انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 9:13am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 16  بعدی
 جن،سحر،طلسم،چشم زخم و... 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان گرامی

جناب پارسی از شما انتظار نداشتم. من رو شما حساب دیگری باز کرده بودم. ولی متاسفانه بعضی اوقات خیلی تند میرید.خواهشا کمی تحمل داشته باشید
و اگرم جواب میدهید سعی کنید محترمانه جواب دهید.
از دوستان دیگر هم خواهش میکنم کوتاه بیاند و مسیر رو به انحراف نکشند و صبر پیشه کنند.

نظرات و عقاید هر کس واسه خودش محترمه. بزور نمیشه کسی رو وادار به انجام عملی کرد.
بنده هیچوقت سعی نکردم وارد چنین مسایلی بشم چون هیچ نتیجه ای در این فضای مجازی نداره.چند تایپک دیگرم به این روال پیش رفت و قفل شد.

بهتره بچسبید به کار فلزیابی و علم اون که هدف انجمن هم همینه نه بحثهای سیاسی مذهبی.

موفق باشید.

@};- @};- @};-

شنبه 4 آبان1392 - 11:20am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان وقت همه بخیر
ضمن پوزش از دوستان عزیز البته استاد پارسی عزیز هم حق داشتن بهرحال بنده به ایشون حق میدم چنین واکنشی داشته باشن.
همچنین جاداره از دوستانی که سعی در خاموشی بحثهای عقیم داشتن تشکر ویژه داشته باشم.
بنده فقط خواهشی که دارم اینه لطفا موارد مورد بحث رو در تاپیکهای خودش دنبال کنید و طوری نشه که دین و مذهب دست آویزی برای اهدافمان باشه.
بهرحال همه ما اهل دین و آینی هستیم و هرکس اعتقادات خودشو داره و نباید موجب تحمیل یا تحقیر دین و مذهب و عقیده ای شویم.
نهایتا اگر لازم باشه حقایقی در سر فرصت خدمت عزیزان عرض خواهم کرد.
و از افشین عزیز هم خواهش میکنم اگه میخوان این بحث به این صورت ادامه پیدا کنه یک تاپیک جدا فقط برای مسائل دینی و مذهبی بذارن و دوستدارانش هم به اونجا مراجعه کنن و در غیر اینصورت برابر با عنوان تاپیک اگه تجربه یا معلوماتی دارند ارائه کنن و لاغیر.
ختم کلام :لطفا از حاشیه پردازی و ... خودداری کنیم.
بقيه الله خير لكم إن كنتم مؤمنين
یاعلی مدد --- غقیائیل @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 4 آبان1392 - 1:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(17)با سلام و ادب حضور با ادبان و اهل ایمان
قابل توجه خوانندگان این موضوع و همچنین،ariana2014 و bina
اگه واقعا فکر میکنید: اگه واقعا فکر میکنید دارای انصاف و وجدان هستید، توهینهای منو ذکر کنید! بگید کجا و به چه شخصی توهین کردم؟ آقای آریانا خودت اومدی با عجله و شتاب چند تا تهمت به من زدی و رفتی،بعد که جوابتو با دلیل دادم و از جنابعالی جواب خواستم با دلیل به من جواب بدی،گفتی دیگه بسه و مختومه کنیم! خودت بحث جنجالی تاپیک دیگه رو اینجا باز کردی و تهمت زدی به من و جواب منو نداده، رفتی! حالاهم اومدی میگی آقا بیا آشتی! مگه من به کسی اهانت کردم ویا درگیر شدم که آشتی کنم؟! بعدش میگی بحث خانواده را وسط کشیدم! خواهشن این تاپیک رااز اول تا اینجا خوب و بادقت و با حسن نیت بخون،بعدش با انصاف و وجدان بیدار قضاوت کن! ببین کی بحث خانواده رو وسط کشیده؟!
آقای بینای عزیز! شما فرمودید:[ ضمن پوزش از دوستان عزیز البته استاد پارسی عزیز هم حق داشتن بهرحال بنده به ایشون حق میدم چنین واکنشی داشته باشن]. اقای بینا که مثلا استاد علو غریبه هستید! به نظر شما حق داشت به من توهین کنه و حتی خانواده و فامیل و ایل و تبار منو هم وسط بکشه!!! یادت رفته که در " موضوع علوم غریبه(برای مطالعه) " چقدر به خود جنابعالی و دیگر دوستان بی حرمتی میکرد!آیا زبانی که خودت داشتی دربیان مطالب، آیا این موجود مورد نظرت، هم با همون لحنِ جنابعالی باتو و دیگران برخورد میکرد؟ چرا اونجااز این موجود انتقاد کردی؟؟؟!!! این موجود، چه حقی داره نسبت به من حتاکی و ترور انجام بده؟؟؟ لطفا این موضوع را توجیه کن اگه انصاف و وجدان داری.
لطفا تمام پستهایی که من در این تاپیک و در کل، تمام پستهای منو در هر قسمتی که زدم، بادقت تمام مطالعه و ذره بینی کنید، اگه یکی از پستهای م، حتی یک مورد، نشان از توهین و جنجال و بی حرمتی ویا بی ادبی و ترور و تمسخر باشه، رو کن. اونوقت میتونی بگی که حق داری!
وجدان تنها محکمه ایست که نیاز به قاضی ندارد!
شما چند نفر با هم هماهنگ شدید که: هرکس با عقیدۀ شما ( چه درست وچه نادرست) مخالفت کنه، ترورش کنید؟؟؟!!! شما باعث زیر سوال رفتن سایت میشد! و آبروی آنرا از بین میبرید!.
او بی ادبِ مقهور شیطان (خدا هدایتش کنه) هنوز نتونسته توسل حضرت آدم ع به آل عبا را اثبات کنه!!! این نشان دهندۀ دلیل نداشتن و عقیدۀ صرف توهین و ترور است! اینو گفتم که اگه کسی خوابش برده و یا شاید هیبنوتیزم شده و توهینها و ترورها را نمیبنه، بدونه که کسی که فحاشی و بی ادبی را سرلوحۀ زندگی خودش قرار بده، خالی از دلیله و برهانه!
من از قرآن دلایل فراوان آوردم و این موضوع را رد کردم. حالا مدعیان و جنگنده بمب افکنها بیان و از ایشون حمایت کنند و دلیل بیارن و به من اثبات کنند و بنده بدون اینکه به کسی فحاشی یا حتاکی و یا ترور کنم، سر تظیم فرور میاورم و عذر خواهی میکنم. در ضمنآقای mani1063 فرمودند که اهل سنت معتقد به توسل نیستند! پس چرا جواب اونو نداد؟! یعنی علاوه بر اینکه داره به اهل سنت توهین میکنه ، با ارائۀ اطلاعات غلط،شعور مخاطبانش را هم به بازی میگیره و فریبشون میده!
اون بی ادبِ دیگر را هم که شما میشناسید چی گفته! لطفا از دوستان با انصاف تقضا دارم تمام پُستهای این " موضوع" را بدقت مطالعه نمایند و در صورتی که شروع کنندۀ خطا و توهین و ترور اینجانب باشنم، با ارجاع به پست من، بنده را محکوم نمایند.
اگه شما وجدان و انصاف داشتید و بی ادب و تروریست نبودید،در اولین پُستم از همه خواهش کردم،از ارائۀ اطلاعات غلط و توهین و انحراف جدا خودداری کنید! ولی کسی که کارش تروره، گوش بزرگش به این حرفها بدهکار نمیشه!
آقا جان بسه دیگه، این جنجال آفرینی و ...پراکنی را در یه جای دیگه ادامه بدید و اجازه بدید تا بندگان صالح الله تعالی از این موضوع استفاده کنند. از اولین پُستم دارم خواهش میکنم تا اینجا!!!دیگه من چی بگم؟! :(
بار خدایا همۀ ما را به راه راست خودت رهنمون ساز و به ما عقل سالم و دلی مهربان و زبانی صادق عطا فرما و گناهانمان را ببخش.آمین. ^:)^ ^:)^ ^:)^
از مدیریت محترم سایت بسیار بسیار عذر خواهی میکنم. واقعا شرمندۀ ایشونم. ولی هرچه میخوام به مسیر " موضوع" ادامه بدم، همش دارن سنگ اندازی میکنن!!!
مدد یا کافی ^:)^ ^:)^ ^:)^

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

شنبه 4 آبان1392 - 3:27pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
افشین عزیز مطمئن باش روشی که در پیش گرفتی هرگز به سرمنزل مقصول نمیرسه.
اینکه من به آقای پارسی حق دادم دلیلش به نظر شما چیه؟
بنده حتی توی تاپیکهای دیگه با ایشون هم بحث موضوعی داشتیم ولی توی این تاپیک شما همه رو به ... محکوم میکنید.
مطمئن باشین بنده هرگز چنین تفکراتی نداشته و ندارم که شما میپندارید. و بازم میگم این از طرائف شیطانی که همه باید از اون به خدا پناه ببریم.
شما از من میپرسی یا علی و ... چه لزومی داره و بعد میای میگی شماها توسل رو ... میپندارین.
من نمیخوام کسی رو محکوم یا ذیحق بدونم و نمیخوام دیگه اطاله کلام بشه و از همه دوستان خواهش میکنم بحث رو تموم کنن.
ای کاش همه ماها که خودمون رو عالم قرآن و علومش میدانیم کمی هم عامل به قرآن و سیرت ائمه بودیم.
یاحق --- غقیائیل
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 4 آبان1392 - 3:50pm
استاد
استاد

درود بر شما
راستش من سرم درد میکنه برای بحث در موضوعاتی اینچنینی ولی چون قول به اقا مجتبی دادم که توی این بحث ها دخالت نکنم منم حرفی نمیزنم.حالا شما که اینقده داد و بیداد کردید به روی هم . کجاها را گرفتید.اینجا یه سایت اموزشی فلزیابی هست دیگه چه ربطی داره کدوم ادم چه دینی اورده و کدوم از اجانین خوب هستند یا بد. لطفا از این توهمات دینی و فلسفی که هیچ مبنای علمی و فیزیکی نداره دست بردارید و به جو سایت برگردید و ایتقدر شاخ و شونه برای هم نکشید و به حریم یکدیگر تجاوز نکنید

شنبه 4 آبان1392 - 3:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
واقعا خیلی شرم اوره از ادمای بالغی مثه شما ... بجای اینکه بیایین فرهنگ و بینش نسل ایندمون رو زیاد کنیم با هم دارین دعوا میکنین ..در ضمن به همه ی دوستان بگم اگه بخوایین همینطوری بیش برین به هیچ باسخی نخواهید رسید جز اینکه خودتون رو جلوی چند تا ادم دیگه بی ارزش نشون بدین... خواهشا بخاطر اعتبار انجمن فلز جو هم شده یه ذره کوتاه بیایین .. گذشت.گذشت.گذشت.چطور ما به اجدادمون اعتاقد داریم باید به همه ی کتاب های ما قبل خودمون هم اعتقاد داشته باشیم...... و اما هرکی دوس داره فحاشی کنه به من بده تا دلش اروم بشه .. عزت زیاد

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

شنبه 4 آبان1392 - 7:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(18) . موضوع بحث: شفا:
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ‌.(مدد یا کافی).
بعد از این پُست،موضوع پُستها را شماره گذاری و نام گذاری میکنم تا ارجاع به پُست خاصی، به سهولت انجام گیرد.
دوستان در این پُست میخوام بطور خلاصه به بحث شفا بپردازم.از خداوند تمنا دارم حقیر را مورد لطف و عنایت خود قرار دهد.آمین.
در قرآن شریف آیاتی هستند که به بحث شفا میپردازند و خداوند آنها را از روی رحمت و مهربانی و لطفت و عنایت خودش برای بندگان پاکش نازل کرده تا مشکل گشای آنان در سختیها و رنجها باشند.
1- در سورۀ اسراء آیۀ 82میفرماید: وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ لاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إِلاَّ خَسَاراً (82) و ما آنچه را براى مؤمنان مايه شفا (درمان) و رحمت است از قرآن نازل مى‏كنيم ، و [ لى ] ستمگران را جز زيان نمى‏افزايد. در این آیه خداوند مستقیما به شفا اشاره میکند،نه دوا ! چون ممکنه دوا و دارو استفاده کنیم ولی هرگز شفا پیدا نکنیم ! این دلیل و سند بسیار محکمیست برای مومنان پیرو قرآن که شفا دست پزشک و حتی فوق متخصص هم نمی باشد! چرا که هزاران نفر در دنیا زیر دست فوق متخصصین، جانشان را از دست میدهند! خیلی ها هم هستند که سالها دارو استفاده میکنند ولی هرگز درمان نمی یابند! پس امر شفا در دست هیچ انسانی نبوده و نیست و نخواهد بود! نزول شفا فقط در دست توانای خالق هستیست که شافی و کافیست.و اختیار این امر را به هیچ مخلوقی نداده است! در این آیه خداوند هم شفا میدهد و هم لطف و رحمت و بخشش را نازل میکند.سبحان الله. ^:)^
2- فصلت 44 :قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ آمَنُوا هُدًى وَ شِفَاءٌ (44) بگو : « اين [ قرآن ] براى كسانى كه ايمان آورده‏اند رهنمود و شفا (درمان) است.
3- يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَتْکُمْ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّکُمْ وَ شِفَاءٌ لِمَا فِي الصُّدُورِ وَ هُدًى وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ‌ (57) اى مردم ، به يقين ، براى شما از جانب پروردگارتان پند و اندرزى آمده است، و شفایی (درمان) است براى آنچه در سينه‏هاست ، و رهنمود و رحمتى براى مومنان.
4- سورۀ شعرا آیۀ 80 :حضرت ابراهیم میفرماید (دعای حضرت ابراهیم): وَ إِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ‌ (80) و چون بيمار شوم او(الله) مرا شفا (درمان) مى‏بخشد. این دعا و گفتۀ حضرت ابراهیم است که خداوند در قرآن از زبان او نازل کرده است. و برای دریافت شفا، مستقیما متوسل به الله شافی شده است!
5-سوره توبه 14: وَ يَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ‌ (14) و دلهاى گروه مؤمنان را شفا میدهد.
6- يَخْرُجُ مِنْ بُطُونِهَا شَرَابٌ مُخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاءٌ لِلنَّاسِ (69) [ آن گاه ] از درون [ شكم ] آن ، شهدى كه به رنگهاى گوناگون است بيرون مى‏آيد . در آن ، براى مردم شفا است. خداوند در عسل نیز شفا قرار داده است.این آیه را بر عسل بخوانید و میل نمایید. به اذن الله شفا میابید.
7- سورل حمد. هفت بارقرائت شود.
این آیات و آیات مشابه، همگی برای مومنان است و مخاطب این آیات مومنان هستند و شامل کفار و مشرکین نمیباشد.ویا اگر به قرآن ایمان نداشته باشیم و یا ایمانمان در حدحرف باشد ویا غیر خدا را در نزول شفا مؤثر بدانیم، این آیات و این روش، جوابگو نخواهد بود!. خداوند با ذکر سیره و روش عمل انبیاء، میخواهد طرز برخورد با مسائل مختلف را به مومنین بیاموزد.
مواردی که در اولین پُست این "موضوع" بیان شده اند، بخشی از روش درمان آنها، این آیات هستند! لطفا دقت کنید.
هر مومنی که آیات مذکور را صبح ناشتا بر روی هفت عدد خرما بخواند و بخورد،هیچ سحر و جادویی بر وی مؤثر نخواهد بود! با اجرای این روش - البته من تجربه نکردم - بعضی اساتید نظراتی در مورد موثر نبودن سم بر انسان نیز معتقدند و این مسئله با اصل این موضوع هیچ منافاتی ندارد و شفا دست خداوند است که با توسل به قرآن، شفا را نازل میکند. والله اعلم. توسل و عمل به قرآن، همان توسل به خداست . چون قرآن کلام خداست و در اصل متوسل به خدا میشویم.
از خداوند تمنا دارم از حقیر قبول کند.آمین. ^:)^
دوستان اگه سوالی در این زمینه دارید، در خدمتم.
در پناه شافی مطلق باشید. ^:)^ ^:)^ ^:)^

شنبه 4 آبان1392 - 7:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

افشین1 نوشته است:
با سلام و ادب حضور با ادبان و اهل ایمان
قابل توجه خوانندگان این موضوع و همچنین،ariana2014 و bina
اگه واقعا فکر میکنید: اگه واقعا فکر میکنید دارای انصاف و وجدان هستید، توهینهای منو ذکر کنید! بگید کجا و به چه شخصی توهین کردم؟ آقای آریانا خودت اومدی با عجله و شتاب چند تا تهمت به من زدی و رفتی،بعد که جوابتو با دلیل دادم و از جنابعالی جواب خواستم با دلیل به من جواب بدی،گفتی دیگه بسه و مختومه کنیم! خودت بحث جنجالی تاپیک دیگه رو اینجا باز کردی و تهمت زدی به من و جواب منو نداده، رفتی! حالاهم اومدی میگی آقا بیا آشتی! مگه من به کسی اهانت کردم ویا درگیر شدم که آشتی کنم؟! بعدش میگی بحث خانواده را وسط کشیدم! خواهشن این تاپیک رااز اول تا اینجا خوب و بادقت و با حسن نیت بخون،بعدش با انصاف و وجدان بیدار قضاوت کن! ببین کی بحث خانواده رو وسط کشیده؟!
آقای بینای عزیز! شما فرمودید:[ ضمن پوزش از دوستان عزیز البته استاد پارسی عزیز هم حق داشتن بهرحال بنده به ایشون حق میدم چنین واکنشی داشته باشن]. اقای بینا که مثلا استاد علو غریبه هستید! به نظر شما حق داشت به من توهین کنه و حتی خانواده و فامیل و ایل و تبار منو هم وسط بکشه!!! یادت رفته که در " موضوع علوم غریبه(برای مطالعه) " چقدر به خود جنابعالی و دیگر دوستان بی حرمتی میکرد!آیا زبانی که خودت داشتی دربیان مطالب، آیا این موجود مورد نظرت، هم با همون لحنِ جنابعالی باتو و دیگران برخورد میکرد؟ چرا اونجااز این موجود انتقاد کردی؟؟؟!!! این موجود، چه حقی داره نسبت به من حتاکی و ترور انجام بده؟؟؟ لطفا این موضوع را توجیه کن اگه انصاف و وجدان داری.
لطفا تمام پستهایی که من در این تاپیک و در کل، تمام پستهای منو در هر قسمتی که زدم، بادقت تمام مطالعه و ذره بینی کنید، اگه یکی از پستهای م، حتی یک مورد، نشان از توهین و جنجال و بی حرمتی ویا بی ادبی و ترور و تمسخر باشه، رو کن. اونوقت میتونی بگی که حق داری!
وجدان تنها محکمه ایست که نیاز به قاضی ندارد!
شما چند نفر با هم هماهنگ شدید که: هرکس با عقیدۀ شما ( چه درست وچه نادرست) مخالفت کنه، ترورش کنید؟؟؟!!! شما باعث زیر سوال رفتن سایت میشد! و آبروی آنرا از بین میبرید!.
او بی ادبِ مقهور شیطان (خدا هدایتش کنه) هنوز نتونسته توسل حضرت آدم ع به آل عبا را اثبات کنه!!! این نشان دهندۀ دلیل نداشتن و عقیدۀ صرف توهین و ترور است! اینو گفتم که اگه کسی خوابش برده و یا شاید هیبنوتیزم شده و توهینها و ترورها را نمیبنه، بدونه که کسی که فحاشی و بی ادبی را سرلوحۀ زندگی خودش قرار بده، خالی از دلیله و برهانه!
من از قرآن دلایل فراوان آوردم و این موضوع را رد کردم. حالا مدعیان و جنگنده بمب افکنها بیان و از ایشون حمایت کنند و دلیل بیارن و به من اثبات کنند و بنده بدون اینکه به کسی فحاشی یا حتاکی و یا ترور کنم، سر تظیم فرور میاورم و عذر خواهی میکنم. در ضمنآقای mani1063 فرمودند که اهل سنت معتقد به توسل نیستند! پس چرا جواب اونو نداد؟! یعنی علاوه بر اینکه داره به اهل سنت توهین میکنه ، با ارائۀ اطلاعات غلط،شعور مخاطبانش را هم به بازی میگیره و فریبشون میده!
اون بی ادبِ دیگر را هم که شما میشناسید چی گفته! لطفا از دوستان با انصاف تقضا دارم تمام پُستهای این " موضوع" را بدقت مطالعه نمایند و در صورتی که شروع کنندۀ خطا و توهین و ترور اینجانب باشنم، با ارجاع به پست من، بنده را محکوم نمایند.
اگه شما وجدان و انصاف داشتید و بی ادب و تروریست نبودید،در اولین پُستم از همه خواهش کردم،از ارائۀ اطلاعات غلط و توهین و انحراف جدا خودداری کنید! ولی کسی که کارش تروره، گوش بزرگش به این حرفها بدهکار نمیشه!
آقا جان بسه دیگه، این جنجال آفرینی و ...پراکنی را در یه جای دیگه ادامه بدید و اجازه بدید تا بندگان صالح الله تعالی از این موضوع استفاده کنند. از اولین پُستم دارم خواهش میکنم تا اینجا!!!دیگه من چی بگم؟! :(
بار خدایا همۀ ما را به راه راست خودت رهنمون ساز و به ما عقل سالم و دلی مهربان و زبانی صادق عطا فرما و گناهانمان را ببخش.آمین. ^:)^ ^:)^ ^:)^
از مدیریت محترم سایت بسیار بسیار عذر خواهی میکنم. واقعا شرمندۀ ایشونم. ولی هرچه میخوام به مسیر " موضوع" ادامه بدم، همش دارن سنگ اندازی میکنن!!!
مدد یا کافی ^:)^ ^:)^ ^:)^

اخه بچه بس کن دیگه زیپ دهنتو بکش اگر من شیطونم تو که دست شیطونم با این فریبکاریهات از پشت بستی
احترام حضرات رو دیگه نگه میدارم وگرنه قشنگ میشستم میذاشتمت کنار
تو لیاقت این که بخوام زیادی بات جروبحث کنم رو ندارم شاید تو الاف باشی و مشغول کتک خوردن از اجنه باشی ولی ما روال عادی زندگیمون رو میریم و خوب افراد ناپخته و ناقص العقل رو درک میکنیم تقصیر نداری دست خودتم نیست
در ضمن بنده نه به کسی یا فردی از اهل تسنن توهینی نکردم اگه توهم زدی دوباره بهتره هروقت حالت خوب شد تمام تایپک رو بخونی تا ببینی که واقعا حالت خوش نیست
بحث رو کنم اینجا اساتیدی مثل استاد بینای عزیز هستند که در علوم غریبه و موضوع اجنه تبحر دارند اگر بخوای سر کسی کلاه بذاری و سرکیسه کنی جلوتو میگیرن البته خودم هم دیگه ششدانگ هواتو دارم بچه مراقب باش
اگر درخانه کس است یه حرف هم بس است
یا علی مدد والسلام

شنبه 4 آبان1392 - 7:28pm
استادیار
استادیار

دوستان

خدای یکتا جهان را خلق کرده و برای هدایت بشر راهنماهایی به نام پیامبران فرستاده است. هرکدام از آن ها در زمانی و مکانی در بین قوم خود مبعوث شدند تا آن ها را هدایت کنند.به قول قرآن کریم:“یهودی ها می گویند یهوه (خدا)، مسیحی ها می گویند پدر (خدا)، و شما مسلمان ها می گویید الله (خدا)… پس چرا این قدر با هم فرق می کنید!؟ “
مسلمان اعم از شیعه و سنی و مسیحی ویهودی و زرتشتی و... همه ادیان باهم برابرند پیغمبران ادیان الهی که از طرف خدا نازل شدند همه راه راست رو به بشر نشون دادن و همه هدفشون یکی بوده و هدف نهایی رسیدن بخداست واین یعنی تکامل!!
پس بخاطر این مسائل باهم جروبحث نفرمایید و باهم دوست وصمیمی باشید :)

شنبه 4 آبان1392 - 8:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(19)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ‌.(مدد یا کافی).
موضوع: ختم پاسخ به تروریستهای پیرو شیاطین.
با سلام و ادب و ادب @};- @};- @};-
دوستان و سروران گرامی، از اینکه تروریستها کمر همت بسته اند که این موضوع را منحرف کنند،ولی به حول و قوۀ لایزال الهی، این مسیر به جلو حرکت خواهد کرد. در پستهای قبلی من پاسخهای مناسب را داده ام و برای رد ادعاهای تو خالی آنها نیز دلایل بسیار محکمی از قرآن " کلام الله" ارائه داده ام، اگه زبون نبودند، بجای ترور،به ارائۀ مدارک و دلایلشون اقدام می کردند!
فکر کنم پاسخهای قبلی به اندازۀ کافی گویا و کافی هست.بعد از این حد المقدور، پاسخی نخواهم داد. از شر تروریستهای پیرو شیاطین جن و انس به خدا پناه میبرم.آمین.
دوستان فقط شما شاهد باشید که، هر گونه تفکر و اعمال غیر اخلاقی،فتنه گری، جنجال آفرینی، شرارت، توهین و تهمت و امثالهم، پیروی از شیاطین است.و این موارد را به عینهدر اینجا تجربه کردید!و این موضوع نیز برای مبارزه با چنین موجودات خطرناکی ایجاد شده است. اینها، اساتید ترور و شیطنتند.اینها مسحور شدگان شیاطینند. در پستهای آینده،ان شاالله،راه حل مصون ماندن از شر شیاطین جن و انس را بیان خوام کرد. @};-
در پناه الله کافی باشید. ^:)^ ^:)^ ^:)^

شنبه 4 آبان1392 - 8:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 16  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 8 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure