parsi نوشته است:
HAMID.P نوشته است:
چرا دوستان نظر نمی دن ...بازم از اساتید خواهش میکنم که منو در مورد عکسایی که گذاشتم صفحه 80 و 81 کمکم کنن ....
آقا جون هر کی دوست دارین کمک کنین .... به خدا جای دوری نمیره .... ما هم نتونیم جبران کنیم خدایی هست که هم دعای ما رو میشنوه و هم خودش عوضشو میده .... از دستان و آریا خان و بقیه بر و بچه ها که سر رشته دارن بازم خواهش می کنم راهنمایی کنن ... کاش تیتانیوم هم اینجا بود ... یادش بخیر .... کلی بهش زحمت میدادیم ... اون هم با صبر و حوصله جواب میداد
اقا حمید پاسخ که داده شده کلی و جامع
پارسی جان من از شما خیلی ممنونم که راهنماییم کردین ... ولی منظور من از کمک اینه که مثلا اطراف اون جا پای اسب که هست من تا چند متری اطرافش باید دنبال چی باشم؟ بار داره ؟ بارش معمولا کنارشه یا نه ؟ تونل که میگین یعنی چی ؟ ممکنه به چه جایی ختم بشه؟
یا در مورد سنگ جوغن دار که 9 تا جوغنه من چند متریش و کدوم سمتش باید دنبال قبر باشم ...؟؟؟ قبرش ممکنه چیزی داشته باشه یا نه ؟؟؟
یا در مورد اون سنگ بزرگ که جوغن شیاردار داره معمولا چند متری جلوی شیار باید کاوش بشه ؟؟؟ باید دنبال نشونه بعدی باشم یا همین جوغن شیاردار نشونه آخره؟؟؟؟
بازم از شما و تهم جان خیلی ممنونم که حداقل قابل دونستین و نظر دادین ... ولی اینکه اینجا قبرستونه و از این حرفا البته جسارت نشه اینا رو هرکسی که به عنوان مهمون هم بیاد داخل سایت یه گشتی بزنه متوجه میشه....
مثلا میگین برو یه ردیاب بزن خیالتو راحت کن .... این که نشد یه نظر مهندسی و کارشناسی....
چون اینکه رو یه سنگی همچین علامتایی باشه معلومه که حتما اون دور و بر یه خبرایی هستش... بعدش هم که یه ردیاب خوب باشه و بریم ردیابی کنیم ....این طوری که نمیشه ... اون موقع عکس گرفتن و گذاشتن توی سایت واسه دید و نظر اساتید چه سودی داره واسه کسایی مثل من که چیزی حالیمون نیس....
همون اول میریم با دستگاه کار میکنیم دیگه....
لطفا به کسی بر نخوره ...چون من از 3 تا انجمن قبلی با دوستان هستم ... و توی همون انجمنا که نمی خام اسمشون بیارم چون خلاف مقررات سایته کسایی بودن که واقعا به معنی واقعی اینکه"" به هم کمک کنیم بدون چشم داشت"" عمل میکردن و تموم سعیشونو واسه بقیه و راهنمایی بقیه میکردن....
البته سو تفاهم نشه ... من هم مثل بقیه با میل خودم وارد این انجمن شدم و اجباری نبوده .... شاید هم انتظار من از اساتید و دوستان بیش از حده ....
اگه کسی هم از حرفام ناراحت شدش من همینجا عذر میخام .... قصد جسارت نداشتم