نویسنده |
پیغام |
reza4200
کاربر فعال
|
سلام آقا مجتبی تبریک میگم به شما وبچه های انجمن دستتون درد نکنه یه سوال داشتم عکس ردیاب دیدم میخواستم بدونم فلز مورن نظر با کدوم کلید انتخاب می کنید ممنون
|
شنبه 7 اردیبهشت1392 - 1:19pm |
|
|
ghasem11
|
آقا آریا نتیجه چی شد؟
|
شنبه 7 اردیبهشت1392 - 3:27pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
reza4200 نوشته است: سلام آقا مجتبی تبریک میگم به شما وبچه های انجمن دستتون درد نکنه یه سوال داشتم عکس ردیاب دیدم میخواستم بدونم فلز مورن نظر با کدوم کلید انتخاب می کنید ممنون با سلام خدمت همه دوستان واسا تید با اجازه اقا مجتبی فکر کنم با دوتا کلید قرمز فلز انتخاب میشه ولوم وسطی مال برد یا قدرت باشه با تشکر
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
شنبه 7 اردیبهشت1392 - 3:58pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
سلام آقامجتبی میخواستم بدونم این ردیاب با اونی که درانجمن آقای قاسمی بود وبه گردن آویزان میشد چه فرقی داره؟ باتشکر
|
شنبه 7 اردیبهشت1392 - 4:15pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
رضا جان همونطور که بنیامین عزیز اشاره کرد انتخاب فرکانس فلز مورد نظر توسط دو کلید فشاری صورت میگیره. یک ولوم هم برای قدرت وجود داره که تمامی مسایل کنترل برد و کنترل وزن و نقطه زنی دقیق تر رو میشه از طریقش انجام داد.
پویا جان ضمن خوشامد به شما عرض کنم ما بنا نداریم اینجا در محیط عمومی در مورد افراد دیگه و دستگاههاشون صحبت کنیم. فقط یک جمله بخوام بگم تفاوت از زمین تا آسمونه! توضیحات مفصل رو خصوصی خدمت شما عرض میکنم.
|
شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:02pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
حمید نوشته است: رضا جان همونطور که بنیامین عزیز اشاره کرد انتخاب فرکانس فلز مورد نظر توسط دو کلید فشاری صورت میگیره. یک ولوم هم برای قدرت وجود داره که تمامی مسایل کنترل برد و کنترل وزن و نقطه زنی دقیق تر رو میشه از طریقش انجام داد.
پویا جان ضمن خوشامد به شما عرض کنم ما بنا نداریم اینجا در محیط عمومی در مورد افراد دیگه و دستگاههاشون صحبت کنیم. فقط یک جمله بخوام بگم تفاوت از زمین تا آسمونه! توضیحات مفصل رو خصوصی خدمت شما عرض میکنم. سلام آقا حمید لطفا برای من هم بفرستید
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:53pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
سید جواد نوشته است: حمید نوشته است: رضا جان همونطور که بنیامین عزیز اشاره کرد انتخاب فرکانس فلز مورد نظر توسط دو کلید فشاری صورت میگیره. یک ولوم هم برای قدرت وجود داره که تمامی مسایل کنترل برد و کنترل وزن و نقطه زنی دقیق تر رو میشه از طریقش انجام داد.
پویا جان ضمن خوشامد به شما عرض کنم ما بنا نداریم اینجا در محیط عمومی در مورد افراد دیگه و دستگاههاشون صحبت کنیم. فقط یک جمله بخوام بگم تفاوت از زمین تا آسمونه! توضیحات مفصل رو خصوصی خدمت شما عرض میکنم. سلام آقا حمید لطفا برای من هم بفرستید سلام سیدخوش اومدین به انجمن خودتون سفارش رو چندین بار توضیح دادیم باید به من پیام خصوصی بزنید و شماره حساب بدم
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
شنبه 7 اردیبهشت1392 - 7:16pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
اقا مجتبی ، نمیشه بجای انتن برنجی منظورم بعد از زاویه 90 درجه بجای مفتول برنجی از انتن تلسکوپی که به میله برنجی جوش بدیم و استفاده کنیم ، اینطوری هم حمل انتها هم خیلی راحت میشه
|
شنبه 7 اردیبهشت1392 - 7:56pm |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
حمید جان زحمت بکش توضیحاتم برا من بفرست
|
شنبه 7 اردیبهشت1392 - 7:59pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ارتین جان آنتنهایی که ما ساختیم و تست کردیم بر اساس بهترین اصول استاندارد ساخت آنتن ردیاب هست و خیلی هم خوب جواب داده. ولی آنتن تلسکوپی هم میتونه استفاده بشه چون جنسش در واقع همون برنج هست! حالا اینکه کدومش بهتر جواب میده من فکر میکنم میله برنجی بهتره با این حال شما میتونین خودتون از آنتن تلسکوپی با در نظر گرفتن طول مناسب و درست استفاده کنین و مشکلی نداره.
|
شنبه 7 اردیبهشت1392 - 8:13pm |
|
|
|