والا من تو كار اين ادما موندم
تو اين چند وقته همش تنشو در گيريو زدن به تيپو تار هم
نميدونم داستان چيه ولي ديگه مطمئنم كه يه بويايي داره مياد
افراد مختلف ميان شروع ميكنن به حرفاي خوبو مودبانه زدن
بع شروع ميكنن صحبت از راستيو درستي كردن .وجالبش اينجاست كه تاكيد بر اين ميكنن فقطو فقط قصدو نيتشون كمك به عوامه و دلشون براي مردم بيچاره ميسوزه و ادعاهاي مختلف ميكننو از اين حرفا .من واقعا موند جديدا چرا گربه ها همه دارن محض رضاي خدا موش ميگيرن
اقاي من برادر من دوست عزيز- بزرگوار-استاد - دانشمند -اخفي -چي صدات كنيم اخه هر چي كه هستي فقط مرد باش
اگه واقعا قصدت هدفت -نيتت كمك به بقيست خوب بسم ا...
به فرض مثال من نوعي اشتباه كردم تفسير اشتباه كردم شما كه بزرگو عزيزي بيا با متانتت اشتباه منو بگير يا اصلا چيزي نگو با علمو مدركت ثابت كن كه فلاني اينجا رو اشتباه كرديا خوب چه ايرادي داره بخدا ادم خوشحالم ميشه
نه اينكه شما نيومده اومدي داري افرادو بي هيچ منطقي ميبري زير سوال
اول بيا خودتو ثابت كن چند تا تفسير بكن تا شناخته بشي بعد كه كارنامت معلوم شد همه شما رو ميذارن رو سرشون حلوا حلواتم ميكنن
كور از خدا چي ميخواد؟ دوچشم بينا
والا ما هم از خدامونه كسي بياد راهنماييم كنه مشكلاتمونو حل كنه راه كار بده بهمون
شما هم اگه واقعا هدفت به جز كمك چيز ديگه اي نيست بيا عزيز بيا خودتو ثابت كن
به عمل حرف بر ايد به سخنراني نيست
من فقط از دست اين مديران انجمن شاكي هستم كه كجان چرا فقط اسمو مديرو دارن يدك ميكشن
يا نيستن يا هم اينكه هميشه اخر كار ميرسن . كسي توقعي نداره كه هميشه باشين ولي وقتي يه مسئوليتيو قبول ميكنيين لطفا مسئوليت پذير باشين .انجمن كه محدود شده به اسم اينكه مسايل امنيتي باعثش شده .شماها هم كه پيگيري نميكنيين
هر كسي مياد چند تا پست ميزنه جوو خيلي راحت ميريزه بهم بعد از چند روز ميذاره ميره انگار نه انگار هيچ كدوم از مديرا هم نيستن پيگيري كنن
والا با اين تفاصير من به شك افتادم از كار انجمن
احساس ميكنم كه كسايي تو همين انجمن دارن شيطنت ميكنن و تمام اين حسو كار اين چند وقته انجمن به من داده
مهدي قاسمي كه با اسماي مختلف ميومد پستاي مختلف ميزاشت صحرايي خيلي قشنگ دستشو رو كرد
بعدم كه معلوم شد ناظم تالارم خودش بوده
برادران مدير اگه واقعا كاري از دستتون بر نمياد حد اقل انجمنو از محدوديت در بياريد تا شفاف سازي بشه .اون از روزاي اول انجمن كه اون همه تعريفو تمجيد بود و از روراستي حرف ميزدن همه
اينم از اين روزاش
خواهشا كسي كه مسئوله يه فكري بكنه
ممنون