HAMID.P نوشته است:
امید کارا نوشته است:
به نظر من سنگ اولی با مشخصات ذکر شده سنگ آسیابه که تکه ای از اون شکسته و چون در سطحه هیچ ارزشی نداره
با سلام خدمت دوست عزیز آقا امید
ولی به نظر من نمیتونه شکسته شده باشه . چون هیچ گونه آثر شکستگی رو لبه ها دیده نمیشه . این سنگ به نظر من اصلا سنگ آسیاب نیست و اگر هم باشه از اول همین جوری کار گذاشته شده که باید مفهوم خاصی رو داشته باشه.البته اگه آسیاب ناقص باشه . این سنگ به نظر من یه نشونه واسه نسخه س .
البته جسارت نشه آقا امید .
من فقط نظر خودم رو دادم .همین.
ضمن تشکر ویژه از توجه دوستا واساتید محترم آقاامید ودوست عزیز حمید جان وجناب پارسی
همون طور که حمید جان گفتن سنگ به هیچ عنوان مال آسیاب نبوده چون اول که حدود دوتن وزن داره وهمونجا تراش خورده وتو شیبی قرار داره که برای اسیاب مناسب نیست وهیچ انرژی برای چرخوندنش وجود نداره کما که اگه آسیاب بود سنگ زیرین داشت ومهمتر از همه جنس سنگ ترد وسسته که توآسیاب اول خودش خورد میشه!
اون بریدگ هم حین ساخت و به دست انسان ایجاد شده.
راستی سمت برش خورده سنگ روبه دهانه ای غار مانند در دیواره عمودی کوه نزدیک به قله میباشد که اولش فکر کردیم یک حفره کوچیکه ولی با لنز تله که عکس گرفییم این عکسای پایین بود وظاهرا دارای عمق ریاد هست که برای ورود بایداز تجهیزات صخره نوردی استفاده کنیم حالاموندم ارزش ریسک وهزینه داره یا خیر!؟
قسمتی که با خط قرمز محصور شده به نظر میاد به وسیله اسان از بالا و پایین دهانه سکسته شده ا راه ورود بازتر بش!
شاید زاده تخیل من باشه ولی به هر حال خواهش میکنم دوستان مجدد نظر بدن همچنین خیلی خیلی خوشحالتر میشم که از راهنمایی استاد آریا نیز بهره مند بشم!
باتشکراز همه دوستان خوبم