انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 24 آبان1403 - 8:44pm

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 253 , 254 , 255 , 256 , 257 , 258 , 259 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

بله خب این مدار به نوعی داره کار یک رادیو رو انجام میده! این فرکانسمترها هم نوعی گیرنده رادیویی هستن و اتفاقا از این حیث وسیله جالبی هستن بشرطی که موج رادیویی قوی وجود داشته باشه.
شاید ابهامی که برای شما باشه این هست که چون بعد فیلتر فرکانس رو گرفتین میبینین عدد بالایی وجود داره و شاید مدار بر اساس اون کار میکنه! در حالیکه اونجا اصلا نقطه شروع کار مدار نیست! شما میتونین همین سیم پیچ و خازن 22 پیکو رو بصورت جداگانه موازی ببندین و یک سرش رو به یک آنتن تلسکوپی وصل کنین و سر دیگه رو به فرکانس متر بزنین. نتیجه مطابق همین خواهد بود که انجام دادین! در واقع دیگه نقش مابقی مدار که اصل داستان هست لحاظ نشده. به همین دلیل عرض کردم از نظر فرکانس خروجی ترانزیستور 4 ملاک هست نه هیچ نقطه دیگری از مدار.
در تست دوست ما فرکانس لامپ کم مصرف چیزی بین 2 تا 3 مگاهرتز نشون داده شد. علتش رو هم توضیح دادم. منبع تغذیه سوئیچینگ داخل لامپهای کم مصرف بصورت پالسهای کیلوهرتزی کار میکنه. فرکانسی که بصورت پالس هست و لبه های تندی داره هارمونیکهای فرکانس بالایی خواهد داشت! هر چه لبه ها تندتر باشن شدت هارمونیکهای فرکانس بالاتر هم بیشتر میشه. طبیعتا این مدار اگر میتونست فرکانسهای چند کیلوهرتز رو بخوبی تقویت بکنه فرکانسی که نشون داده میشد در محدوده کیلوهرتز بود. ولی وقتی بیشترین تقویت رو روی محدوده پایین مگاهرتز داره دقیقا همون هارمونیکها رو بیشتر تقویت میکنه! لذا تست لامپ و اینجور چیزها زیاد هم ملاک ما نیست.
فرکانس مربوطه ربطی به اسیلاتور نداره! اسیلاتور داخلی فقط ممکنه فرکانس متر رو به اشتباه بیندازه و رقم عوض بشه. اگر موج سنس به اندازه کافی قوی باشه رقم فرکانس هم درست تر اعلام میشه. وگرنه ما در اینجا سیستمی نداریم که فرکانس 8 مگاهرتز رو تبدیل به 3 مگاهرتز بکنه! اسیلاتور 8 مگاهرتز که فرکانسش با کریستال تنظیم شده در هر صورت موج خودش رو با همین فرکانس خواهد داشت. مهم موج دوم حاصل از سنس هست.
من شک دارم که اگر مدار شیلد بشه لامپ کم مصرف رو نزنه! در عین حال عامل سنس لامپ کم مصرف خود بخش فلورسنت یا نوری اون نیست بلکه مدار داخلیش هست که بطور دقیق در همه لامپها یکسان نیست و بنابراین نتیجه هم با همه لامپها یکسان نخواهد بود کما اینکه در مورد گوشی موبایل هم عرض کردم. از این گذشته وقتی برخی دوستان از فواصل قابل ملاحظه چیزی مثل لامپ و امثالهم رو سنس میکنن دیگه ربطی به شیلد مدار نداره چون وقتی آنتن تلسکوپی با اون طول در ورودی و به سمت منبع مورد نظر قرار گرفته دیگه نویز دریافتی توسط خود مدار اثر بسیار کمتری داره.
اگر من و شما کارکرد این مدار رو حداقل بصورت نسبی قبول کردیم پس موج خروجی تقویت کننده این مدار خاص تنها چیزی هست که باید روی اون حساب باز کنیم! روش صحیح کار مهندسی هم همین هست. وگرنه ورودی که طبق تئوری همه امواج از جمله امواج ماهواره ای رو هم میتونه دریافت کنه! ورودی اصلا ملاک نیست. چیزی که مدار تقویت میکنه و موجب سنس میشه ملاکه و فکر میکنم نکته واضحی باشه.
در مورد لامپ و موبایل هم توضیح دادم. اینها تست خوبی نیستن و اصلا هم اینطور نیست که اگر مدار شیلد باشه کلا لامپ سنس نشه! هر منبع فرکانسی با فرکانس یا هارمونیک با قدرت مناسب و در محدوده فرکانسی این مدار میتونن موجب سنس بشن. مشکل اینجاست شما ابزاری هم ندارین که دقیقا طیف فرکانس ایجاد شده توسط هر کدوم این دستگاهها رو بطور کامل آنالیز کنین! تستهای در فواصل زیر 1 متر هم که ملاک نیستن چون ممکنه علت تاثیر متفاوت باشه یا بقول شما بلحاظ عدم وجود شیلد نویز به نوعی روی خود مدار تاثیر بذاره. موبایلها هم در این مورد با هم فرق دارن و اگر هارمونیک قوی در رنج فرکانسی این مدار داشته باشن از فاصله قابل ملاحظه سنس میشن. حالا چه 3 مگاهرتز باشه و چه 100 مگاهرتز! بهرحال ما میدونیم هیچکدوم این فرکانسها فرکانس کار اصلی در موبایلها نیستن! وقتی هم بحث دریافت هارمونیک باشه دیگه هم قدرت اون هارمونیک شرط هست و هم توانایی گیرنده ما در دریافت اون فرکانس هارمونیک.

یکشنبه 20 فروردین1396 - 5:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در مورد لامپ کم مصرف من مطمینم که شیلد کنیم دیگه نمیزنه.دو ستان هم تست کنند.علت سنس لامپ تا ثیر میدان و نویز لامپ هست که مستقیم وارد قسمت امپلی میشه.وقتی با فویل الومنیومی جعبه پوشانده میشه دیگه نمیزنه.حالا این تو این حالت مطمئن میشیم لامپ موج که از انتن وارد بشه رو نداره.
قبلا یک تست دیگه هم انجام دادم که فرق بین وسایل الکتریکی و هدف واقعی مشخص شد.مثلا لامپ رو اگه با انتن از 2 متری بدون شیلد بزنیم اگه انتنو در بیاریم باز از دو متری میزنه.
ولی اهداف واقعی بدون انتن سنسی نداریم.

یکشنبه 20 فروردین1396 - 6:01am
کاربر فعال
کاربر فعال

saeeed60h نوشته است:
در مورد لامپ کم مصرف من مطمینم که شیلد کنیم دیگه نمیزنه.دو ستان هم تست کنند.علت سنس لامپ تا ثیر میدان و نویز لامپ هست که مستقیم وارد قسمت امپلی میشه.وقتی با فویل الومنیومی جعبه پوشانده میشه دیگه نمیزنه.حالا این تو این حالت مطمئن میشیم لامپ موج که از انتن وارد بشه رو نداره.
قبلا یک تست دیگه هم انجام دادم که فرق بین وسایل الکتریکی و هدف واقعی مشخص شد.مثلا لامپ رو اگه با انتن از 2 متری بدون شیلد بزنیم اگه انتنو در بیاریم باز از دو متری میزنه.

خوب وقتی لامپ رو بدون آنتن هم سنس داریم ولی اهداف واقعی رو بدون آنتن سنس نداریم نشون میده که فرکانسهای اهداف واقعی بسیار پایینتر از لامپ هستش و نیاز به آنتن بلندتری برای سنس دارند ولی قسمتی از طیف تابشی لامپ فرکانس بالاتری داره و میتونه حتی توسط مثلا پایه های ترانزیستو دریافت بشن. ولی اینکه امواج لامپ توسط آنتن دریافت نمیشه و مسقیما توسط خود مدار دریافت میشه و با شیلد تنها و در حالی که آنتن وصله دیگه اونها رو سنس نداریم یکم عجیبه!
تنها جوابش از نظر بنده شاید این باشه که هم آنتن و هم قطعات خود مدار مستقیما این امواج رو دریافت میکنن ولی به دلیل اینکه فرکانسهای لامپ بالا هستن اثر تقویت کنندگی برای اونها وقتی از آنتن دریافت میشن عکسه ودر واقع ضعیفتر میشن. ولی وقتی مثلا توسط پایه های ترانزیستور 4 مستقیما جذب بشن دیگه اثرات منفی لااقل 3 ترانزیستور دیگه به حداقل میرسه و راحتتر توسط دستگاه دیتکت میشه.
فقط سوال اینه که یکی دیگه از دوستان هم که بنده فیلمشونو دیدم همین لامپ های کم مصرف رو تست کرده بودن و تنها وقتی آنتن رو بسمت لامپ میگرفت سنس شروع میشد. خوب اگه توسط خود مدار این امواج خیلی بهتر دریافت میشدن که دیگه نیازی به چرخش آنتنها به سمت لامپ نبود!!؟ شاید بقول مهندس فرکانس تابشی لامپ کم مصرفی که شما دارین تو رنج دیگه ای قرار داره

یکشنبه 20 فروردین1396 - 9:23am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس تستهای آقا سعید نشون میده که فقط هر جا فرانکو سنس داره یعنی با سیستم سعید آقا مثلا 5 مگاهرتز رو تو خروجی ترانزیستور 4 داریم، اونوقت 74 مگاهرتز رو هم با فرکانسمتر تو خروجی فیلتر اولیه دارم. مثلا گفتن جلو شوفاژ تو هیچکدوم سیگنال نداشتن، حالا شاید بشه گفت تو محلی که شوفاژ هست امواج رادیویی قدرتی ندارن و یا اینکه بدنه شوفاژ این امواج رو بسمت دیگه ای منعکس کرده که سیستم رو آقا سعید اونطرفی نگرفتن! البته زیاد جور درنمیاد که هر دو فرکانس از یک سمت تابش شده باشن
ولی تقریبا غیر ممکنه که هر دو موج رو اهداف زیر سطحی با یک مکانیزم کشف نشده تو علم فیزیک تولید کنند. بنابراین بحث انعکاس در اولویت قرار داره. حالا چرا اهداف زیر سطحی بهتر میتونن این امواج رو منعکس کنند و حتی اگه زیر خاک باشند (با وجود تضعیف قدرت امواج توسط خاک) باز هم قدرت موجی به دستگاه میرسونن که از موجی که فلز جدید روی سطح به دستگاه میرسونه بیشتره و حتی اگه ابعاد فلز جدید چندین برابر اون باشه باز هم انعکاس از فلز کوچکتر زیر خاک بیشتره یه معما بزرگ هستش!!!
و این معما وقتی عجیبتر میشه که نمودار هایی رو که بنده چند صفحه قبل گذاشتم رو یه نگاهی بندازین. اونجا همینطور که دیده میشه انعکاس از فلزی مثلا مثل نقره برای فرکانس های پایین تقریبا به صد در صد میرسه (البته برای فرکانس های چند مگاهرتزی نمودارها ادامه پیدا نکردن ولی چیزی که معلومه نمودارها صعودین و برای این رنج ممکنه به حداکثر برسن) . اونوقت اگه قانون بقای انرژی رو در نظر بگیریم فلز زیر خاک توان بیشتری نمیتونه از فلز جدید تابش کنه نهایتا در حد دو سه درصد اونم در شرایطی که فکر کنم اون دو سه در صد رو هم خاک تضعیف کنه و عملا زیاد فرقی بین این دو نباشه! البته بگذریم از اینکه فلز جدید ممکنه چندین برابر فلز زیر خاک مساحت داشته باشه باز هم سنس نشه !

یکشنبه 20 فروردین1396 - 10:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mstar نوشته است:
saeeed60h نوشته است:

خوب وقتی لامپ رو بدون آنتن هم سنس داریم ولی اهداف واقعی رو بدون آنتن سنس نداریم نشون میده که فرکانسهای اهداف واقعی بسیار پایینتر از لامپ هستش و نیاز به آنتن بلندتری برای سنس دارند ولی قسمتی از طیف تابشی لامپ فرکانس بالاتری داره و میتونه حتی توسط مثلا پایه های ترانزیستو دریافت بشن. ولی اینکه امواج لامپ توسط آنتن دریافت نمیشه و مسقیما توسط خود مدار دریافت میشه و با شیلد تنها و در حالی که آنتن وصله دیگه اونها رو سنس نداریم یکم عجیبه!
تنها جوابش از نظر بنده شاید این باشه که هم آنتن و هم قطعات خود مدار مستقیما این امواج رو دریافت میکنن ولی به دلیل اینکه فرکانسهای لامپ بالا هستن اثر تقویت کنندگی برای اونها وقتی از آنتن دریافت میشن عکسه ودر واقع ضعیفتر میشن. ولی وقتی مثلا توسط پایه های ترانزیستور 4 مستقیما جذب بشن دیگه اثرات منفی لااقل 3 ترانزیستور دیگه به حداقل میرسه و راحتتر توسط دستگاه دیتکت میشه.
فقط سوال اینه که یکی دیگه از دوستان هم که بنده فیلمشونو دیدم همین لامپ های کم مصرف رو تست کرده بودن و تنها وقتی آنتن رو بسمت لامپ میگرفت سنس شروع میشد. خوب اگه توسط خود مدار این امواج خیلی بهتر دریافت میشدن که دیگه نیازی به چرخش آنتنها به سمت لامپ نبود!!؟ شاید بقول مهندس فرکانس تابشی لامپ کم مصرفی که شما دارین تو رنج دیگه ای قرار داره

منظورم از مطرح کردن لامپ روشنتر شدن مساله بود.
چند چیزو میگم کنار هم بزارید متوجه میشید و گرنه باید دستگاهو بسازید تا بدونید چجوریه.
1.اگه مدار شیلد نباشه لامپ رو با انتن و بدون انتن از فاصله معین میزنه و همچنین تغذیه سویچینگ هم کلا مثل لامپه.
اگه مدار شیلد باشه با انتن و بدون انتن لامپ رو نخواهد زد
اگه انتن رو مدار نباشه با شیلد و بدون اون هدف واقعی رو نمیزنید.
پس لامپ فرکانس مورد نطر ما رو نداره و تقریبا اثری که موبایل رو امپلی صوتی میزاره رو داره.
من حتی صدای خروجی امیتر رو هم گوش کردم.لامپ صدای بم تو مایه های 50 هرتز داره.و هدف تو دیوار صدای خش خش نرم رو به تیزی میره.

یکشنبه 20 فروردین1396 - 10:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mstar نوشته است:
مهندس تستهای آقا سعید نشون میده که فقط هر جا فرانکو سنس داره یعنی با سیستم سعید آقا مثلا 5 مگاهرتز رو تو خروجی ترانزیستور 4 داریم، اونوقت 74 مگاهرتز رو هم با فرکانسمتر تو خروجی فیلتر اولیه دارم. مثلا گفتن جلو شوفاژ تو هیچکدوم سیگنال نداشتن، حالا شاید بشه گفت تو محلی که شوفاژ هست امواج رادیویی قدرتی ندارن و یا اینکه بدنه شوفاژ این امواج رو بسمت دیگه ای منعکس کرده که سیستم رو آقا سعید اونطرفی نگرفتن! البته زیاد جور درنمیاد که هر دو فرکانس از یک سمت تابش شده باشن
ولی تقریبا غیر ممکنه که هر دو موج رو اهداف زیر سطحی با یک مکانیزم کشف نشده تو علم فیزیک تولید کنند. بنابراین بحث انعکاس در اولویت قرار داره. حالا چرا اهداف زیر سطحی بهتر میتونن این امواج رو منعکس کنند و حتی اگه زیر خاک باشند (با وجود تضعیف قدرت امواج توسط خاک) باز هم قدرت موجی به دستگاه میرسونن که از موجی که فلز جدید روی سطح به دستگاه میرسونه بیشتره و حتی اگه ابعاد فلز جدید چندین برابر اون باشه باز هم انعکاس از فلز کوچکتر زیر خاک بیشتره یه معما بزرگ هستش!!!
و این معما وقتی عجیبتر میشه که نمودار هایی رو که بنده چند صفحه قبل گذاشتم رو یه نگاهی بندازین. اونجا همینطور که دیده میشه انعکاس از فلزی مثلا مثل نقره برای فرکانس های پایین تقریبا به صد در صد میرسه (البته برای فرکانس های چند مگاهرتزی نمودارها ادامه پیدا نکردن ولی چیزی که معلومه نمودارها صعودین و برای این رنج ممکنه به حداکثر برسن) . اونوقت اگه قانون بقای انرژی رو در نظر بگیریم فلز زیر خاک توان بیشتری نمیتونه از فلز جدید تابش کنه نهایتا در حد دو سه درصد اونم در شرایطی که فکر کنم اون دو سه در صد رو هم خاک تضعیف کنه و عملا زیاد فرقی بین این دو نباشه! البته بگذریم از اینکه فلز جدید ممکنه چندین برابر فلز زیر خاک مساحت داشته باشه باز هم سنس نشه !

فرکانس متر من اگه موج ضعیف باشه اصلا موج رو نشون نمیده.و هر چی به منشا موج نزدیک میشیم فرکانس رو نزدیک به فرکانس واقعی میده.در مورد موج 74 هم همینجوری.و اگه جا داشت که نزدیکتر به هدف بشم مطمینا فرکانس بالاتر میرفت.
مثلا ریموت کنترل ماشین رو از ده سانتی میگیره ولی فرکانسی که نشون میده کمتره و هر چی به ریموت نزدیک میشم فرکانس هم به فرکانس حقیقی نزدیکتر میشه.

یکشنبه 20 فروردین1396 - 10:30am
کاربر فعال
کاربر فعال

در مورد انعکاس بیشتر از فلزات زیر خاک این فرضیه میتونه کاملا درست باشه:
اول اینکه اون نمودارهایی که بنده تو چند صفحه قبل آوردم طبق تئوری محاسبه شده باشن و مطابق آزمایش نباشن و بگیم که مثلا فلز جدید مثلا بجای درصد تقریبی نزدیک به 100 مثلا مقدار 80 درصد رو در عمل میتونه منعکس کنه. از طرف دیگه باید توجه کرد که مساحت بیشتر فلز تا حدی میتونه چگالی انرژی بازتابی رو روی آنتن بیشتر کنه و اگه بیشتر از یک حدی باشه بدلیل اینکه این امواج در مساحت بزرگی بازتاب میشن عملا دیگه اون مساحت اضافه تر بی تاثیر خواهد بود مگر اینکه اون فلز به شکل آنتن بشقابی باشه و امواج رو روی آنتن متمرکز کنه.
حالا اگه یه فلزی زیر خاک برای مدت طولانی مونده باشه، یونهای فلز در اطراف اون پخش میشن. حالا فرض کنید یون های فلز مساحتی به شعاع 0.5 متر رو در اطراف فلز آلوده کرده باشند. با توجه به اینکه این یونها قطری در حد نانومتر دارن تو این نیم متر شاید بشه گفت چندین میلیون لایه از یونها تشکیل میشه. از طرفی دیگه میدونیم که تنها ضریب جذب امواج توسط فلزات به قطر فلز ربط داره و ضریب انعکاس وابستگی بسیار کمی به قطر داره. بنابراین حالا موج به جای یک لایه از چندین میلیون لایه منعکس میشه . از طرف دیگه چون این یونها لایه های روی هم هستن و با اینکه به اندازه یک فلز بسیار گسترده میتونن موج رو منعکس کنن ولی دیگه مثل یه فلز بسیار گسترده موج بازتابیشون تو مساحت زیادی پخش نیست و تقریبا متمرکز هستش. بنابراین با این الگوی تابش تقربا 100 در صد موج تابشی بازتاب میشه. از طرف دیگه موجی که از لایه پایینی منعکس میشه مثلا 1 متر بیشتر راه طی میکنه و تقریبا چند نانو ثانیه دیرتر از موجی که به لایه اول برخورد و منعکس میشه به آنتن میرسه و میتونه تقویت رو بیشتر هم بکنه چون طول موج این فرکانسها در حد چندین متر هستش و تقریبا با انعکاس از لایه های نزدیک بصورت همفاز به آنتن میرسن و اثرشون با هم جمع میشه. بنابراین انرژی موجی که به آنتن میرسه با انرژی موجی که چند نانو ثانیه قبل از اون تابش شده هر دو همزمان به آنتن میرسن و تقویت موج تابشی بسیار زیاد میشه.
موفق باشید.

یکشنبه 20 فروردین1396 - 11:56am
مدیر کل
مدیر کل

mstar نوشته است:

من در مجموع تا حد زیادی با توضیحات مطلب قبلی شما موافقم. دوستمون آقا سعید فرمودن فرکانسمترشون میتونه قدرت موج رو هم نشون بده. من چنین چیزی در فیلم ندیدم. ولی خیلی بهتر بود قدرت اون فرکانس 5 مگاهرتز در خروجی ترانزیستور 4 رو با قدرت فرکانس 74 مگاهرتز در خروجی فیلتر ورودی اعلام میکردن شاید قضیه بهتر مشخص میشد.
حداقل در محیط منزل من مطمئن هستم هر دو این فرکانسها مربوط به طیف وسیع امواج رادیویی موجود هستن. حالا چیزی که در خروجی فیلتر ورودی قویتر هست فرکانس ایستگاه رادیویی هست که نزدیک ترین فرکانس به فرکانس رزونانس فیلتر رو داره. فرکانس پایین تری که در خروجی ترانزیستور 4 داریم قویترین فرکانسی هست که تقویت کننده تونسته بین طیفهای مختلف موجود اون رو بیشتر تقویت کنه. ولی بدلیل اینکه این مدار صرفا نمیتونه یک فرکانس دقیق رو بگیره و تقویت کنه ؛ عدد فرکانسمتر یک چیز حدودی و کاملا متغیر خواهد بود کما اینکه در چند اعلام نتیجه فرکانس گیری توسط دوستان هم شاهد بودیم. نتیجه دقیق تر توسط یک اسپکتروم آنالایزر و ترجیحا در تست هدف واقعی مشخص میشه. فعلا همین که محدوده فرکانس رو بدونیم کفایت میکنه. در هر صورت فرکانس 5 و 74 مگاهرتز از هر نظر که بخواین حساب کنین ربطی به هم ندارن جز اینکه جفت این طیفها در محیط موجود هستن! مهم این هست که ببینیم مدار چه چیزی رو تقویت و در خروجی ارائه میده که موجب سنس میشه.
رفتار امواج رادیویی بخصوص در محیط منزل و با وجود انواع فلزات در اطراف و مصالح فلزی در ساختمان به اون شکل قابل پیش بینی نیست! خیلی نقاط هست که اکثر فرکانسها در اون نقطه قویتر هستن و در برخی جاها هم ضعیف و قوی بودن فرکانسهای طیف پایین و بالا با هم تفاوت داره و البته جهت ارسال موج اصلی که از بیرون وارد منزل میشه هم روی تک تک فرکانسها تاثیر داره! اصلا نمیشه حساب و کتاب کرد.
در مورد لامپ هم که عرض کردم تست خوب و قابل تکیه ای نیست. من هم اگر چیزی عرض کردم بر اساس تست دوستان مختلف و فیلمهایی بود که دیدیم! حالا اینکه اگر مدار شیلد باشه دیگه بهیچ وجه لامپ کم مصرف رو سنس نمیکنه مساله جدیدی بود که بعید میدونم به این صورت باشه. بهرحال دوستان میتونن این رو تست کنن. هر چند نتیجش اهمیت زیادی نداره چون اصلا سنس لامپ فایده ای هم برای ما نداره!
در خصوص انعکاس البته شرط اولیه دریافت فرکانس توسط فلز هست! ما اینجا اصلا نمیتونیم یک انعکاس کامل شبیه نور داشته باشیم. طیف فرکانسهای پایین هم چنین حالتی ندارن. طبیعتا با توجه به پایین بودن نسبی فرکانسها هر چه فلز بزرگتر و آنتن هم بلند تر باشه باید سنس قویتری وجود داشته باشه. زمین با رسانایی خودش و همینطور اثر هاله میتونن این سطح جذب و انعکاس رو بزرگتر و قویتر بکنن و موجب دریافت قویتر امواج توسط گیرنده بشن. این ساده ترین توضیحی هست که میشه برای این موضوع ارائه کرد.
لذا در مورد تفاوت فلزات باز هم عرض میکنم اگر تئوری جذب و تکرار امواج رادیویی توسط اهداف فلزی مطرح باشه ملاک رسانایی اونهاست. نقره و مس و طلا و آلومینیوم به ترتیب قویترین خواهند بود و آهن و قلع و حتی مفرغ جزو ضعیفترینها هستن.

یکشنبه 20 فروردین1396 - 4:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان خسته نباشید
دوستان با مشکلی عجیبی برخورد کردم که گفتم با شما هم در میان بزارم که انشاءالله این مشکل مدار ما هم حل بشه
مشخصات مدار:
در حالت عادی و بدون تغییر در قطعه ای از مدار در پایه 3 ایسی 5 ولت دارم و تست دست و گوشی هم جواب داده و میشه گفت مدار کاملا سالم هست .
مشخصات مکان تست:
6 عدد النگوی نقره که 2 ساله در عمق 50 سانتی در خاک دفن شده
یک دیگ مسی 2.5 کیلویی که تقریبا 3 سال میشه در عمق 2.5 متری دفن شده
یک سینی مسی بقطر 40 سانت که 6 ماه هست در عمق 2 متری دفن شده
و حالا مشکل اینه که دستگاه نمیتونه این اهدافی رو که مدتهاست در خاک دفن شدن رو سنس کنه و هر کاری کردم موفق نشدم
برای رزونانس هم داخل مدار بجای خازن 22 پیکوفاراد سوکتی تعبیه کردم و چند عدد خازن متغیر در رنج های مختلف تهیه کردم و یکی یکی توسط ال سی ار متر خازنها رو در مقدارهای مورد نظر از 1 پیکوفاراد تا 134 پیکوفاراد تنظیم کردم و در سوکت مورد نظر در روی مدار قرار دادم و در مکان های بالا به ترتیب تست کردم ولی هیچ عکس العملی از دستگاه ندیدم.
حتی به گفته برخی از دوستان و مهندسین محترم تغییراتی در برخی قطعات اعمال کردم و ولتاژرو از 5 ولت پایینتر اوردم حتی تا 2.5 ولت ولی انگار نه انگار بازهم اهداف توسط دستگاه سنس نشدند.
امیدوارم که کسی تا به حال با این مشکل روبرو نشده باشه.از دوستان خواهش میکنم اگه راه حل هایی برا رفع این مشکل بلد هستند رو بگن و راهنمایی کنن تا این مشکل مدار من هم حل بشه
خیلی ممنون از همه دوستان عزیز

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 20 فروردین1396 - 7:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

johnlewis نوشته است:
سلام دوستان خسته نباشید
دوستان با مشکلی عجیبی برخورد کردم که گفتم با شما هم در میان بزارم که انشاءالله این مشکل مدار ما هم حل بشه
مشخصات مدار:
در حالت عادی و بدون تغییر در قطعه ای از مدار در پایه 3 ایسی 5 ولت دارم و تست دست و گوشی هم جواب داده و میشه گفت مدار کاملا سالم هست .
مشخصات مکان تست:
6 عدد النگوی نقره که 2 ساله در عمق 50 سانتی در خاک دفن شده
یک دیگ مسی 2.5 کیلویی که تقریبا 3 سال میشه در عمق 2.5 متری دفن شده
یک سینی مسی بقطر 40 سانت که 6 ماه هست در عمق 2 متری دفن شده
و حالا مشکل اینه که دستگاه نمیتونه این اهدافی رو که مدتهاست در خاک دفن شدن رو سنس کنه و هر کاری کردم موفق نشدم
برای رزونانس هم داخل مدار بجای خازن 22 پیکوفاراد سوکتی تعبیه کردم و چند عدد خازن متغیر در رنج های مختلف تهیه کردم و یکی یکی توسط ال سی ار متر خازنها رو در مقدارهای مورد نظر از 1 پیکوفاراد تا 134 پیکوفاراد تنظیم کردم و در سوکت مورد نظر در روی مدار قرار دادم و در مکان های بالا به ترتیب تست کردم ولی هیچ عکس العملی از دستگاه ندیدم.
حتی به گفته برخی از دوستان و مهندسین محترم تغییراتی در برخی قطعات اعمال کردم و ولتاژرو از 5 ولت پایینتر اوردم حتی تا 2.5 ولت ولی انگار نه انگار بازهم اهداف توسط دستگاه سنس نشدند.
امیدوارم که کسی تا به حال با این مشکل روبرو نشده باشه.از دوستان خواهش میکنم اگه راه حل هایی برا رفع این مشکل بلد هستند رو بگن و راهنمایی کنن تا این مشکل مدار من هم حل بشه
خیلی ممنون از همه دوستان عزیز

مکان تستتون دقیقا کجاست .منظورم اینه که تو شهره ؟تو بیابونه؟
ترانزیستور هاتون چی هستن؟
خازنهای زرد رو اگه دارید همه رو عدسی بزنید.قبل تعویض خازنها ولتاژ بگیرید و بعد تعویض هم ولتاژ خروجی رو بگیرید.ببینید چقدر تغییر میکنه

یکشنبه 20 فروردین1396 - 7:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 253 , 254 , 255 , 256 , 257 , 258 , 259 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 279 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure