سلام به همگی
تست های امشب هم ...........وزن طلا 5تن
خوب دوستان گولد 1 و 2 و3 و 4و 5 با ولوم قدرت 4ونیم همه مثل دو روز بیش قیچی شدن با فاین +2 و هر بار ردیاب رو خاموش کردم انتن های خالی اصلا روی اون مکان قیچی نشدن وقتی به شرق میرفتم انتن ها به غرب وقتی به جنوب میرفتم انتن ها به شمال وقتی به غرب میرفتم انتن ها به شرق و اما باز هم وقتی کاملا از مسیر دور میشدم حدود 30 متر انتن های خاموش با قدرت به طرف شمال بر میگشتن
خوب نقره با مد 1و2 با فاین _3و +3 با 126 کیلو روی هدف قیچی میشدن البته با اختلاف 1 متر از نقطه ایی که با گولد ها گرفته بودم...و فرکانس 86.15 هم با ولوم 6 روی مسیر قیچی شد درست جایی که با مد نقره گرفته بودم
و کربن با 10 کیلو البته با فاین +و_1 قیچی شد
مگنت 1و2 هم با w46 تقریبا در وسط هر 3 نقطه قیچی میشد ولی فاینش یادم نیست
خوب برنز هم با 1 تن در 1متری هر دو هدف یعنی نقره و طلا در طرف شرق به طوری که دقیقا یه مثلث تشکیل شده بود
فرکانس دستی طلا هم 1812.0 با یکم اختلاف قیچی شد با ولوم نیم
و فرکانس 37.32 رو هم تونستم تست کنم که دقیق جایی قیچی شد که با گولد ها قیچی شده بود
و حجم اینبار با گولد 5 گرفتم و روی 2ونیم تن که شد 3در 3 و عمق هم با این حساب شد 2متر و 30 سانت
و اما مس رو در هر سه نقطه امتحان کردم که برای طلا با وزن 500 کیلو برای نقره با 79 کیلو و برای برنز هم 200 کیلو با فاین +4تا_4
لطفا دوستان و اساتید راهنمایی کنن ایا ارزش داره برم حفاری یا نه
و انتن های تلسکوبی رو هم اصلا باز نکردم...و اینم بگم که اینبار بصورت زیگ زاگ حرکت نمودم