سلام دوستان
خواهشا شرمندم نکنین
من اول از اینکه بیام این انجمن خیلی دوس داشتم یه بار اساسی بیدا کنم
وقتی اومدم اینجا دیگه واسم زیاد مهم نیست چون بنظرم تنها انجمنی هست
که این همه محبت و دلسوزی درش وجود داره و اما من اگه به هر باری هم برسم فقط و فقط بخاطر زحمات دوستان این انجمن و مدیران واقعا شایسته و با لیاقت اینجاس
واقعا هیچ جایی بنظرم تو واقعیت هم وجود نداره که برادر واسه برادر خودشم انقد مهربان و خوب باشن
شاید شما فکر کنین که حرف من اغراق باشه ولی این واقعیت وجود منه و تنها هدفم از بیدا کردن چیزی بیشتر و بیشتر بخاطر کمک به چند تا نیازمند هستش که حداقل بتونم یه مرهمی هر چند کوچک به زخماشون بمالم.....دوستان عزیز ما رفتیم یه جایی رو حفاری کردیم 6نفر بودیم من باهاشون بحث کردم گفتم اگه چیزی بیدا کردیم اولا باید خمسش رو بدیم ....و باید این جنس هر چقدر هم قیمت داشته باشه
باید هر کدوممون بخشی از سهممون رو به فقرا ببخشیم خلاصه اونا گفتن ما این کارو به هیچ وجه نمیکنیم ...گفتم یعنی چی اینکارو نمیکنین گفتن به ما چه گفتم خیلی خودخواهین ...ادم تا بخشنده نباشه نمیتونه موفق باشه.. دلت باک باشه خدا همه ی رحمت هاش رو بهت میبخشه .....خلاصه به جان خودم تا اخر اون حفاری من از ته دلم دعا کردم که خدا دوس ندارم ما به چیزی برسیم چون واقعا این دوستام لیاقتش رو ندارن و خدا به دعاهام جواب داد و اون مکان خالی بود و برخلاف دوستان تنها من خوشحال بودم

دوستان بول و مال و ثروت گنج نیست...گنج اصلی اینه که خدا بهت یه بدن سالم اعطا کرده و خیلی قدرش رو بدونین و نذارین شیطان در نفستون نفوذ کنه