zakari نوشته است:
مهندس ما شاگرد شما ودیگر اساتید بوده وهستیم اما به نظر من دستگاه امواج انعکاس یافته اذ برخورد فلز را سنس نمیکنه درسته هر چی فلز رسانایی بالایی داشته باشه انعکاس بهتری به امواج میدهد ولی به نظرم دستگاه تغییرات موج درافتی در دامنه یا فاز یا هر تغییر دیگر را سنس میکنه که این تغییر میتونه به علت یک عامل خارجی مانند هاله یا موج یا امواج موبایل باشه اگه دستگاه موج انعکاس یافته اذ فلز را سنس کنه قاعدتا باید فلز جدیدرا هم بزنه ونباید عمق زیادی در خاک نفوذ کنه البته این ها همه در حد نظر وحدسه
این تفاوت ، مهمترین نکته ای است که میتواند نشان دهد که آیا سیستم امواج انعکاسی را از هدف می گیرد یا امواج تغیر یافته را یا اصلا ربطی ندارد
اگر در محیط بیرون و بدور از منزل و فلزات جدید ، فلز قدیمی شده ی مطمئنی را سنس داشته باشید و برای آزمایش ،در همان محل با رعایت مقداری فاصله از فلز قدیمی ، فلز جدیدی را نیز در زاویه های مختلفی بسنجید . معلوم میشه که فلز جدید چقدر میتونه انعکاس داشته باشه .
اگر انعکاس ضعیفی داشت ، پس وجود هاله مهمتر است و نوع موج دریافتی به آن صورت نیست که مستقیما انعکاس بیابد
و اگر کلا انعکاس نداشت ، یعنی قضیه باید از اساس دوباره بررسی بشه و نقش امواج کشف بشه
البته اینجا نوع دریافت مدار نیز موثر است و نباید نادیده گرفته بشه
بنظر بنده طبق توضیحاتی که قبلا هم در صفحات گذشته ، عرض کردم و دوستان زیادی به بنده لطف کردند :
بازهم به همان نتیجه میرسید که قبلا در صفحه ی 209 اعلام کردم
همه درست فکر می کنند ، تقریبا هم تاثیر خواهد داشت و هم نخواهد داشت
فلز جدید به اون صورتی که باید انعکاس داشته باشد ، نخواهد بود .
با درنظر گرفتن اینکه فلز جدید ، بزرگتر از فلز قدیمی هم باشد و فلز قدیمی در زیر و فلز جدید بر روی خاک هم باشد ، که باید فلز جدید بسیار قویتر سنس شود
بازم بگید سنه دژ کمک نمیکنه و خسیسه
حالا دوستانی که مدار رو ساختند ، لطفا فلزات جدیدی نظیر مس را تقریبا در همان ابعاد هدف قدیمی ، انتخاب کنند و در محیط بیرون تست کنند ، تا نتیجه مشخص بشه . و اگر انعکاسی نداشتید ، فلزاتی از هدف بزرگتر را نیز تست کنید ببینیم دقیقا تا چه حدی انعکاس دارد یا ندارد