سلام و درود بازم من امروز رفتم واسه تست ولی واقعا خسته شدم چون امروز خیلی رو کارم تمرکز کردم
خوب بنظر خودم این بهترین تستی بود که میتونستم بگیرم چون هوا هم خیلی خیلی دلبذیر بود...
از مس شروع میکنم...بازم 25 کیلو زد و از فاین _4 تا فاین+4 خیلی عالی قیچی میشد ولی وقتی میذاشتم رو فاین _5و+5 انتنها خیلی خیلی گیج میزدن و هر بار به یه جایی میرفتن
و هر بار فاین رو هم عوض کردم دستگاه رو خاموش و بعد روشن میکردم که این خیلی حال میداد
خوب همانطور استاد جاوید عزیز فرمودن..من با فرکانس 1418با ولوم 10 و وزن روی 2 تن شروع کردم و بازم قیچی شد وبعد از اون دستگاه رو خاموش کردم و با همین فرکانس با ولوم 1 با وزن 2 تن بازم قیچی شد...
و عمقی رو که امروز بدست اوردم 5 متر بود و با کم کردن ارتفاع انتنها تقریبا میشه گفت 3متر رو 60 سانت میشد
و اما گولد 4 ...با فاین +1 و _1 با 2 تن قیچی میشد ولی دیگر به هیچ عنوان با فاین های دیگه محل رو هم شناسایی نمیکرد ..شاید این هم بخاطر نمناک بودن زمین بوده باشه
با نقره رو مود2 تست گرفتم بدون واکنش
حتی الماس رو هم تست کردم ولی متاشفانه هیچی هیچی نبود
و اما بحث حفره که تا الان زیاد بهش توجه نکرده بودم امروز واسم خیلی جالب بود و یه تجربه با هاش کسب کردم
اول از همه فاین رو _9 بود که به حفره با w73بهش واکنش نشان میداد و رفتم تو فکر گفتم صد در صد همه ی تست هام اشتباهه. یکم wحفره ها رو عوض کردم با این فاین ها دیدم داره به همه واکنش نشان میده خلاصه من فاین رو _2 کردم دیدم دیگه اصلا به هیچ w واکنش نشان نمیده با این فاین زدم رو 63 دیدم بله داره قیچی میکنه..باور کنین حدود 10 تا رو با این فاین رو مد حفره تست کردم بجز 63هیچ کدوم واکنش نشان ندادن حتی نزدیکترینشون که 62 و 64 هستش اصلا واکنشی نداشتن ......اگه من اشتباه نکرده باشم بنظرم این مد حفره یکی از بهترین خصوصیات این ردیاب میباشه....خلاصه من فقط حفره رو با _2 و_1و+1و+2 تونستم با w63 بگیرم...ولی فاین _2 و +2به بالا با همه ی w های دیگه میگرفت واسشم فرقی نداشت کجا باشه ......خوب دوستان با انکه سرتونم به درد اوردم ....ولی امید وارم این تست هام واسه شما بدرد بخوره