(18) . موضوع بحث: شفا:
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ.(مدد یا کافی).
بعد از این پُست،موضوع پُستها را شماره گذاری و نام گذاری میکنم تا ارجاع به پُست خاصی، به سهولت انجام گیرد.
دوستان در این پُست میخوام بطور خلاصه به بحث شفا بپردازم.از خداوند تمنا دارم حقیر را مورد لطف و عنایت خود قرار دهد.آمین.
در قرآن شریف آیاتی هستند که به بحث شفا میپردازند و خداوند آنها را از روی رحمت و مهربانی و لطفت و عنایت خودش برای بندگان پاکش نازل کرده تا مشکل گشای آنان در سختیها و رنجها باشند.
1- در سورۀ اسراء آیۀ 82میفرماید: وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ لاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إِلاَّ خَسَاراً (82) و ما آنچه را براى مؤمنان مايه شفا (درمان) و رحمت است از قرآن نازل مىكنيم ، و [ لى ] ستمگران را جز زيان نمىافزايد. در این آیه خداوند مستقیما به شفا اشاره میکند،نه دوا ! چون ممکنه دوا و دارو استفاده کنیم ولی هرگز شفا پیدا نکنیم ! این دلیل و سند بسیار محکمیست برای مومنان پیرو قرآن که شفا دست پزشک و حتی فوق متخصص هم نمی باشد! چرا که هزاران نفر در دنیا زیر دست فوق متخصصین، جانشان را از دست میدهند! خیلی ها هم هستند که سالها دارو استفاده میکنند ولی هرگز درمان نمی یابند! پس امر شفا در دست هیچ انسانی نبوده و نیست و نخواهد بود! نزول شفا فقط در دست توانای خالق هستیست که شافی و کافیست.و اختیار این امر را به هیچ مخلوقی نداده است! در این آیه خداوند هم شفا میدهد و هم لطف و رحمت و بخشش را نازل میکند.سبحان الله.
2- فصلت 44 :قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ آمَنُوا هُدًى وَ شِفَاءٌ (44) بگو : « اين [ قرآن ] براى كسانى كه ايمان آوردهاند رهنمود و شفا (درمان) است.
3- يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَتْکُمْ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّکُمْ وَ شِفَاءٌ لِمَا فِي الصُّدُورِ وَ هُدًى وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ (57) اى مردم ، به يقين ، براى شما از جانب پروردگارتان پند و اندرزى آمده است، و شفایی (درمان) است براى آنچه در سينههاست ، و رهنمود و رحمتى براى مومنان.
4- سورۀ شعرا آیۀ 80 :حضرت ابراهیم میفرماید (دعای حضرت ابراهیم): وَ إِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ (80) و چون بيمار شوم او(الله) مرا شفا (درمان) مىبخشد. این دعا و گفتۀ حضرت ابراهیم است که خداوند در قرآن از زبان او نازل کرده است. و برای دریافت شفا، مستقیما متوسل به الله شافی شده است!
5-سوره توبه 14: وَ يَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ (14) و دلهاى گروه مؤمنان را شفا میدهد.
6- يَخْرُجُ مِنْ بُطُونِهَا شَرَابٌ مُخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاءٌ لِلنَّاسِ (69) [ آن گاه ] از درون [ شكم ] آن ، شهدى كه به رنگهاى گوناگون است بيرون مىآيد . در آن ، براى مردم شفا است. خداوند در عسل نیز شفا قرار داده است.این آیه را بر عسل بخوانید و میل نمایید. به اذن الله شفا میابید.
7- سورل حمد. هفت بارقرائت شود.
این آیات و آیات مشابه، همگی برای مومنان است و مخاطب این آیات مومنان هستند و شامل کفار و مشرکین نمیباشد.ویا اگر به قرآن ایمان نداشته باشیم و یا ایمانمان در حدحرف باشد ویا غیر خدا را در نزول شفا مؤثر بدانیم، این آیات و این روش، جوابگو نخواهد بود!. خداوند با ذکر سیره و روش عمل انبیاء، میخواهد طرز برخورد با مسائل مختلف را به مومنین بیاموزد.
مواردی که در اولین پُست این "موضوع" بیان شده اند، بخشی از روش درمان آنها، این آیات هستند! لطفا دقت کنید.
هر مومنی که آیات مذکور را صبح ناشتا بر روی هفت عدد خرما بخواند و بخورد،هیچ سحر و جادویی بر وی مؤثر نخواهد بود! با اجرای این روش - البته من تجربه نکردم - بعضی اساتید نظراتی در مورد موثر نبودن سم بر انسان نیز معتقدند و این مسئله با اصل این موضوع هیچ منافاتی ندارد و شفا دست خداوند است که با توسل به قرآن، شفا را نازل میکند. والله اعلم. توسل و عمل به قرآن، همان توسل به خداست . چون قرآن کلام خداست و در اصل متوسل به خدا میشویم.
از خداوند تمنا دارم از حقیر قبول کند.آمین.
دوستان اگه سوالی در این زمینه دارید، در خدمتم.
در پناه شافی مطلق باشید.