انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 4:08pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 435 , 436 , 437 , 438 , 439 , 440 , 441 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود دوستان .
در خصوص مطالبی که آقا عرفان و سایر دوستان گفتند در مورد تغییرات خازن های 560 پیکو و سنس آسمان
بنده یک پیشنهادی دارم . با توجه به اینکه تعویض این خازن ها در محیط کاوش کمی سخت و وقت گیر هست بنظر من بجای تغییر در خازن ها بهتره مقدار مقاومت های یک کیلو رو تغییر بدیم .
به این حالت که یک ولوم دوبل 2 کیلو یا 5 کیلو پبدا کنیم و بجای اون دو مقاومت خروجی این ولوم دوبل رو وصل کنیم و مقدار این ولوم رو برای سنس آسمان تغییر بدیم . بطوری که این عمل خود نوسانی رو هم عین خازن ها تغییر خواهد داد .
البته باید دوستان تست کنند و ببینن همانند تغییر خازن ها عمل میکنه یا نه .

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

یکشنبه 5 آبان1398 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
درود دوستان .
در خصوص مطالبی که آقا عرفان و سایر دوستان گفتند در مورد تغییرات خازن های 560 پیکو و سنس آسمان
بنده یک پیشنهادی دارم . با توجه به اینکه تعویض این خازن ها در محیط کاوش کمی سخت و وقت گیر هست بنظر من بجای تغییر در خازن ها بهتره مقدار مقاومت های یک کیلو رو تغییر بدیم .
به این حالت که یک ولوم دوبل 2 کیلو یا 5 کیلو پبدا کنیم و بجای اون دو مقاومت خروجی این ولوم دوبل رو وصل کنیم و مقدار این ولوم رو برای سنس آسمان تغییر بدیم . بطوری که این عمل خود نوسانی رو هم عین خازن ها تغییر خواهد داد .
البته باید دوستان تست کنند و ببینن همانند تغییر خازن ها عمل میکنه یا نه .

سلام آقا مجتبی پیشنهاد خوبیه . منظور شما مقاومتهای موازی با خازن 13 و 14 هست ؟ اگه جواب بده که عالیه من مدار رو تقریبا تموم کردم و دارم جمع میکنم برای باکس . حتما این نکته رو هم تست میکنم

یکشنبه 5 آبان1398 - 10:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آمل
سلام بر عزیزان فلزجو
من این پیشنهاد آقا مجتبی رو چند ماه قبل انجام دادم . تقریبا جواب هم داد . مشکل اصلیم استفاده از ولوم ۱ کیلو بود . اون هم دوتا چون نتونستم دوبل ۱ کیلو پیدا کنم . ولی اگه ۵ کیلو ددوبل جوابگو باشه که عالیه . کلی زحمت جابجایی قطعات رو حل میکنه . اتفاقا ۵ کیلو دوبل دارم . حتما یه تستی باهاش انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم . ممنون از همه عزیزان و سروران فلزجو

دوشنبه 5 آبان1398 - 12:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام یکی ازبزرگواران میتونه بگه بالاخره کدوم طرح ازبقیه بهتره وازکدوم طرح فیبربایداستفاده بشه؟بازهم ممنونم

دوشنبه 6 آبان1398 - 4:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: نیویورک
roshik نوشته است:
سلام یکی ازبزرگواران میتونه بگه بالاخره کدوم طرح ازبقیه بهتره وازکدوم طرح فیبربایداستفاده بشه؟بازهم ممنونم

سلام طرح آقا عرفان با توضیحات قرار دادن اونو بساز

دوشنبه 6 آبان1398 - 5:03am
کاربر فعال
کاربر فعال

سللام آقا مجتبی . من متاسفانه تو برنامه نویسی دستی ندارم اگه ممکنه یه میتر دیجیتالی مناسب برا این مدار طراحی کنین که هم شدت سنسن و هم مقدارعددی اونو نشون بده خیلی عالی میشه. تقریبا شبیه تریشر. ما که همیشه قدر دان محبتهای شما بودیم و هستیم اینبار هم این لطف رو در حق بچه ها بکنید مطمئنم همه به این مدار نیاز دارند .ممنون

دوشنبه 6 آبان1398 - 11:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خدا وکیلی این همه استاد داریم اینجا از دوست خوبم مجتبی جان و جهان بین عزیز ، بهرام که خیلی عزیزه برام استاد اسدف و و و یعنی نمیشه این مدارو دیجیتالش کرد که اینهمه دنگ و فنگ نداشته باشیم

خدايا مددی کن

دوشنبه 6 آبان1398 - 1:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

منم به نوبه خودم این درخواست رو از اساتید دارم که یه برنامه براش نوشته بشه . دعای خیر بدرقه شماست

دوشنبه 6 آبان1398 - 1:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و دورود خدمت همه ی دوستان عزیز @};-
غزنفرجان اینم یک نمونه میتر دیجیتال ، ببینم چیکار می کنید .
بنده در این زمینه یه کارهایی دارم انجام میدم به نوبه ی خودم و به صورت آسته ولی می خوام اثر بخش باشه واقعا ، فعلا که دوستان همدل نایاب شدن . @};- #:-s

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

تا در طلب لقمه ی نانی نانی * تا در طلب گوهر کانی کانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی * هرچیز که در جستن آنی آنی

دوشنبه 6 آبان1398 - 2:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بقیه ی تصاویر ، به صورت یک جا ارسال نشدن بعداز چندبار سندکردن @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

تا در طلب لقمه ی نانی نانی * تا در طلب گوهر کانی کانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی * هرچیز که در جستن آنی آنی

دوشنبه 6 آبان1398 - 2:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 435 , 436 , 437 , 438 , 439 , 440 , 441 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 16 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure