انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:55pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
سلام حمید جان اگه درست یادم باشه شما یه جایی برام گفته بودین که حدود1الی2 کیلومتر اونورتر هم یه لاکپشته که به این منطقه نگاه میکنه واز این منطقه هم میشه لاک پشت رو کاملا دید این همون منطقه نیست؟ B-)

درسته همون منطقه س ... ولی من در تشخیص اون لاکپشت اشتباه کردم . و اصلا اون لاکپشت نبودش و یه چیز طبیعی بود...

اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..

دوشنبه 4 شهریور1392 - 11:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

چرا دوستان نظر نمی دن .... =(( =(( =(( :(( :(( :(( بازم از اساتید خواهش میکنم که منو در مورد عکسایی که گذاشتم صفحه 80 و 81 کمکم کنن .... :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

آقا جون هر کی دوست دارین کمک کنین .... به خدا جای دوری نمیره .... ما هم نتونیم جبران کنیم خدایی هست که هم دعای ما رو میشنوه و هم خودش عوضشو میده .... از دستان و آریا خان و بقیه بر و بچه ها که سر رشته دارن بازم خواهش می کنم راهنمایی کنن ... کاش تیتانیوم هم اینجا بود ... :YMPRAY: یادش بخیر .... کلی بهش زحمت میدادیم ... اون هم با صبر و حوصله جواب میداد

سه شنبه 5 شهریور1392 - 9:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

HAMID.P نوشته است:
چرا دوستان نظر نمی دن .... =(( =(( :(( :(( :(( بازم از اساتید خواهش میکنم که منو در مورد عکسایی که گذاشتم صفحه 80 و 81 کمکم کنن .... :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

آقا جون هر کی دوست دارین کمک کنین .... به خدا جای دوری نمیره .... ما هم نتونیم جبران کنیم خدایی هست که هم دعای ما رو میشنوه و هم خودش عوضشو میده .... از دستان و آریا خان و بقیه بر و بچه ها که سر رشته دارن بازم خواهش می کنم راهنمایی کنن ... کاش تیتانیوم هم اینجا بود ... :YMPRAY: یادش بخیر .... کلی بهش زحمت میدادیم ... اون هم با صبر و حوصله جواب میداد

اقا حمید پاسخ که داده شده کلی و جامع @};-

سه شنبه 5 شهریور1392 - 11:59am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

parsi نوشته است:
HAMID.P نوشته است:
چرا دوستان نظر نمی دن ...بازم از اساتید خواهش میکنم که منو در مورد عکسایی که گذاشتم صفحه 80 و 81 کمکم کنن ....

آقا جون هر کی دوست دارین کمک کنین .... به خدا جای دوری نمیره .... ما هم نتونیم جبران کنیم خدایی هست که هم دعای ما رو میشنوه و هم خودش عوضشو میده .... از دستان و آریا خان و بقیه بر و بچه ها که سر رشته دارن بازم خواهش می کنم راهنمایی کنن ... کاش تیتانیوم هم اینجا بود ... یادش بخیر .... کلی بهش زحمت میدادیم ... اون هم با صبر و حوصله جواب میداد

اقا حمید پاسخ که داده شده کلی و جامع @};-

پارسی جان من از شما خیلی ممنونم که راهنماییم کردین ... ولی منظور من از کمک اینه که مثلا اطراف اون جا پای اسب که هست من تا چند متری اطرافش باید دنبال چی باشم؟ بار داره ؟ بارش معمولا کنارشه یا نه ؟ تونل که میگین یعنی چی ؟ ممکنه به چه جایی ختم بشه؟
یا در مورد سنگ جوغن دار که 9 تا جوغنه من چند متریش و کدوم سمتش باید دنبال قبر باشم ...؟؟؟ قبرش ممکنه چیزی داشته باشه یا نه ؟؟؟
یا در مورد اون سنگ بزرگ که جوغن شیاردار داره معمولا چند متری جلوی شیار باید کاوش بشه ؟؟؟ باید دنبال نشونه بعدی باشم یا همین جوغن شیاردار نشونه آخره؟؟؟؟
بازم از شما و تهم جان خیلی ممنونم که حداقل قابل دونستین و نظر دادین ... ولی اینکه اینجا قبرستونه و از این حرفا البته جسارت نشه اینا رو هرکسی که به عنوان مهمون هم بیاد داخل سایت یه گشتی بزنه متوجه میشه....
:-BD
مثلا میگین برو یه ردیاب بزن خیالتو راحت کن .... این که نشد یه نظر مهندسی و کارشناسی.... :-B
چون اینکه رو یه سنگی همچین علامتایی باشه معلومه که حتما اون دور و بر یه خبرایی هستش... بعدش هم که یه ردیاب خوب باشه و بریم ردیابی کنیم ....این طوری که نمیشه ... اون موقع عکس گرفتن و گذاشتن توی سایت واسه دید و نظر اساتید چه سودی داره واسه کسایی مثل من که چیزی حالیمون نیس.... :-\ همون اول میریم با دستگاه کار میکنیم دیگه....
لطفا به کسی بر نخوره ...چون من از 3 تا انجمن قبلی با دوستان هستم ... و توی همون انجمنا که نمی خام اسمشون بیارم چون خلاف مقررات سایته کسایی بودن که واقعا به معنی واقعی اینکه"" به هم کمک کنیم بدون چشم داشت"" عمل میکردن و تموم سعیشونو واسه بقیه و راهنمایی بقیه میکردن....
البته سو تفاهم نشه ... من هم مثل بقیه با میل خودم وارد این انجمن شدم و اجباری نبوده .... شاید هم انتظار من از اساتید و دوستان بیش از حده ....
اگه کسی هم از حرفام ناراحت شدش من همینجا عذر میخام .... قصد جسارت نداشتم

سه شنبه 5 شهریور1392 - 12:43pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
پاسخ سوال حامد عزیز:

دوست عزیز من تو عکس برات مشخص کردم ولی توضیحاتش چون خیلی زیاد هست....
فقط این رو بگم اگه میخوای موفق بشی فقط عکس اول رو که سم هست رو یه نقطه زن بزن:

جایی که با ضربدر مشخص کرده ام مایل بع نوک سنگ رو حفاری کنید، همینطور به نظر میرسد که آبراه بر روی سنگ محل حفاری رو مشخص کرده است

پیوست:
1 (2).JPG

پیوست:
1 (1).JPG

پیوست:
1 (2)2.JPG

پیوست:
1 (9).JPG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

سه شنبه 5 شهریور1392 - 1:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
abolgolden نوشته است:
سلام دوستان ،همگی خسته ودلسرد نباشید انشا...
به نظر شما دوستان این علامتها که همگی در کنار یه نشانه مار حک شده هستندالبته با حدود 15متر طبیعی هستند یانه؟ ممنون میشم دوستان جوابی بدن

کار دست انسان هست

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

سه شنبه 5 شهریور1392 - 2:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله استاد دستان عزیز !
میتونه به برجهای قلعه و تپه ی قبرستانی که قبور خانوادگی داره اشاره کنه ...
با توجه به عکس از زاویه دوری که آقا حمید زحمتشو کشیدن به قبر خانوادگی و مهم بیشتر شباهت داره ...
با توجه به تکرار عدد 3 در جوغنها میشه نتیجه گرفت که هدیه قابل قبولی هم باید وجود داشته باشه ...
با نهایت احترام .
یا حق.

سه شنبه 5 شهریور1392 - 3:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

بی نهایت از لطفتون ممنونم دستان جان و پروشای عزیز و آقا مجید گل :x :x :-* :-* .... حتما به سفارش شما عمل میکنم ... ونتیجه رو برا شما و استفاده عموم همینجا اعلام میکنم... البته ممکنه چند هفته ای طول بکشه ... چون اون دور و اطراف چوپون زیاده ...
به امید موفقیت همه :ymhug: :ymhug: :YMPRAY: :YMPRAY:

سه شنبه 5 شهریور1392 - 3:57pm

سلام دوستان و اساتید گرامی
روی کوه که در کنار یک قبرستان قدیمی وجود داره یک قسمت هست که سنگ خیلی صیقلی هست و مثل سرسره می مونه.من چند تا نشونه اونجا دیدم که میخواستم نظرتونو در باره امکان وجود بار بپرسم.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 5 شهریور1392 - 10:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با عرض سلام خدمت اساتید محترم لطفا در مورد عکس زیر ومعنای آن مرا راهنمایی کنید سنگ لوزی شکلی که روی آن دو عدد جوغن متوسط با فاصله نزدیک به هم در وسط لوزی قراردارند:وعکس دومی مستطیلی که یک طرف آن باز میباشد؟

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 9:24am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 464 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure