- فعلا که ثابت نشده ، فرانکو با بنده فرقی داشته باشه ، چون مداری رو ارائه نداده که کار بکنه . بنده هم چنین مداری ارائه ندادم
- چه معلوم که قصدش از ارائه ی مدار ، تکمیل و اصلاحش بوسیله ی دیگران نباشه
همانطور که خیلی از سازندگان فلزیاب ، مدار دمو رو عمومی میکنن تا دیگران از نظر سخت افزاری ، تغیر بدن و تقویت بکنن و رفع اشکال بکنن ، بعدش اون تغیرات رو در سخت افزار و نرم افزار ، اعمال میکنه و ورژن جدیدش رو میفروشه . و هیچی دست عموم نمیفته بغیر از هدر رفتن وقت و هزینه و علمشون . مانند فلزیاب " ماینر 4 " که بیشتر از نصف علاقمندان به فلزیاب را در ایران فلج کرد و جیب همه رو خالی کرد و نتیجه ای هم نداشت . البته این فقط یک نظر وارونه هست و بنده ندیده کسی رو متهم نمیکنم و برای ایشان نیز آرزوی سلامتی دارم
- ضمنا بنده بارها عرض کردم و بازم عرض می کنم که از نظر الکترونیک زیاد وارد نیستم و نمیتونم محاسبات الکترونیکی برای طراحی مدار و انتخاب قطعات انجام بدم . در شاخه ای که بنده میتونستم کمک بکنم ، امثال شماها باعث شدند که چیزی نگم . بنده هم به زور نمیخوام چیزی رو آموزش بدم
- تفکرات هر کسی هم به خودش مربوطه . کسی وظیفه نداره که به دیگران کمک بکنه . اگر کمک کرد خوبیش رو میرسونه و اگر نکرد بازم مقصر نیست
فعلا که بنده کمک کردم و مقصر هم شدم
- و اگر منطقی هسید ، به این دیدگاه بنده نیز یه نظری بندازید : هیچ کسی به بنده نقشه نداده تا به کسی نقشه بدم . نه حضوری نه اینترنتی نه عمومی و نه خصوصی
فقط نقشه های اساسی و بنیادی رو از اینترنت گرفتم . همون نقشه هایی که شماها نیز میتوانید بگیرید
بقیه ش دیگه تلاش و تفکر و هزینه و آزمایش بوده که فکر نمی کنم برای خیلی ها قابل تصور باشه که بنده چقدر تلاش کرده ام . اگر توضیح بدم ، بازم میگن داستان سرایی میکنه
حال چیزی را که خودم ساختم و حقشو دارم ، چرا باید عمومی بکنم ، و برای چه کسانی باید عمومی بکنم ؟
و وقتی هم که میخوام کمک بکنم و اساس کار رو برای علاقمندان توضیح بدم ، متهم میشم و اینگونه باهام برخورد میشه و توضیحاتم را داستان سرایی و به بیراهه کشیدن و منحرف کردن تایپیک و دلسرد کردن بچه ها می نامند
مدار جناب فرانکو نیز جای امید داره و توصیه میکنم که علاقه مندان حتما روش کار بکنند . هر کسی هر جور دوست داره میتونه بسازه و استفاده بکنه
کسی جلو کسی رو نگرفته . راه باز است و جاده دراز