انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:23pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

فکر کنم اینطوری مطلب رو بگم بهتره

دوستان خواهشا اگه میتونید دستگاهی بزارید که املاح و آجر رو هم سنس کنه
فقط و فقط ثبات و عمق بالا داشته باشد من قبول دارم که املاح هم بزنه آجر هم بزنه.!!!

@};- @};- @};-

دوشنبه 4 فروردین1393 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید ممنون از فرمایش شما . حتما استقبال خوبی میشه و ایجاد تاپیک محرمانه با دسترسی محدود خیلی خوبه . امیدوارم کاربران انجمن حمایت کنند . منتظر آگهی سراسری شما هستیم .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

دوشنبه 4 فروردین1393 - 9:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
چه عرض کنم جاوید جان من که گفتم قسمتی از حرف شما درسته! اما دلیل نمیشه دست روی دست بذاریم و هیچ کاری نکنیم. بهرحال من بنوبه خودم اعلام آمادگی کردم ؛ وگرنه این طرحی نبوده که از ابتدا پیشنهاد من باشه.
مشکل اینجاست بعنوان کاوشگر کسی مثل شما دنبال یک دستگاه واقعا کارا هستین که خب حق هم دارین. اما امثال بنده که فنی تر و از بعد الکترونیک هم به این قضیه نگاه میکنیم و تجربیاتی از گذشته داریم میدونیم که داستان به چه صورتی هست و عملا اون دستگاهی که واقعا راضی کننده باشه اصلا وجود نداره چه برسه که بشه ساخت! کما اینکه این همه دستگاه گرانقیمت ساخت شرکتهای معتبر هم حتی دارای این فاکتورهای رضایت بخش نیستن! چه برسه به چیزی که خودمون با این قطعات موجود و با کیفیت ساخت دست بتونیم در بیاریم.
در مورد تفکیک وی ال اف هم بنظر من بدرد کاوش قبر نمیخوره! چون تفکیک وی ال اف هم در اون حد قوی نیست که بشه تا 1 متر هم روش حساب کرد. ضمن اینکه توضیح تاثیر خاک رو که عرض کردم فراموش نکنین. خاک با خاک فرق داره. گذشت زمان هم حالت فلز رو عوض میکنه. شما اگر قبول دارین فلز تازه دفن شده با 100 سال دفن شده توسط هیچ فلزیاب یا ردیابی به صورت یکسان سنس نمیشن پس مطمئن باشین تفکیکش هم بیش از این حرفها دستخوش تغییر قرار میگیره. حالا فوقش این هست که در مورد فلز تازه دفن شده بتونه تا حدی خوب جواب بده. دیگه کدوم طراح و سازنده ای انواع فلزات از حداقل 100 سال پیش اون هم در عمق دفن کردن که بخوان سیستم تفکیک دستگاهشون رو با این اهداف به اصلاح کالیبره کنن؟ همه این تستها هم در هوا یا در عمق کم خاک با فلز تازه مدفون شده انجام میشه که کلا با یک دفینه در عمق خاک حسابش فرق داره! نکته دیگه هم که مساله ترکیبی بودن و الیاژ بودن اکثر فلزات هست که حتی در قدیم کمتر بصورت خالص بوده و ناخالصی ها هم فرق داشته! کلا در یک کلام ؛ تفکیک در فلزیاب اونم برای دفینه یابی ؛ بهیچ وجه مطلبی نیست که بشه روش حساب کرد. از این بابت خیالتون راحت.

درسته
به پیر به به پیغمبر این فلزیاب همون فلزیاب لورنز و پالس استار 2 هست و بردش هم بخاطر این نسبت به mdl کم شده که تفکیک بهشون اضافه شده
اگه اون عکسهایی که من در تاپیک لورنز گذاشتم دنبال کنید و بشکافید میفهمید
و از بچه های دیگه هم خواهش میکنم بخاطر این پیشنهاد عجیب و غریب فکر نکنن این فلزیاب از سیستم خاصی برخورداره بابا علم الکترونیک یه منطقی داره تا حالا چند مدل فلزیاب مختلف مثل pi یا tr یا vlf یا غیره... اومده اگه قرار بود هر کدوم با یه طراحی غیر علمی و دیمی بیاد بیشتر ازین ها اومده بود حاضرم قسم بخورم طراحی این فلزیاب هم مثل فلزیابهای دیگه pi هست باور کن سازندش هم پیدا کنی وشماتیکش رو هم بگیری اخرش میفهمی که مثل اون یکی فلزیاب هاست و فقط در نوع قطعاتش و مرغوب بودنش هست و حاضرم قسم بخورم که برد این فلزیاب برای سکه 54 سانت نیست مگر اینکه هر کی که این فلزیاب رو داره بیاره جلوی چشمای خودم 80 سانت بزنه و من خودم حرفم رو پس میگیرم

دوشنبه 4 فروردین1393 - 9:17pm
استاد
استاد

mahdi8877 نوشته است:
حمید نوشته است:
چه عرض کنم جاوید جان من که گفتم قسمتی از حرف شما درسته! اما دلیل نمیشه دست روی دست بذاریم و هیچ کاری نکنیم. بهرحال من بنوبه خودم اعلام آمادگی کردم ؛ وگرنه این طرحی نبوده که از ابتدا پیشنهاد من باشه.
مشکل اینجاست بعنوان کاوشگر کسی مثل شما دنبال یک دستگاه واقعا کارا هستین که خب حق هم دارین. اما امثال بنده که فنی تر و از بعد الکترونیک هم به این قضیه نگاه میکنیم و تجربیاتی از گذشته داریم میدونیم که داستان به چه صورتی هست و عملا اون دستگاهی که واقعا راضی کننده باشه اصلا وجود نداره چه برسه که بشه ساخت! کما اینکه این همه دستگاه گرانقیمت ساخت شرکتهای معتبر هم حتی دارای این فاکتورهای رضایت بخش نیستن! چه برسه به چیزی که خودمون با این قطعات موجود و با کیفیت ساخت دست بتونیم در بیاریم.
در مورد تفکیک وی ال اف هم بنظر من بدرد کاوش قبر نمیخوره! چون تفکیک وی ال اف هم در اون حد قوی نیست که بشه تا 1 متر هم روش حساب کرد. ضمن اینکه توضیح تاثیر خاک رو که عرض کردم فراموش نکنین. خاک با خاک فرق داره. گذشت زمان هم حالت فلز رو عوض میکنه. شما اگر قبول دارین فلز تازه دفن شده با 100 سال دفن شده توسط هیچ فلزیاب یا ردیابی به صورت یکسان سنس نمیشن پس مطمئن باشین تفکیکش هم بیش از این حرفها دستخوش تغییر قرار میگیره. حالا فوقش این هست که در مورد فلز تازه دفن شده بتونه تا حدی خوب جواب بده. دیگه کدوم طراح و سازنده ای انواع فلزات از حداقل 100 سال پیش اون هم در عمق دفن کردن که بخوان سیستم تفکیک دستگاهشون رو با این اهداف به اصلاح کالیبره کنن؟ همه این تستها هم در هوا یا در عمق کم خاک با فلز تازه مدفون شده انجام میشه که کلا با یک دفینه در عمق خاک حسابش فرق داره! نکته دیگه هم که مساله ترکیبی بودن و الیاژ بودن اکثر فلزات هست که حتی در قدیم کمتر بصورت خالص بوده و ناخالصی ها هم فرق داشته! کلا در یک کلام ؛ تفکیک در فلزیاب اونم برای دفینه یابی ؛ بهیچ وجه مطلبی نیست که بشه روش حساب کرد. از این بابت خیالتون راحت.

درسته
به پیر به به پیغمبر این فلزیاب همون فلزیاب لورنز و پالس استار 2 هست و بردش هم بخاطر این نسبت به mdl کم شده که تفکیک بهشون اضافه شده
اگه اون عکسهایی که من در تاپیک لورنز گذاشتم دنبال کنید و بشکافید میفهمید
و از بچه های دیگه هم خواهش میکنم بخاطر این پیشنهاد عجیب و غریب فکر نکنن این فلزیاب از سیستم خاصی برخورداره بابا علم الکترونیک یه منطقی داره تا حالا چند مدل فلزیاب مختلف مثل pi یا tr یا vlf یا غیره... اومده اگه قرار بود هر کدوم با یه طراحی غیر علمی و دیمی بیاد بیشتر ازین ها اومده بود حاضرم قسم بخورم طراحی این فلزیاب هم مثل فلزیابهای دیگه pi هست باور کن سازندش هم پیدا کنی وشماتیکش رو هم بگیری اخرش میفهمی که مثل اون یکی فلزیاب هاست و فقط در نوع قطعاتش و مرغوب بودنش هست و حاضرم قسم بخورم که برد این فلزیاب برای سکه 54 سانت نیست مگر اینکه هر کی که این فلزیاب رو داره بیاره جلوی چشمای خودم 80 سانت بزنه و من خودم حرفم رو پس میگیرم

درود بر شما
این دستگاه یک سکه 1 گرمی طلا را در 45 سانت هم نمی تونه بگیره میتونید تست کنید چون دستگاهی که قوی باشه فلز طلا را کمتر سنس میکنه شاید از نصف هم نسبت به فلز اهنی کمتر میزنه. هر وقت دستگاهی طلا و مس را بیشتر از اهن یا استیل سنس کرد مثل توباکس اون ارزش داره

دوشنبه 4 فروردین1393 - 9:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
دوست عزیز منم موافقم مهم سنس طلاس

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

دوشنبه 4 فروردین1393 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا جاوید و مهدی خان با هر دو تون موافقم...اصلا چنین امکانی نداره که همچین دستگاهی بتونه این عمق رو بزنه...حالا میخواد خزانه باشه یا هر چیزی دیگه...
شاید من اشتباه کنم ولی نظر من اینه که کلا وقتی فلزیاب سنسش میره بالا که جنس توی خاک باشه و در تماس باهاش باشه تا بتونه اونو الوده کنه وقدرت سنس رو ببره بالا...همین موضوعی که همه میدونن وقتی فلز بیشتر زیر زمین میمونه قدرت سنس هم میره بالا ولی همونم تا یه حدی...حالا یه موضوعی دیگه هست که جنسهایی که توی خاک هستن بشتر توی عمق کمتر از 2 متر هست..شاید بعضی جاها پیدا باشه چنین موضوعی ولی خیلی خیلی کم اتفاق میفته که جنسی توی 4-5 متری یا 12 متری اونم توی خاک بزارن...(البته تا اونجایی که من اطلاع دارم اصلا نیست وهمش زیر 2 متر هست)
خب از این موضوع نتیجه میشه که بیشتر جنسهای که توی زمین هست همش در اتاقکهای زیرزمینی هست..حالا از نیم متر مربعی گرفته به بالا نسبت به باری که هست...دیگه همگی هم اطلاع دارید که وقتی جنسی جای پلم باشه دیگه خاکی نیست که الوده بکنه پس دلیل نمیشه که فلزیاب بتونه توی عمق بالا اونو بگیره...همینم در مورد کوزه های پلم صدق میکنه...حالا اقا محمود میگه 12 متر...اونم خزانه... :-o خب عزیز کسی که توی 12 متری جنسی میزاره جداقل 5 ماه براش وقت گذاشته تا پنهونش کنه..همینجوری نگذاشتش توی خاک بره پی کارش...
من کلا با این که این دستگاه بتونه این عمق رو بزنه مخالفم و مطمئنم نمیزنه...دستگاه جی پی ار کبرا حداکثر عمق رو 10 متر اونم توی خاک یک دست...و در بدترین شرایط و خاک دارای مواد معدنی و سنگلاخ و سنگ و این چیزا 4 متر بیشتر نمیزنه...سنسورهای اونو با این ام دی ال مقایسه کنید ببینید کی راست میگه...خیلی دلتون رو با این چیزا خوش نکنید..دستگاه تا 3 متر هم بزنه کلاهتون رو بندازید بالا ;)
موفق باشید

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

دوشنبه 4 فروردین1393 - 9:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان ما توقع افسانه ای نداریم 2 تا سه متر در زمین برای کاربران کافیه . از همه مهمتر اینه که بعد از موفقیت با هزینه کمتر از 250 تومن میشه این MDL رو ساخت و این خیلی خوبه . پس دوستان خواهشا انرژی منفی نفرستید . لورنز چند ده میلیونی کجا ........ ساخت MDL با 250 هزار تومن کجا . مهم ساخت یک پالسی همتراز با لورنز ولی با هزینه کمه .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

دوشنبه 4 فروردین1393 - 10:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مثلا okm خودشو کشته فلزیاب pi زده بنام black hawk بعدش تو مشخصاتش زده 8 متر برد داره بعد میری مانوئلش رو میگیری برای سکه زده 25 سانت یکی از بچه ها هم خریده بودش برید تاپیکش ببینید میگه اسباب بازی و تفریحیه متاسفانه اون چیزی که من داره میبینم اینه که بعضی مدارات تو نت خیلی بهتر از قلزیاب های شرکتی هستن
هوشیار جان شما جلوی چشمای من اون تست که گفته شده رو بگیر سکه 80 سانت من خودم اون فلزیاب رو براتون میشکافم و کپی میکنم

دوشنبه 4 فروردین1393 - 10:18pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام

دوستان من از اول هم گفتم که این mdl افسانه نیست واقعیتش من دستگاه دستساز دیدم که خیلی پرقدرت تر از این هم هست منتها برای اینکه همه یک جواب قانع کننده ای درباره عملکرد این دستگاه دستشون بیاد حاضر به همکاری در جهت خرید این دستگاه شدم.
اما یقینا افسانه نیست فوقش در حد یک خواب شیرینه :D

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

دوشنبه 4 فروردین1393 - 10:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
سلام

دوستان من از اول هم گفتم که این mdl افسانه نیست واقعیتش من دستگاه دستساز دیدم که خیلی پرقدرت تر از این هم هست منتها برای اینکه همه یک جواب قانع کننده ای درباره عملکرد این دستگاه دستشون بیاد حاضر به همکاری در جهت خرید این دستگاه شدم.
اما یقینا افسانه نیست فوقش در حد یک خواب شیرینه :D

هوشي جان شما كدوم دستگاه دستساز رو ديدين بيشتر از اين ميزنه اگه ممكنه اسمش رو بگين تا يكمي روش تحقيقات كنم
آخه من دارم روي طراحي يك سيستم كار ميكنم شايد به كار بياد :YMPEACE:

دوشنبه 4 فروردین1393 - 10:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , techdiag و 670 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure