انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:54pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بله احتمال داره این هم که میگید باشه که میتون بی ربط با اون انتخاب MODE ها نباشه

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 1:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آره با اون انتخاب مودها ديوتي سايكلش رو تغيير ميده
از روي data table موج مربعي در برنامه
آخه من خودم با اين روش يه ردياب طراحي كرده ام كه موج خروجي كوچكترين هار مونيك اضافي نداره :D
كريستال خارجي هم كه استفاده كردم 10 مگا هرتز هست
اينهم لينكش

http://uplod.ir/5ecenif0ix67/tesla_lrl.avi.htm

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 1:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میگم بنظرت پشت برد قطعات SMD نداره ؟ بچه ها هم یه عکس نمیندارن که ببینیم

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 1:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
میگم بنظرت پشت برد قطعات SMD نداره ؟ بچه ها هم یه عکس نمیندارن که ببینیم

نه فكر نميكنم چون برد مال سال 80 هست اون زمان هم حرفه ايها هم در ايران smd كار نميكردند وگرنه ميتونست خيلي از قطهات روي برد از جمله خود ميكرو را هم smd كنه كه مثل برد لند كرافت ميشد ;)
شايد هم لند كرافت smd iهمينه
هر چي هست مثل 12 رگولاتور مدار مادر هست اورجيناله كه ميتونه منبع خيلي از فلزيابهاي قويه امروزي باشه وعلت اينكه لند كرافت ميتونه فلزات كوچك رو خوب سنس كنه همين smd بودنش هست ولي اين چيزاي بزرگ رو بايد خوب سنس كنه
كلا smd يعني درصد تلرانس خطاي كم قطعات وحجم كم

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 1:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

البته من یه پخش ماشین دارم که زیر سال 80 هست و از SMD درش استفاده شده حالا نمیدونم
من اینو با بررسی که کردم میدئنم لورنزه با این فلزیاب 50 % کپی همند ولی MDL بخشهای دیگش به میکرو .واگذار شده در صورتی که لورنزه تولید پالس ماسفت وسمپلها با ایسیس انالوگ هستش
خداییش یخورده هم بچه هایی که ازین فلزیاب عکس و اطلاعات دارن باید کمک کنن من وشما همینطور تجزیو تحلیل میکنیم هیچ در دست نداریم که با قطعیت هر طبقه مدار رو تایید و رد کنیم با اینکه عکس ها هم نمیتونه حتی اگه کسی شماتیک رو هم بذار ه در بخش برنامه بما کمک کنه ولی بازم هیچ خبری از عکسها نمیشه

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 2:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

صحبت اينجاست كه مهندس حميد نميخواد كمك كنه وگرنه دوستان اگه از مهندس حميد وتو بگيرند كمك ميكنند بخصوص كه من سر تاپيك محرمانه:همكاري براي ساخت فلزياب 12 رگولاتور با مهندس حميد كنتاكت پيدا كردم :D ;)

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 2:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من با اینا کاری ندارم ولی اینو بگم تا عکس و اطلاعات جدید و خوب نیاد دیگه فایده نداره چون الکی داره تجزیه تحلیل میکنیم در ضمن فلزاب خیلی شاخی هم نیست که بخوای براش خود کشی کنی منم که باور کن خیلی فشار بهم میاد که تایپ میکنم همش بالای چشمام درد میکنه و سرم گیج میره اون موقع که سالم بودیم خر کاری میکردیم الان دیگه با زحمت و واقعا اذیت میشم بعد با این همه فشار قضیه بن بست میمونه

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 2:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
محمود جان ميشه بيزحمت عكس پشت فيبر باكس سفيد رو بزارين تا آقا مهدي بررسيش كنه
فكر كنم فيبره دست آقا روشيكه
به همين خاطر غيبشون زد :)) :D =))

انتظارمدعیانه وطلب کارانه این اقابسیارزننده وغیرمنطقی است اگه حضورذهن این اقایاریش کنه قبلاهم بهش گفته بودم "من به دعوت کسی نیومدم وبنابراین برای رفتنم هم به اجازه کسی نیازندارم"
ناصرخان به فرض بردفوق دستم باشه ونخواهم اطلاعاتشوارائه بدم ایا بنظرشمااشکالی داره؟نمیدونم این انتظارغیرمنطقیتوازدیگران و ازچه کسی به ارث بردی که بعدازماههامباحثه بادیگردوستان دراین انجمن حتی یک درصدهم روبه بهبودی نرفته وبنظرم بعدازاین هم نخواهدرفت ناصرخان تحریک ودرنهایت تخریب دیگران روش بنیادی پستهات شده ولی این روشهامتاسفانه منسوخ شده بهتره توسال جدیدکه نزدیکه یک تجدیدنظری دراخلاق وافکارت داشته باشی
واقعیتش من هم اگه بجای اقاحمیدبودم به درخواستهات توجه نمیکردم چون متاسفانه فقط ادامه مبحثت برات مهمه وهیچوقت مشکلات دیگران برات مهم نیست اونهایی که فعالیتشون توانجمن بیشتربوده منظورمودرک خواهندکرد
واماجناب محمودخان ازاینکه قراربرارسال پستی اون بردشدوشماهم به این نتیجه رسیدیدکه ارسال نکنیدبسیارخوشحالم چون بی اعتمادی ازنظرمن قویترین سمه وتواین مسیرهردستاوردی مزه غذای گندیده رومیده نکنه جنابعالی ازمن توقع داشتی که برای تحویل بردخرابتون بیام جلوی خونتون وازشماتحویل بگیرم ؟نمی دونم شاید روش من برای شماعجیب باشه وشمابرداشتت ازخودت ودیگران متفاوت باشه وا...من تاحالاهرامانتی روبه همین روش تحویل گرفتم ومشکلی هم بوجودنیومده البته یک چیزی روبایداعتراف کنم واون هم اینه که اگه اینMDL بابوق وکرنادهن به دهن شداستارتش ازخودشمابودکه یک فلزیاب که دربعضی ازفاکتورهاش خوبه روافسانه ای قلمدادکردی شایدبه همین دلیل برداشتت این بوده که بردخرابشم افسانه ایه وارزش مادی زیادی داره
بازهم لازم میدونم ازدوست خوبمون جناب مهدی عزیزکه باتمام مشکلات جسمیشون درمباحث شرکت میکنن صمیمانه تشکرکنم امیدوارم که به لطف خداوندوائمه اطهارهرچه زودترسلامتیشونوبدست بیارند
انشاءا...

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 10:14am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام دوستان گرامی
به نظر شما تولید MDL8500 متوقف شده؟
یه جا دارن این فلزیاب رو میفروشند و خدمات پس از فروش مادام العمر هم میده و ادعا میکنه که فلزیاب اصلی ام دل ال هستش.
اگر دوستان میگن امکان کپی این دستگاه نیست به نظرتون خود سازنده ش نیست که داره دوباره تولید میکنه و میفروشه؟

@};- @};-

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 10:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
Kani نوشته است:

سلام دوستان گرامی
به نظر شما تولید MDL8500 متوقف شده؟
یه جا دارن این فلزیاب رو میفروشند و خدمات پس از فروش مادام العمر هم میده و ادعا میکنه که فلزیاب اصلی ام دل ال هستش.
اگر دوستان میگن امکان کپی این دستگاه نیست به نظرتون خود سازنده ش نیست که داره دوباره تولید میکنه و میفروشه؟

@};- @};-

کانی جان ورژن 2 این دستگاه رو اقای کوهی به قیمت 4.5 میلیون داره میفروشه الان عکسشو هم ضمیمه میکنم!

حالا با این تاپیکی که دوستان راه انداختن از فردا شاهد جانفشانیهای زیادی در راه mdl8500 خواهیم دید این خط اینم نشون :-Q

به v2 توجه کنید :))

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:09am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 319 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure