و طبقه به طبقه تغیر میده و به اشکال گوناگون طبقه های مختلف را با هم ترکیب میکنه و از هم حذف میکنه و گیرنده ها و تقویت کننده های مختلفی رو قرار میده و بعد از هر تغیری ، مدار را آزمایش میکنه که بلکه بتونه سنس داشته باشه .
در این میان هم ، گاهی نتایج امید بخشی صورت میگیره

لا اله الا هو

جمعه 27 اسفند1395 - 5:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

استاد سنه دژ مطمئنا اگه فرانکو تفکراتش مث شما بسته بود هیچوقت این مدار پابلیک نمیشد تا حالا چندین نفر گفتن چرا این اختراعو عمومی کردی .اگه شما طراح این مدار بودید مطمعنم حتی شماره به قول خودتون یه خازن رم به کسی نمیگفتید . حالا خود دانی استاد .

جمعه 27 اسفند1395 - 7:48pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

- فعلا که ثابت نشده ، فرانکو با بنده فرقی داشته باشه ، چون مداری رو ارائه نداده که کار بکنه . بنده هم چنین مداری ارائه ندادم =))

- چه معلوم که قصدش از ارائه ی مدار ، تکمیل و اصلاحش بوسیله ی دیگران نباشه
همانطور که خیلی از سازندگان فلزیاب ، مدار دمو رو عمومی میکنن تا دیگران از نظر سخت افزاری ، تغیر بدن و تقویت بکنن و رفع اشکال بکنن ، بعدش اون تغیرات رو در سخت افزار و نرم افزار ، اعمال میکنه و ورژن جدیدش رو میفروشه . و هیچی دست عموم نمیفته بغیر از هدر رفتن وقت و هزینه و علمشون . مانند فلزیاب " ماینر 4 " که بیشتر از نصف علاقمندان به فلزیاب را در ایران فلج کرد و جیب همه رو خالی کرد و نتیجه ای هم نداشت . البته این فقط یک نظر وارونه هست و بنده ندیده کسی رو متهم نمیکنم و برای ایشان نیز آرزوی سلامتی دارم

- ضمنا بنده بارها عرض کردم و بازم عرض می کنم که از نظر الکترونیک زیاد وارد نیستم و نمیتونم محاسبات الکترونیکی برای طراحی مدار و انتخاب قطعات انجام بدم . در شاخه ای که بنده میتونستم کمک بکنم ، امثال شماها باعث شدند که چیزی نگم . بنده هم به زور نمیخوام چیزی رو آموزش بدم

- تفکرات هر کسی هم به خودش مربوطه . کسی وظیفه نداره که به دیگران کمک بکنه . اگر کمک کرد خوبیش رو میرسونه و اگر نکرد بازم مقصر نیست
فعلا که بنده کمک کردم و مقصر هم شدم

- و اگر منطقی هسید ، به این دیدگاه بنده نیز یه نظری بندازید : هیچ کسی به بنده نقشه نداده تا به کسی نقشه بدم . نه حضوری نه اینترنتی نه عمومی و نه خصوصی
فقط نقشه های اساسی و بنیادی رو از اینترنت گرفتم . همون نقشه هایی که شماها نیز میتوانید بگیرید
بقیه ش دیگه تلاش و تفکر و هزینه و آزمایش بوده که فکر نمی کنم برای خیلی ها قابل تصور باشه که بنده چقدر تلاش کرده ام . اگر توضیح بدم ، بازم میگن داستان سرایی میکنه
حال چیزی را که خودم ساختم و حقشو دارم ، چرا باید عمومی بکنم ، و برای چه کسانی باید عمومی بکنم ؟
و وقتی هم که میخوام کمک بکنم و اساس کار رو برای علاقمندان توضیح بدم ، متهم میشم و اینگونه باهام برخورد میشه و توضیحاتم را داستان سرایی و به بیراهه کشیدن و منحرف کردن تایپیک و دلسرد کردن بچه ها می نامند
مدار جناب فرانکو نیز جای امید داره و توصیه میکنم که علاقه مندان حتما روش کار بکنند . هر کسی هر جور دوست داره میتونه بسازه و استفاده بکنه
کسی جلو کسی رو نگرفته . راه باز است و جاده دراز

لا اله الا هو

جمعه 27 اسفند1395 - 8:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان گرامی از مطلبی که میخوام بگم خواهشم میکنم کسی ناراحت نشه و به دل نگیره .مخاطبم شخص خاصی نیست.اگر از من بپرسن سخاوتمندترین شجاعترین و جوانمردترین فردی رو که تا حالا دیدی کی هست میگم فرانکوایتالی.چرا؟ چون حتی اگر من هم جای ایشون بودم وحتی اگر بصورت تصادفی و شانسی به این مدار یا مدار مشابه میرسیدم هیچوقت اونو علنیش نمیکردم حتی اگر ناقص هم باشه.خوب دوستان خودتون رو بجای جناب سنه دژ بذارید ایا حاضرید رازی رو که با زحمت بدست اوردید عمومیش کنید تا عده ای سودجو که همیشه مثل گرگ منتظر طعمه هستند اونرو به یغما ببرند؟ از جناب سنه دژ هم خواهش میکنیم حداقل در لفافه و بصورت ایما و اشاره به راهنماییهای خودشون ادامه بدن تا اهل فن و صاحب نظران زحمت کش به اساس این رازبزرگ نزدیک بشوند.

شنبه 27 اسفند1395 - 12:43am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان..جناب سنه دژ معلومه خیلی زحمت کشیده بعضی از فرمایشاتشون اینه ک مدار دست فروشنده ها نیفته و دست اهلش بیفته این عقیدرو داره...فکر منم همینه باید همینطور باشه.اما جناب سنه دژ ما هم دوسالی هس ک مدار میسازیم درسته شما خیلی سال بیشتر از مازحمت کشیدی اما این دو سال روزو شب سر مدارات مختلف بودم ۲ بار پ د ساختم..زمین شناسی..اسپوفر.انواع نقطه زنها..انقد پول قطعه دادم که دیگ پول ندارم انقد شب تا صب سر اون پ د تنطیمش نشستم اخرشم هیچ پولی نموند..اخرشم رسیدیم سر فرانکو ک جواب بگیریم این هم نا امیدمون کرد...باید راهی باشه واسه اونی ک زحمت میکشه..تو این تایپیکم ۱۰ صفحه ای هس ک کلا از اصل موضوع دور شدیم..آرزوی موفقیت برای بهترینها

شنبه 27 اسفند1395 - 2:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست خوبم ali.m اگر چه ماهیت اثر هاله برامون روشن نیست اما این به هیچوجه به این معنا نیست که این اثر غیر علمی باشه!!ضمن اینکه به وضوح اثراتش رو میبینیم و میدونیم وجود داره!! همانند خیلی چیزهای دیگه که میدونیم وجود دارند و اثراتشون رو ملاحظه میکنیم اما نمیدونیم چه هستند!اما چون وجود دارند پس قاعدتن باید ماهیتی منطقی و علمی داشته باشند و این ناگزیرست..
بسیاری از مردم دنیا به چیزهایی باور دارند که نه تنها هرگز ندیدن بلکه کوچکترین اثری ازشون یافت نمیشه!!
لااقل درینمورد وجودش اثبات شده هست و تنها علتش بر ما پوشیده هست که البته این مجهول نیز دیری نخواهد پایید...

و اینکه کسی به چنین درکی رسیده که بتونه یکی از این اسرار رو کشف کنه حقش هست که رازش رو فاش نکنه اما اخلاقن درست نیست چون مطمئنن خود اون شخص بدون کمک دیگران هرگز نمیتونست به چنین کشفی برسه پس اگه یک جمله از اسلام رو باور داشته باشم همون "زکات علم آموزش هست" خواهد بود.

شاید بهتر بود تاپیکی مشخص برای این بحث واقعن مهم ایجاد میشد تا علاقمندان و دانشمندانی که قصد کمک دارند بتونند راحتتر پیدا کنند.

به درازا کشیدن این قضیه که دیگه از حالت علمی خودش داره خارج میشه به صلاح هیچکس نیست.

شنبه 27 اسفند1395 - 2:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 213 , 214 , 215 , 216 , 217 , 218 , 219 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 76 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure