انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:22am

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
میلیاردر بابا هر وقت تونستی جواب اون عکسی که در صفحه ی116 تا 118 رو گذاشتم بدی اون وقت بیا حرف بزن.اه

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 15 آبان1392 - 6:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بارسی جان در مورد اون بستون ها که گفتم منم دقیق نمیدونم زیر زمین بوده یا روی زمین ولی من خودم دوس دارم برم اون سنگ رو بشکنم شاید یه چیزی داخلش گیرم اومد اگه چیزی هم نبود به درک میشه یه تجربه ی خیلی خوب و داداش من خودم شخصا اون سنگ رو ندیدم عموم دیده و گفت مثه اینه با ساروج ساخته شده

نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 15 آبان1392 - 6:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میلیاردر عزیز شما اول بست ای رو که مینویسم خوب خوب نگاه کن و بخون تا اشتباه برداشت نکنی..(میلیاردر عزیز شما در مورد سنگ قورباغه اشتباه برداشت کردین ...چون بارسی عزیز وقتی در مورد سنگ قورباغه حرف زدن گفتن که بیشترشون (بیشترشون در کنار برکه یا رودخانه هستن).مثلا ما مناطقمون کوهستانی هستش ولی در اونجا سنگ شتر داریم بر خلاف اینکه شتر مال بیابون هستش ولی در بعضی از جاها هم ازش استفاده میشده )....یه سوال داشتم ایا جوغن های سیقل داده شده یا همون هاوان ها همه نشانه ی بار هستن یا نه؟ من در قسمت تصاویر وسوالات در صفحه ی116و 117 و118 عس یه چوغن گذاشتم لطفا تفسیرش رو برام بگو ایا این جوغن نشانه ی بار هستش.یه کارشناس بود که میگفت اصلا باری نداره و میگفت در این مکان خونه های قدیمی هستن که در زیر خاک میباشن و یه چیز دیگه هم گفت میگفت این مکان محل کوزه گری بوده و یه چیز دیگه قطر و عمق این چوغن یا کاسه 23 سانت هستش

نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 15 آبان1392 - 6:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان خواهشا تمومش کنید...
اقای میلیاردر الان دیدی که چند پست بچه ها زدن و همه هم از کار اقای پارسی راضی هستن...یکی از این افراد هم خود بنده هستم..سوالی هم که توی پیام خصوصی فرستادم فقط بخاطر همین بود که ببینم چه نظری میدید...اگر واقعا این همه کتابهای مکتوب رو در دسترس دارید این گوی و میدان...با کسی جرو بحث نکنید و اگر واقعا قصدتون کمک کردن هست و نشون دادن راه درست شروع کنید...به چند نفر کمک کنید...دوستان برن حفاری کنن و نتیجه رو بیان اینجا اعلام کنند...شما که میخواستی به این زودری بری اخه چرا اومدی اینجا و این مطالب رو گفتی که من زیر نظر یه کارشناس که هشت دهه هست توی اینکار اموزش دیدم...دوست خوبم منم یکی از همین کارشناسهایی که میگی رو میشناسم و اگر نگم اولین کارشناس ایران ولی حتما دومیش هست.این بنده خدا یک سال توی کشور اس.... مونده بود که فقط همین کتابهایی که میگید رو بخونه..اون بنده خدا اینقدر به حرفهایی که میزنه مطمئن نیست چون واقعا اصلا قاعده ای نیست...کل ایران رو رفته و تک تک جاهارو بلده...چند روزی که پیش ما بود کل استان رو واسه ما تک تک اسماش رو برد جوری که ما کم اوردیم جلوش..حالا نه تنها استان ما بلکه کل ایران رو....اطلاعاتی که داشت سر به فلک میکشید ولی توی یه مورد گفت حتما باید دستگاه باشه و نمیشه نظری داد همینجوری...توی اینکار اگر نسخه داشته باشی فقط میری روی بار وگرنه گی کسی علائم شناس صد در صدی هست خیر...همچین کسی وجود نداره..
به هر حال اگر دوست دارید کمکی کنید به این دوستان کسی جلوی شمارو نگرفته...ولی هنوز نیمده کار بنده خدا پارسی رو که این مدت هست همه ازش راضی هست رو بردی زیر سوال...
خواهش میکنم در این مورد دیگه کسی ادامه نده...
موفق و پیروز باشید

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

چهارشنبه 15 آبان1392 - 6:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود به همه .بخصوص جناب پارسی عزیز ...استاد در مورد ضربدر که فرمودید نشان اخر محسوب میشه..یعنی زیر ضربدر وهمون سنگ باید کاوش بشه یا اینکه بار میتونه پنجاه شصت متر اطراف هم باشه ..البته جای من دو تا ضربدر کنار هم هست ...ممنون

چهارشنبه 15 آبان1392 - 6:47pm

بابا بی خیال! مثه اینکه خیلی خودتو جدی گرفتی عمو ؟! نکنه با این چند تا استاد, استادی که بستن به نافت توهم برت داشته که چیزی حالیته؟! آخه تو فضای مجازی که هیچکس شناختی نسبت به دیگری نداره این القاب و عناوین قراردادی به چه دردی میخوره؟! اگه تو ناراحتیت از اینه که مدیران سایت هم از دست سوتی هایی که میدی و چرندیاتی که میگی به ستوه اومدن و خلع مقامت کردن برو اشکال کارتو پیدا کن و خودتو اصلاح کن. داشتن عناوین ساختگی اونم تو فضای مجازی آخه چه ارزشی میتونه داشته باشه؟! اگر شما الان در حسرت به دست آوردن عناوین سابقت هستی,برای من تو زندگی واقعی این عناوین و پستها خاطرست!! هیچ اشکالی نداره, اگه هدفت اینه برای بدست آوردن دوبارشون تلاش کن, اما بدون افترا زدن. سعی کن با استفاده از اساتید مبرز این فن معلوماتتو بالا ببری وزیاد به این عناوین جعلی دل نبندی و به خاطر از دست دادنش حرص نخوری! اگه دوست داشتی بیا اول از همه پیش خودم... ;)

چهارشنبه 15 آبان1392 - 6:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

miliarder نوشته است:
بابا بی خیال! مثه اینکه خیلی خودتو جدی گرفتی عمو ؟! نکنه با این چند تا استاد, استادی که بستن به نافت توهم برت داشته که چیزی حالیته؟! آخه تو فضای مجازی که هیچکس شناختی نسبت به دیگری نداره این القاب و عناوین قراردادی به چه دردی میخوره؟! اگه تو ناراحتیت از اینه که مدیران سایت هم از دست سوتی هایی که میدی و چرندیاتی که میگی به ستوه اومدن و خلع مقامت کردن برو اشکال کارتو پیدا کن و خودتو اصلاح کن. داشتن عناوین ساختگی اونم تو فضای مجازی آخه چه ارزشی میتونه داشته باشه؟! اگر شما الان در حسرت به دست آوردن عناوین سابقت هستی,برای من تو زندگی واقعی این عناوین و پستها خاطرست!! هیچ اشکالی نداره, اگه هدفت اینه برای بدست آوردن دوبارشون تلاش کن, اما بدون افترا زدن. سعی کن با استفاده از اساتید مبرز این فن معلوماتتو بالا ببری وزیاد به این عناوین جعلی دل نبندی و به خاطر از دست دادنش حرص نخوری! اگه دوست داشتی بیا اول از همه پیش خودم... ;)

شاید این جمعه بیاید. : شاید :D :D

چهارشنبه 15 آبان1392 - 6:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میلیارد اگه واقعا چیزیت حالیه یه نگاه به اون صفح های 116 تا 118 بنداز و الا دیگه حرف الکی تو انجمن نزن وقتی نظرت رو دادی من جواب اصلیش رو بت میگم

نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 15 آبان1392 - 7:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

miliarder نوشته است:

کافر همه را به کیش خود پندارد اقا بسه برو زیاد جوسازی نکن و بذار ملت به کارشون برسن شما اول خودت یه چیزی یاد بگیر که اگر حرف زدی توش نمونی اموزش دادن دیگران پیشکشت :)) همه تو رو میشناسن استاد پارسی رو هم میشناسن خودتو با این جور ادما نزن دست هم کلاس اینا هم افت پیدا میکنه

چهارشنبه 15 آبان1392 - 7:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

والا من تو كار اين ادما موندم
تو اين چند وقته همش تنشو در گيريو زدن به تيپو تار هم :-?
نميدونم داستان چيه ولي ديگه مطمئنم كه يه بويايي داره مياد
افراد مختلف ميان شروع ميكنن به حرفاي خوبو مودبانه زدن
بع شروع ميكنن صحبت از راستيو درستي كردن .وجالبش اينجاست كه تاكيد بر اين ميكنن فقطو فقط قصدو نيتشون كمك به عوامه و دلشون براي مردم بيچاره ميسوزه و ادعاهاي مختلف ميكننو از اين حرفا .من واقعا موند جديدا چرا گربه ها همه دارن محض رضاي خدا موش ميگيرن
اقاي من برادر من دوست عزيز- بزرگوار-استاد - دانشمند -اخفي -چي صدات كنيم اخه هر چي كه هستي فقط مرد باش
اگه واقعا قصدت هدفت -نيتت كمك به بقيست خوب بسم ا...
به فرض مثال من نوعي اشتباه كردم تفسير اشتباه كردم شما كه بزرگو عزيزي بيا با متانتت اشتباه منو بگير يا اصلا چيزي نگو با علمو مدركت ثابت كن كه فلاني اينجا رو اشتباه كرديا خوب چه ايرادي داره بخدا ادم خوشحالم ميشه
نه اينكه شما نيومده اومدي داري افرادو بي هيچ منطقي ميبري زير سوال
اول بيا خودتو ثابت كن چند تا تفسير بكن تا شناخته بشي بعد كه كارنامت معلوم شد همه شما رو ميذارن رو سرشون حلوا حلواتم ميكنن
كور از خدا چي ميخواد؟ دوچشم بينا
والا ما هم از خدامونه كسي بياد راهنماييم كنه مشكلاتمونو حل كنه راه كار بده بهمون
شما هم اگه واقعا هدفت به جز كمك چيز ديگه اي نيست بيا عزيز بيا خودتو ثابت كن
به عمل حرف بر ايد به سخنراني نيست :YMPEACE:
من فقط از دست اين مديران انجمن شاكي هستم كه كجان چرا فقط اسمو مديرو دارن يدك ميكشن
يا نيستن يا هم اينكه هميشه اخر كار ميرسن . كسي توقعي نداره كه هميشه باشين ولي وقتي يه مسئوليتيو قبول ميكنيين لطفا مسئوليت پذير باشين .انجمن كه محدود شده به اسم اينكه مسايل امنيتي باعثش شده .شماها هم كه پيگيري نميكنيين
هر كسي مياد چند تا پست ميزنه جوو خيلي راحت ميريزه بهم بعد از چند روز ميذاره ميره انگار نه انگار هيچ كدوم از مديرا هم نيستن پيگيري كنن
والا با اين تفاصير من به شك افتادم از كار انجمن :-?
احساس ميكنم كه كسايي تو همين انجمن دارن شيطنت ميكنن و تمام اين حسو كار اين چند وقته انجمن به من داده
مهدي قاسمي كه با اسماي مختلف ميومد پستاي مختلف ميزاشت صحرايي خيلي قشنگ دستشو رو كرد
بعدم كه معلوم شد ناظم تالارم خودش بوده
برادران مدير اگه واقعا كاري از دستتون بر نمياد حد اقل انجمنو از محدوديت در بياريد تا شفاف سازي بشه .اون از روزاي اول انجمن كه اون همه تعريفو تمجيد بود و از روراستي حرف ميزدن همه
اينم از اين روزاش
خواهشا كسي كه مسئوله يه فكري بكنه
ممنون

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

چهارشنبه 15 آبان1392 - 8:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 493 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure