اقا جاوید و مهدی خان با هر دو تون موافقم...اصلا چنین امکانی نداره که همچین دستگاهی بتونه این عمق رو بزنه...حالا میخواد خزانه باشه یا هر چیزی دیگه...
شاید من اشتباه کنم ولی نظر من اینه که کلا وقتی فلزیاب سنسش میره بالا که جنس توی خاک باشه و در تماس باهاش باشه تا بتونه اونو الوده کنه وقدرت سنس رو ببره بالا...همین موضوعی که همه میدونن وقتی فلز بیشتر زیر زمین میمونه قدرت سنس هم میره بالا ولی همونم تا یه حدی...حالا یه موضوعی دیگه هست که جنسهایی که توی خاک هستن بشتر توی عمق کمتر از 2 متر هست..شاید بعضی جاها پیدا باشه چنین موضوعی ولی خیلی خیلی کم اتفاق میفته که جنسی توی 4-5 متری یا 12 متری اونم توی خاک بزارن...(البته تا اونجایی که من اطلاع دارم اصلا نیست وهمش زیر 2 متر هست)
خب از این موضوع نتیجه میشه که بیشتر جنسهای که توی زمین هست همش در اتاقکهای زیرزمینی هست..حالا از نیم متر مربعی گرفته به بالا نسبت به باری که هست...دیگه همگی هم اطلاع دارید که وقتی جنسی جای پلم باشه دیگه خاکی نیست که الوده بکنه پس دلیل نمیشه که فلزیاب بتونه توی عمق بالا اونو بگیره...همینم در مورد کوزه های پلم صدق میکنه...حالا اقا محمود میگه 12 متر...اونم خزانه...
خب عزیز کسی که توی 12 متری جنسی میزاره جداقل 5 ماه براش وقت گذاشته تا پنهونش کنه..همینجوری نگذاشتش توی خاک بره پی کارش...
من کلا با این که این دستگاه بتونه این عمق رو بزنه مخالفم و مطمئنم نمیزنه...دستگاه جی پی ار کبرا حداکثر عمق رو 10 متر اونم توی خاک یک دست...و در بدترین شرایط و خاک دارای مواد معدنی و سنگلاخ و سنگ و این چیزا 4 متر بیشتر نمیزنه...سنسورهای اونو با این ام دی ال مقایسه کنید ببینید کی راست میگه...خیلی دلتون رو با این چیزا خوش نکنید..دستگاه تا 3 متر هم بزنه کلاهتون رو بندازید بالا
موفق باشید