erfan نوشته است:
از پیامت هیچ چیزی متوجه نشدم.
بعنوان اخرین سوالی که از شما میپرسم و سرتون رو درد نمیارم دیگر
منظورم رو به ساده ترین حالت ممکن بیان میکنم
1-شما گفتید ولتاژ پایه ترانزیستورها رو بفرست فرستادم و ایراد ترانزیستور اولی رو هم گرفتم - پس ترانزیستورها همه دارن کار میکنن--- با اهم متر چک شدن
2- مرز صفر رو هم تنظیم کردم
3- با گذاشتن کریستالهای مختلف بازه های مختلف بهم این ولتازها رو میدن
6 مگ = 7 ولت ....... 7 مگ = 6.7 ...... 8 مگ = 6.4 ..... 10 مگ = 5.9 ...... 12مگ = 5.1
4- با افزایش خازنهای 1 پیکو ولتاژ بسیار اندک زیاد میشود و با کاهشش هم ناچیز هست و حتی با برداشتن خازنهای 1 پیکو بازم سیگنال عبور میکند
5- با تغییرات ترانزیستور تونستم از کریستالهای مختلف بازه 3 تا 6 ولت خرجی بگیرم
6- با زیاد کردن ولوم امپلی تغییرات در حد چند صدم ولت ایجاد میشود و حتی برداشتن ترانزیستور امپلی هیچ تغییری تو ولتاژ خروجی ایجاد نمیشود
7- با ولتاژ کمتر از3 ولت یکی از led دایم روشن است با تغییر کریستال ولتاز به بیش از 4 ولت 2 تا led روشن میشه و با کاهش کریستال تا 3 تا led دایم روشن هستن - در کل نه واکنشی دارم نه هیچی فقط اگه مثلا کریستال 12 مگ بزارم و خروجی رو کم کنم و یه دونه ای ای دی روشن باشه با نزدیک کردن به لامپ کم مصرف سه تاش روششن میشه-------حتی با ولوم استانه و 1 مگ هم هیچ تغیییری تو روشنی led ها صورت نمیگیره-----اگر هم ورودی دیسپلی رو از مدار ازاد کنم سه تا led رووشن میشن-------حالا طبق این صبحتها دیسپلی سالمه یا نه؟
8- در اخر طبق اینکه پایه ترانزیستورها وصلا و ولتاژشون درسته خازنها سیگنال عبور میدن - چه چیزی ممکنه مشکل داشته باشه؟
9- شما فرمودید حساسیت مدارتون زیاده باید کم بشه با تغییر ترانزیستورهای مختلف - الان موندم این روشن ماندن led ها بخاطر نویز محیط شهری هست یا ولتاژی که بخاطر کریستال به خروجی میره؟ تغییر ترانزیستورها وابسته به منطقه رو اصلا متوجه نشدم - ندیدم ترانزیستور وابسته به اب و هوا باشه
10- حدس اخرتون رو به ایراد مدار بنده بگویید ---- قول میدم این اخرین باری هست که از شما سوالی میپرسم و واقعا خیلی ناراحت کننده هست نمیتونم ایراد مداری به این سادگی رو مشخص کنم
دیگه بقولی آخر خطم و اگر ببینم جواب نده میندازم تو سطل اشغال و مجبورم از دوستان تو انجمن تقاضا کنم برام بسازن.