zinteredi نوشته است:
محمود جان ميشه بيزحمت عكس پشت فيبر باكس سفيد رو بزارين تا آقا مهدي بررسيش كنه
فكر كنم فيبره دست آقا روشيكه
به همين خاطر غيبشون زد
انتظارمدعیانه وطلب کارانه این اقابسیارزننده وغیرمنطقی است اگه حضورذهن این اقایاریش کنه قبلاهم بهش گفته بودم "من به دعوت کسی نیومدم وبنابراین برای رفتنم هم به اجازه کسی نیازندارم"
ناصرخان به فرض بردفوق دستم باشه ونخواهم اطلاعاتشوارائه بدم ایا بنظرشمااشکالی داره؟نمیدونم این انتظارغیرمنطقیتوازدیگران و ازچه کسی به ارث بردی که بعدازماههامباحثه بادیگردوستان دراین انجمن حتی یک درصدهم روبه بهبودی نرفته وبنظرم بعدازاین هم نخواهدرفت ناصرخان تحریک ودرنهایت تخریب دیگران روش بنیادی پستهات شده ولی این روشهامتاسفانه منسوخ شده بهتره توسال جدیدکه نزدیکه یک تجدیدنظری دراخلاق وافکارت داشته باشی
واقعیتش من هم اگه بجای اقاحمیدبودم به درخواستهات توجه نمیکردم چون متاسفانه فقط ادامه مبحثت برات مهمه وهیچوقت مشکلات دیگران برات مهم نیست اونهایی که فعالیتشون توانجمن بیشتربوده منظورمودرک خواهندکرد
واماجناب محمودخان ازاینکه قراربرارسال پستی اون بردشدوشماهم به این نتیجه رسیدیدکه ارسال نکنیدبسیارخوشحالم چون بی اعتمادی ازنظرمن قویترین سمه وتواین مسیرهردستاوردی مزه غذای گندیده رومیده نکنه جنابعالی ازمن توقع داشتی که برای تحویل بردخرابتون بیام جلوی خونتون وازشماتحویل بگیرم ؟نمی دونم شاید روش من برای شماعجیب باشه وشمابرداشتت ازخودت ودیگران متفاوت باشه وا...من تاحالاهرامانتی روبه همین روش تحویل گرفتم ومشکلی هم بوجودنیومده البته یک چیزی روبایداعتراف کنم واون هم اینه که اگه اینMDL بابوق وکرنادهن به دهن شداستارتش ازخودشمابودکه یک فلزیاب که دربعضی ازفاکتورهاش خوبه روافسانه ای قلمدادکردی شایدبه همین دلیل برداشتت این بوده که بردخرابشم افسانه ایه وارزش مادی زیادی داره
بازهم لازم میدونم ازدوست خوبمون جناب مهدی عزیزکه باتمام مشکلات جسمیشون درمباحث شرکت میکنن صمیمانه تشکرکنم امیدوارم که به لطف خداوندوائمه اطهارهرچه زودترسلامتیشونوبدست بیارند
انشاءا...