خیلی ممنون کانی عزیز شما به بنده لطف دارین.
خدمت همه عزیزان عرض کنم ما باید ابتدا مراحل یک پروژه رو لیست کنیم بعد کار رو شروع کنیم! وگرنه با این به همریختگی و آنارشیزم که بین صحبتها وجود داره کار اصلا شروع هم نمیتونه بشه چه برسه به جوابی هم ختم بشه!
ابتدا بحث به اصطلاح حق مولف هست. ما فرض رو بر این گذاشتیم که تولید کننده اصلی دیگه در بازار نیست و دستگاه ارجینال 8500 هم دیگه تولید نمیشه. اگر غیر این باشه همونطور که قبلا عرض کردم کپی برداری کار صحیحی نیست و بنده بهیچ وجه همکاری نمیکنم! فعلا تا این لحظه که تولید کننده اصلی در کار نیست و دوستان هم اکثرا تایید کردن. یک سری هم که مثل اقایی که در صفحات قبل ادعایی مطرح کردن قطعا نمیتونن سازنده اصلی باشن و حداکثرش همین هست که خودشون هم از طرح اصلی کپی کرده باشن.
مساله بعدی بحث کارایی هست. متاسفانه ملاک قابل حساب برای بنده همون فیلم اریانای عزیز بود که خب در نهایت خودشون فرمودن فیلم اشکال داشته و موبایل روی لوپ تاثیر گذاشته! پس دیگه روی اون نتیجه نمیشه حساب کرد. اقا مهدی عزیز هم که از ابتدا به فیلم شبهه وارد کردن و ظاهرا این شک درست هم بوده. اگر قرار هم باشه قدرت جوابدهی دستگاه در حدی باشه که در جدول بردش ذکر شده ؛ یعنی یک سکه رو شاید نهایت تا 60 سانتی بزنه که این نتیجه دیگه خارق العاده محسوب نمیشه! چون میشه با طرحهای دیگری لااقل از حیث قدرت به این عدد نزدیک شد و بنظر من دیگه ارزش کپی برداری از چنین طرحی که احتمال شکستش هم وجود داره از بین میره. پس کماکان مساله ارزش دستگاه از نظر ما مبهم هست. مگر اینکه صرفا به حرفهای جناب محمود اتکا داشته باشیم.
بنده با اقا مجتبی صحبت کردم و پیشنهاد گذاشتن پول توسط کاربران و خرید دستگاه جهت کپی برداری و سپس ایجاد تاپیک مخصوص سهم گذاران رو مطرح کردم. ایشون هم بدشون نیومد. ولی بهرحال در این تعطیلات همه به نوعی درگیر مسائل عید هستن و ظاهرا فعلا باید کمی صبر کنیم ببینیم چی میشه.
از حیث اینکه چه کسی وظیفه انالیز عملی دستگاه رو به عهده بگیره ظاهرا فعلا بنده هستم و استاد مهدی که خود بنده به توانایی ایشون اعتقاد دارم. از نظر من هیچ فرقی نمیکنه. اگر ایشون اینطور که فرمودن توان این کار رو داشته باشن اتفاقا من بیشتر خوشحال میشم که ایشون این کار رو به عهده بگیرن. در نهایت هم هر یک از ما به عهده گرفتیم و خدای نکرده کار به نهایت نرسید دستگاه میتونه برای دیگری ارسال بشه تا عملا تلاش دوگانه ای انجام شده باشه و احتمال موفقیت بالاتر بره. چون بهرحال توانایی فنی افراد یکسان نیست و هر کدوم ممکنه به قسمتی از کار واردتر باشیم.
بعد شروع واقعی کار هم زدن تاپیک محرمانه که کار بسیار ساده ای هست و در چند دقیقه انجام میگیره! ولی در حال حاضر این مساله لزومی نداره چون چیز محرمانه ای در کار نیست جز همین ناهماهنگیهای ابتدای راه که بخوایم بابت مضحکه نشدن توسط دیگران محرمانش کنیم تا مخفی بشه و آبرومون نره!!!