نویسنده |
پیغام |
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
درود دوستان . در خصوص مطالبی که آقا عرفان و سایر دوستان گفتند در مورد تغییرات خازن های 560 پیکو و سنس آسمان بنده یک پیشنهادی دارم . با توجه به اینکه تعویض این خازن ها در محیط کاوش کمی سخت و وقت گیر هست بنظر من بجای تغییر در خازن ها بهتره مقدار مقاومت های یک کیلو رو تغییر بدیم . به این حالت که یک ولوم دوبل 2 کیلو یا 5 کیلو پبدا کنیم و بجای اون دو مقاومت خروجی این ولوم دوبل رو وصل کنیم و مقدار این ولوم رو برای سنس آسمان تغییر بدیم . بطوری که این عمل خود نوسانی رو هم عین خازن ها تغییر خواهد داد . البته باید دوستان تست کنند و ببینن همانند تغییر خازن ها عمل میکنه یا نه .
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
یکشنبه 5 آبان1398 - 10:23pm |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
Mojtaba195 نوشته است: درود دوستان . در خصوص مطالبی که آقا عرفان و سایر دوستان گفتند در مورد تغییرات خازن های 560 پیکو و سنس آسمان بنده یک پیشنهادی دارم . با توجه به اینکه تعویض این خازن ها در محیط کاوش کمی سخت و وقت گیر هست بنظر من بجای تغییر در خازن ها بهتره مقدار مقاومت های یک کیلو رو تغییر بدیم . به این حالت که یک ولوم دوبل 2 کیلو یا 5 کیلو پبدا کنیم و بجای اون دو مقاومت خروجی این ولوم دوبل رو وصل کنیم و مقدار این ولوم رو برای سنس آسمان تغییر بدیم . بطوری که این عمل خود نوسانی رو هم عین خازن ها تغییر خواهد داد . البته باید دوستان تست کنند و ببینن همانند تغییر خازن ها عمل میکنه یا نه . سلام آقا مجتبی پیشنهاد خوبیه . منظور شما مقاومتهای موازی با خازن 13 و 14 هست ؟ اگه جواب بده که عالیه من مدار رو تقریبا تموم کردم و دارم جمع میکنم برای باکس . حتما این نکته رو هم تست میکنم
|
یکشنبه 5 آبان1398 - 10:48pm |
|
|
kambiz1985
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 آبان1397 - 5:12pm پست: 135 محل اقامت: آمل
|
سلام بر عزیزان فلزجو من این پیشنهاد آقا مجتبی رو چند ماه قبل انجام دادم . تقریبا جواب هم داد . مشکل اصلیم استفاده از ولوم ۱ کیلو بود . اون هم دوتا چون نتونستم دوبل ۱ کیلو پیدا کنم . ولی اگه ۵ کیلو ددوبل جوابگو باشه که عالیه . کلی زحمت جابجایی قطعات رو حل میکنه . اتفاقا ۵ کیلو دوبل دارم . حتما یه تستی باهاش انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم . ممنون از همه عزیزان و سروران فلزجو
|
دوشنبه 5 آبان1398 - 12:43am |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
سلام یکی ازبزرگواران میتونه بگه بالاخره کدوم طرح ازبقیه بهتره وازکدوم طرح فیبربایداستفاده بشه؟بازهم ممنونم
|
دوشنبه 6 آبان1398 - 4:57am |
|
|
جهان بین
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 11 شهریور1396 - 10:26pm پست: 603 محل اقامت: نیویورک
|
roshik نوشته است: سلام یکی ازبزرگواران میتونه بگه بالاخره کدوم طرح ازبقیه بهتره وازکدوم طرح فیبربایداستفاده بشه؟بازهم ممنونم سلام طرح آقا عرفان با توضیحات قرار دادن اونو بساز
|
دوشنبه 6 آبان1398 - 5:03am |
|
|
arlim
کاربر فعال
|
سللام آقا مجتبی . من متاسفانه تو برنامه نویسی دستی ندارم اگه ممکنه یه میتر دیجیتالی مناسب برا این مدار طراحی کنین که هم شدت سنسن و هم مقدارعددی اونو نشون بده خیلی عالی میشه. تقریبا شبیه تریشر. ما که همیشه قدر دان محبتهای شما بودیم و هستیم اینبار هم این لطف رو در حق بچه ها بکنید مطمئنم همه به این مدار نیاز دارند .ممنون
|
دوشنبه 6 آبان1398 - 11:58am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
خدا وکیلی این همه استاد داریم اینجا از دوست خوبم مجتبی جان و جهان بین عزیز ، بهرام که خیلی عزیزه برام استاد اسدف و و و یعنی نمیشه این مدارو دیجیتالش کرد که اینهمه دنگ و فنگ نداشته باشیم
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 6 آبان1398 - 1:10pm |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
منم به نوبه خودم این درخواست رو از اساتید دارم که یه برنامه براش نوشته بشه . دعای خیر بدرقه شماست
|
دوشنبه 6 آبان1398 - 1:46pm |
|
|
Rooz
کاربر حرفه ای
|
سلام و دورود خدمت همه ی دوستان عزیز غزنفرجان اینم یک نمونه میتر دیجیتال ، ببینم چیکار می کنید . بنده در این زمینه یه کارهایی دارم انجام میدم به نوبه ی خودم و به صورت آسته ولی می خوام اثر بخش باشه واقعا ، فعلا که دوستان همدل نایاب شدن .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
تا در طلب لقمه ی نانی نانی * تا در طلب گوهر کانی کانی این نکته ی رمز اگر بدانی دانی * هرچیز که در جستن آنی آنی
|
دوشنبه 6 آبان1398 - 2:19pm |
|
|
Rooz
کاربر حرفه ای
|
بقیه ی تصاویر ، به صورت یک جا ارسال نشدن بعداز چندبار سندکردن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
تا در طلب لقمه ی نانی نانی * تا در طلب گوهر کانی کانی این نکته ی رمز اگر بدانی دانی * هرچیز که در جستن آنی آنی
|
دوشنبه 6 آبان1398 - 2:52pm |
|
|
|