انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:53am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

felezyabiran.com نوشته است:
سلام علیکم.
نوروز بر شما فرخنده باد.
مدیر شرکت فلزیابیران(felezyabiran.com & metal detect.ir) هستم.
برای من باعث تعجب هست که اینقدر وقت میگذارید و در مورد دستگاهی که طراحی کردم بحث می کنید. اگر همین قدر زمان را گذاشته بودید در جهت کسب درآمد مطمئن هستم که مبلغ قابل توجهی بدست می آوردید. به هر صورت متاسف هستم که نمی توانم اطلاعات ساخت مدار را به شما بدهم. و از شما می خواهم زمان را هدر ندهید چرا که به هیچ عنوان نمی توانید دستگاه را کپی کنید...به هیچ عنوان... . حتی اگر اینجانب شماتیک و برنامه و توضیحات هم به شما بدهم باز هم موفق نخواهید شد چرا که تنظیمات راه اندازی دستگاه برای رسیدن به قدرت نهایی کاوش برای کسی جز بنده مقدور نیست. امیدوار هستم با وجود مشکلات فراوان بتوانم مدل آنالوگ همین دستگاه را با همین قدرت کاوش به شما ارائه دهم تا بتوانید بهره ببرید. انجمن خوبی دارید و همه خوب دور هم جمع هستید،سعی کنید فقط بحث علمی کنید و روی هدف ها تان تمرکز کنید، به روزی حلال فکر کنید و به خاک کف کفش هاتان نگاه کنید و باور داشته باشید که ما به زودی به همین خاک تبدیل می شویم. به شما ایمان دارم می توانید مدارات خوبی بسازید. امیدوارم همگی موفق ، پیروز و سربلند باشید.
خدانگهدار.

اشتباه نکن دوست عزیز یه نمونه از این فلزیاب دسته من بیوفته در دم کپی میزنم تازه از واسه تو هم بهترش هم میزنم هر میکنترلری حتی براش سیستم عامل مینویسم حرفهات خیلی ببخشید برای زمان ابوسفیان هست داری میزنی کلمه به هیچ عنوان درست نیست شما هر چقدر هم دانشتون بالا باشه بالاخره یکی مثل خودتون یا بالاتر پیدا میشه
شما همون شماتیک بذارنمیخواد برنامه یا توضیحات بذاری تا ببینی جز خودتون مقدوره یا نه
حیف که من بیمار هستم ویه مدت پشت لب تاپ میشینم که همون پاسخ بچه ها رو بدم حالم خراب میشه وگرنه خودم میرفتم پیش جناب محمود و اطلاعاتشو بالا میکشیدم و کپی میکردیم تا ببینی میشه یا نه
دوست عزیز از حرفهام ناراحت نشو چون شما ادعای بزرگی کردی من این حرفهارو گفتم یادت باشه چیزی نشد نداره
شما همون اطلاعات انالوگ رو بذار اگه راست میگی

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 9:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
ناصر جان چقدر زود باوری داداش :))
یارو واسه تبلیغ اومده بود احتمال داره بازهم بیاد ولی حتی یه عکس هم نمیذاره :D
ولی خودمونیم ها هیچی نشده می خواستید محرمانه بسازید و بفروشید :))

آقاي اسدف
هر كي بگه من سيستمي درست ميكنم كه 10 متر بزنه واگه نفروشدش به نظر من آدم احمقي هست
بله من قصد دارم يه همچين سيستمي البته باقابليت اسكن تصويري (فلزيابي و حفره يابي) طراحي وبفروشمش
داداش اگه سيستمي كه ميفروشم عمق زياد بزنه وتفكيك داشته واز ثبات بالايي هم برخوردار باشه واسكن تصويري هم داشته باشه لااقل اگه بالاي 10 تومان هم بفروشم وجدانم راحته
وگرنه كيه كه از پول خوشش نياد اونهم پولي كه با نبوغ الكترونيك بدست بياد
اگر بنيانگزار شركت ميكرو سافت رو هم بيوگرافيش رو بخوني متوجه ميشوي كه از يك نقطه شروع كرده
بقول فيزيك دان معروف آلبرت انشتين : علمي كه نتونه به دلار تبديل بشه فايده نداره

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 9:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصر جان شما اول لطف کن اون tl12000 راه بیوفته :D
بعدش که mdl 8500 رو ساختی داداش کلا محرمانه اش کن من خودم واست مشتری میارم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 10:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محمود جان برادر دل دل نکن
مهدی جان و حمید عزیز مورد اعتماد هستن خیالت راحت دستگاه را برسون به دست یکیشون بچه ها را خوشحال کن
خدا میدونه اگه من اینو داشتم و سالم هم بود بی درنگ این کار را میکردم
حدااقلش یه خدا بیامرزی واسه امواتت و یه خیر ببینی واسه خودت داره

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 10:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان يك فرصتي كه پيش مياد نبايد از دستش داد كه بعدا به آن فرصت افسوس خورد وقتي اينقدر مهندسين فعال مثل آقا مهدي وآقا حميد هست واسه چي ايندست وآندست ميكنين
اگه تمايل دارين اين سيستم عمومي بشه بايد به مهندس حميد ومهندس مهدي اعتماد كنين
وگرنه اگه قرار باشه مهندس مهدي وحميد خودشون دستگاه رو تهيه كنند ومهندسي معكوس كنند چه لزومي داره عموميش كنند :-?
اگه خود بنده هم باشم عموميش نميكنم

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 11:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
بنده خوشحال میشم بتونیم همکاری کنیم ولی به پیشنهاد همکاری بنده که غیر منطقی هم نبود ذرّه ای توجه نشد. من که حتی اعلام آمادگی برای همکاری و بررسی حضوری دستگاه روهم کردم ولی دوستان نمیخوان دیگه. چکار میشه کرد؟ خودمو بکشم؟؟؟؟ #-o حالا باید طرف سؤال جا و افراد دیگر باشه چون بنده تکلیفم روشنه. سایرین روشن عمل نمیکنند.

درود بر شما
اقا محمود چه حرفها میزنی.کپی برداری از یه مدار اینجوری که کار یه ساعت و دوساعت نیست لا اقل باید یک هفته دو نفر خبره روی اون کار کنند تا بدونند چی به چیه اون هم 24 ساعته.بنده خدا مهدی که میگه من فقط توی خونه گاهی وقتی کار میکنم و مغازه ای یا تعمیر گاهی ندارم و اگه هم مغازه ای هم داشت با یک روز کار باز هم نمیشد این دستگاه را کپی کرد اوضاع و احوال مهدی را هم که خودتون میدونید اعصاب درست و حسابی نداره.یه پیچ و مهره که نیست که فقط اون را بخواد باز کنه وببنده. دستگاه کار داره و باید یکی یکی قطعات اون را برای کپی نمونه برداری کنه و همینطوز مدار را بدونه که چی به کجا وصل میشه تازه میکرو اون هم و شکنوندن احتمالی اون هم خودش یه پای قضیه هست.شما جوری میگید خودم باید با دستگاه باشم که انگار مهدی دزد سر گردنه هست و میخواد دستگاه شما را بالا بکشه. امیر که دستگاهش را فرستاد پیش مهدی و مهدی زحمت تعمیر اون را کشیدندو بعد از ارسال و تست اون توسط امیر با لوپ اصلی و جواب گرفتن منم توی نوبت هستم که دستگاه را برای شکوندن احتمالی میکرو برای مهدی بفرستم من توی بوشهر و مهدی توی تهران هست من به این اقا اطمینان دارم ولی شما که توی تهران هستید و نیم ساعت به مهدی فاصله دارید اطمینان به اون نمی کنید و ندارید و این گفته شما چیز دیگری را مشخص نمیکنه که وقتی میگی حتما خودم با دستگاه باید باشم.اخه مرد حسابی سازنده خود دستگاه حداقل میگه مدار انالوگ را تا اندازه ای در اختیارتون میگذارم هر چند هم که این یه ادعا از طرف ایشون باشه و تهش خالی اتز اب در بیاد ولی شما حاضر نشدید یه عکس خشک و خالی از فیبرتون بگذارید این دیگه چگونه همکاری هست که هی میایید توی سایت بیان میکنید و منت روی بچه ها می گذارید مدل جدید همکاری فکر کنم جدیدا اینجوری شده و ما خبر نداریم. اگه شما به روشنک اعتماد ندارید و یا پیزهای بینتون گذشته بفرض اینکه روشنک دستگاه ساز هست و با استفاده از اطلاعات شما اون را کپی کرده حالا نمی خواد به شما در تعمیر دستگاهتون کمک کنه چه ربطی به همکاری شما در یه سایت که عمومی هست و روزی چند صدنفر از اون بازدید میکنند داره. شما اگه ارتباط ناموفقی در زمینه تبادل اطلاعات دستگاه با روشنک داشتید دلیل این نمیشه که رابطه با همه افراد سر انجامی مثل ارتباط روشنک با شما داشته باشه.
اگه اطمینان از مهدی یا اعضای سایت ندارید خوب دیگه بکشید کنار تا بچه ها هم بدونند که دستگاهی برای کپی کردن ندارند و وقت خودشون را با پستهای الکی نگذرونن و نگاه به دست شما نداشته باشند که جنابعالی کی هوس کنید بیاید و یه پست تکراری بزنید و باز همون اش و همون کاسه چرا هر پستی این موضوع همکاری را مطرح میکنید و هفت خوان رستم را شرط کار می گذارید. شما که بچه نیستید این جوری رفتار میکنید. اگه نمی خوای دستگاه را بدی خوب دیگه بگو نمیدهم و خودت و بچه ها را خلاص کن دیگه اینقدر توی نفرسادن یا فرستادن یه دستگاه نیم سوز که اینقدر درجا زدن نمی خواد. این تایپیک چندم هست که بچه ها زدندولی هنوز خبری از کپی این دستگاه نیست.خواهشا اگه نمی خواهید دستگاه را برای بچه ها ارسال کنید دیگه منت فرستادن دستگاه روی سر بچه ها نزارید و اعلام کنید که دیگه نمیتونید تا این تایپیک هم نوی همین افسانه بودن این دستگاه بمیره هر چند که اگه این دستگاه دست من بود و هر باری که ذرات میگرفت هر بار می کوبیدمش به دیوار تا از شر اون خلاص شوم. چون واقعا دستگاهی با این قدرت همش ذرات را درو میکنه وفقط جنس واقعی را نمیزنه
پس لطفا اگه باز همین نظر را دارید نه خودتون را اذیت کنید و نه بچه ها را. رک و راست بگید اطمینان به کسی ندارم و دستگاهم را نمی فرستم تا دیگه وقت خودتون وبچه ها با زدن پستهای الکی به هدر نرود

بارها دیده ام که در این سایت به رفتاری اندک زشت واکنشها بوده ولی جای تأسّفه که سایرین حتّی یک واکنش کوچکی به این یاوه گوییها ندارند!!!!! آیا سایر دوستان و عزیزان محترم با حرفهای این آقا جاوید موافقند؟ آیا سایرین هم معتقد بر این حرفها هستن؟
اگر نه که پس چرا کسی در رد و تقبیح اونا واکنشی نداره اگر هم موافقید که بندۀ نوعی تکلیفم رو خوب بدونم.
حضراتیکه فقط در پیغامهای خصوصی گاهاً دلجویی و یا عذرخواهیی میکنن و اینجا ساکتند!!! اینجا ابراز نظر واقعیتون ارزش داره که متأسفانه همگی سااااااکتتتتت. این حضرت والای پر توقّع تا اینجا بارها شلّاق کلمات تلخ وطلبکارانشو بر من تازونده و بنده فقط به جهت بیحوصلگی سکوت کردم.(ظاهراً هم امر بهشون مشتبه شده که بنده به خاطر یک قضیه کذایی مثل نمیدونم عنوانشون یا ستاره هاشون هیچی نمیگم) اگرچه هر سری جوابی بس تلختر براشون داشته ام و الآن نیزجوابی بس تلخ آماده کرده بودم ولی اگر سایرین نیز همسو و موافق ایشانند و همین طرز فکر رو دارن وبنده تنها هستم که آب در هاون کوبیدنه و تکلیف بندۀ نوعی معلومه. مدیریت محترم از شما بیشتر انتظار میرفت [-(

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 11:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محمود جان هر چند که عصر من پست جاوید عزیز را خوندم الان هم بعد از پست شما مجددا پست ایشون را با دقت 2 بار خوندم
شاید اینجا جایی نباشه که من بخوام صحبت کنم و از اساتید و دوستان قدیمیتر عذر میخوام
جاوید در پستی که گذاشته خدایی ناکرده هیچ توهین یا حرف کلفتی به شما نزده و خلاصه صحبتش اینه که آخرش شما میخوای چکار کنی ، آیا دستگاه را در اختیار اساتید مجرب و امین میزاری یا نه ، حرف ما هم همینه که بدونیم آخرالامر چه خواهی کرد
شما هم تند نشو برادر من جاوید انسان بزرگ و شریفیه حداقل حرمت سنش را نگه دار
از طرف دیگه عزیز دل شما با پستی که الان گذاشتین واسه من این مفهوم را داره چون برگ برنده دستته یه جورایی میخوای واسه خودت یار بخری یا با کوچکترین تندی از طرف دیگر دوستان اعلام کنی که به خاطر این حرف من دستگاه را نمیدم ( این نظر شخصی منه)
حالا یه سوال ؟؟: دوست داری دور و بری هات دوستت باشن یا به اصطلاح مگس دور شیرینی؟؟
به نظرت کدام ماندگارتره
حالا هم اخوی خود دانی، چه دستگاه بدی چه ندی دوست مایی ولی فقط یه کلمه بگو بدون شرط و شروط چکار میکنی
والسلام

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 11:48pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

بنده چندین بار به اصطلاح از آقای محمود دلجویی کردم که اگه ناراحت شدن از بعضی سخنان به دل نگیرن و اگر حرفی یا حدیثی بوده بخاطر رفتارهای متقابل بوجود اومده.

این جوی که الان بوجود اومده جوی بسیار بی اعتماد است. از طرفی میتونم به ایشون حق بدم و از طرفی هم که کارهای مهندس حمید رو دیده ام نمیتونم خیلی قبول کنم.
تا حالا مهندس روی چندین طرح و مدار کار کرده اند و تا اونجا که بدونم خیلی هم عالی بوده مخصوصا دستگاه زمین شناسی و چنس. توباکس رو نمیدونم.

چه چشمداشتی ایشون داشتن؟ چه نفعی برده اند؟ من خودم بارها از ایشون خواستم برام بسازن پولشو میدم قبول نمیکنه هنوزم نمیفهمم چرا قبول نمیکنن!!!
تا اینجا مشخصه هیچ نفعی براشون نداشته. و از سوی دیگر بعضی از کاربران دارن رو همین مدارهایی که مهندس حمید زحمتشو کشیدن کار میکنن و پول در میارن حالا مثل زیکسل که گندشو بار آورده یا بقیه که با رضایت خود مشتری لطف میکنن برای کسانی که الکترونیک بلد نیستن میسازن!!!

این وسط هم موضوع سوءاستفاده باز مطرحه که در صورت نتیجه دادن به نفع بعضیها تموم بشه و دیگران انگشت به دهان.
آقای محمود که شرایطی گذاشتن میتونیم بگیم که قابل قبوله و میشه شرایطش رو فراهم کرد. ولی مسئله اینه که همه از همدیگه انتظار دارن اون یکی ابتدا اقدام کنه بعد اینم قدم بعدی رو برداره. این که نشد. چنین روندی هیچ فایده ای نداره.

من در وهله اول میخوام مهندس حمید تایپک محرمانه رو بزنن. بعدش منتظر سخنان و همکاری آقای محمود هستیم و بقیه شرایط.

خسته شدیم از بس با شوق وارد این تایپک میشیم و تو ذوقمون میخوره.
ولی من همین جا دوباره تاکید میکنم که به محض اینکه ام دی ال بدستم برسه بی چون و چرا میفرستم و به نظرم این همکاری رو بیخیال بشیم در حال حاضر بهتره.
@};-

جمعه 7 فروردین1393 - 12:54am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون کانی عزیز شما به بنده لطف دارین. :ymhug:
خدمت همه عزیزان عرض کنم ما باید ابتدا مراحل یک پروژه رو لیست کنیم بعد کار رو شروع کنیم! وگرنه با این به همریختگی و آنارشیزم که بین صحبتها وجود داره کار اصلا شروع هم نمیتونه بشه چه برسه به جوابی هم ختم بشه!
ابتدا بحث به اصطلاح حق مولف هست. ما فرض رو بر این گذاشتیم که تولید کننده اصلی دیگه در بازار نیست و دستگاه ارجینال 8500 هم دیگه تولید نمیشه. اگر غیر این باشه همونطور که قبلا عرض کردم کپی برداری کار صحیحی نیست و بنده بهیچ وجه همکاری نمیکنم! فعلا تا این لحظه که تولید کننده اصلی در کار نیست و دوستان هم اکثرا تایید کردن. یک سری هم که مثل اقایی که در صفحات قبل ادعایی مطرح کردن قطعا نمیتونن سازنده اصلی باشن و حداکثرش همین هست که خودشون هم از طرح اصلی کپی کرده باشن.
مساله بعدی بحث کارایی هست. متاسفانه ملاک قابل حساب برای بنده همون فیلم اریانای عزیز بود که خب در نهایت خودشون فرمودن فیلم اشکال داشته و موبایل روی لوپ تاثیر گذاشته! پس دیگه روی اون نتیجه نمیشه حساب کرد. اقا مهدی عزیز هم که از ابتدا به فیلم شبهه وارد کردن و ظاهرا این شک درست هم بوده. اگر قرار هم باشه قدرت جوابدهی دستگاه در حدی باشه که در جدول بردش ذکر شده ؛ یعنی یک سکه رو شاید نهایت تا 60 سانتی بزنه که این نتیجه دیگه خارق العاده محسوب نمیشه! چون میشه با طرحهای دیگری لااقل از حیث قدرت به این عدد نزدیک شد و بنظر من دیگه ارزش کپی برداری از چنین طرحی که احتمال شکستش هم وجود داره از بین میره. پس کماکان مساله ارزش دستگاه از نظر ما مبهم هست. مگر اینکه صرفا به حرفهای جناب محمود اتکا داشته باشیم.
بنده با اقا مجتبی صحبت کردم و پیشنهاد گذاشتن پول توسط کاربران و خرید دستگاه جهت کپی برداری و سپس ایجاد تاپیک مخصوص سهم گذاران رو مطرح کردم. ایشون هم بدشون نیومد. ولی بهرحال در این تعطیلات همه به نوعی درگیر مسائل عید هستن و ظاهرا فعلا باید کمی صبر کنیم ببینیم چی میشه.
از حیث اینکه چه کسی وظیفه انالیز عملی دستگاه رو به عهده بگیره ظاهرا فعلا بنده هستم و استاد مهدی که خود بنده به توانایی ایشون اعتقاد دارم. از نظر من هیچ فرقی نمیکنه. اگر ایشون اینطور که فرمودن توان این کار رو داشته باشن اتفاقا من بیشتر خوشحال میشم که ایشون این کار رو به عهده بگیرن. در نهایت هم هر یک از ما به عهده گرفتیم و خدای نکرده کار به نهایت نرسید دستگاه میتونه برای دیگری ارسال بشه تا عملا تلاش دوگانه ای انجام شده باشه و احتمال موفقیت بالاتر بره. چون بهرحال توانایی فنی افراد یکسان نیست و هر کدوم ممکنه به قسمتی از کار واردتر باشیم.
بعد شروع واقعی کار هم زدن تاپیک محرمانه که کار بسیار ساده ای هست و در چند دقیقه انجام میگیره! ولی در حال حاضر این مساله لزومی نداره چون چیز محرمانه ای در کار نیست جز همین ناهماهنگیهای ابتدای راه که بخوایم بابت مضحکه نشدن توسط دیگران محرمانش کنیم تا مخفی بشه و آبرومون نره!!! :D

جمعه 7 فروردین1393 - 1:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم حمید جان شما خودت استادی دیگه خوبیش اینه که ما هر دو موقعیت مکانیمون تهران هست باید ببینیم چی میشه ولی اول نظرات شما مهم از هر لحاظ چه اصلا ارزش کپی برداری و تا انالیزش
حالا باید دید چی میشه

جمعه 7 فروردین1393 - 1:29am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh , Google , mnbvcxzaqwsx و 491 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure