انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:07am

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 217 , 218 , 219 , 220 , 221 , 222 , 223 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام

به نظر من سنگ اولی با مشخصات ذکر شده سنگ آسیابه که تکه ای از اون شکسته و چون در سطحه هیچ ارزشی نداره :-*

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 12:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

امید کارا نوشته است:
به نظر من سنگ اولی با مشخصات ذکر شده سنگ آسیابه که تکه ای از اون شکسته و چون در سطحه هیچ ارزشی نداره :-*

با سلام خدمت دوست عزیز آقا امید
ولی به نظر من نمیتونه شکسته شده باشه . چون هیچ گونه آثر شکستگی رو لبه ها دیده نمیشه . این سنگ به نظر من اصلا سنگ آسیاب نیست و اگر هم باشه از اول همین جوری کار گذاشته شده که باید مفهوم خاصی رو داشته باشه.البته اگه آسیاب ناقص باشه . این سنگ به نظر من یه نشونه واسه نسخه س .
البته جسارت نشه آقا امید .
من فقط نظر خودم رو دادم .همین.

اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 1:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Kaniii نوشته است:
سلام هرچند ميدونم كسي جواب نميده ولي اين عكس و اينجا ميزارم

سلام آقا کانی ... این عکسو به آقا بینا بفرست ... فکر میکنم ایشون می تونن خیلی خوب راهنماییت کنن.

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 4:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
HAMID.P نوشته است:
امید کارا نوشته است:

ولی به نظر من نمیتونه شکسته شده باشه . چون هیچ گونه آثر شکستگی رو لبه ها دیده نمیشه . این سنگ به نظر من اصلا سنگ آسیاب نیست و اگر هم باشه از اول همین جوری کار گذاشته شده که باید مفهوم خاصی رو داشته باشه.البته اگه آسیاب ناقص باشه . این سنگ به نظر من یه نشونه واسه نسخه س .

ضمن تشکر ویژه از توجه دوستا واساتید محترم آقاامید ودوست عزیز حمید جان وجناب پارسی :x
همون طور که حمید جان گفتن سنگ به هیچ عنوان مال آسیاب نبوده چون اول که حدود دوتن وزن داره وهمونجا تراش خورده وتو شیبی قرار داره که برای اسیاب مناسب نیست وهیچ انرژی برای چرخوندنش وجود نداره کما که اگه آسیاب بود سنگ زیرین داشت ومهمتر از همه جنس سنگ ترد وسسته که توآسیاب اول خودش خورد میشه!
اون بریدگ هم حین ساخت و به دست انسان ایجاد شده.
راستی سمت برش خورده سنگ روبه دهانه ای غار مانند در دیواره عمودی کوه نزدیک به قله میباشد که اولش فکر کردیم یک حفره کوچیکه ولی با لنز تله که عکس گرفییم این عکسای پایین بود وظاهرا دارای عمق ریاد هست که برای ورود بایداز تجهیزات صخره نوردی استفاده کنیم حالاموندم ارزش ریسک وهزینه داره یا خیر!؟

پیوست:
DSC00198.jpg

قسمتی که با خط قرمز محصور شده به نظر میاد به وسیله اسان از بالا و پایین دهانه سکسته شده ا راه ورود بازتر بش!
پیوست:
DSC00111.jpg

پیوست:
DSC00047.jpg

شاید زاده تخیل من باشه ولی به هر حال خواهش میکنم دوستان مجدد نظر بدن همچنین خیلی خیلی خوشحالتر میشم که از راهنمایی استاد آریا نیز بهره مند بشم!
باتشکراز همه دوستان خوبم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 5:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

A.D.H1360 نوشته است:
HAMID.P نوشته است:
امید کارا نوشته است:

ضمن تشکر ویژه از توجه دوستا واساتید محترم آقاامید ودوست عزیز حمید جان وجناب پارسی :x
همون طور که حمید جان گفتن سنگ به هیچ عنوان مال آسیاب نبوده چون اول که حدود دوتن وزن داره وهمونجا تراش خورده وتو شیبی قرار داره که برای اسیاب مناسب نیست وهیچ انرژی برای چرخوندنش وجود نداره کما که اگه آسیاب بود سنگ زیرین داشت ومهمتر از همه جنس سنگ ترد وسسته که توآسیاب اول خودش خورد میشه!
اون بریدگ هم حین ساخت و به دست انسان ایجاد شده.
راستی سمت برش خورده سنگ روبه دهانه ای غار مانند در دیواره عمودی کوه نزدیک به قله میباشد که اولش فکر کردیم یک حفره کوچیکه ولی با لنز تله که عکس گرفییم این عکسای پایین بود وظاهرا دارای عمق ریاد هست که برای ورود بایداز تجهیزات صخره نوردی استفاده کنیم حالاموندم ارزش ریسک وهزینه داره یا خیر!؟

پیوست:
DSC00198.jpg

قسمتی که با خط قرمز محصور شده به نظر میاد به وسیله اسان از بالا و پایین دهانه سکسته شده ا راه ورود بازتر بش!
پیوست:
DSC00111.jpg

پیوست:
DSC00047.jpg

شاید زاده تخیل من باشه ولی به هر حال خواهش میکنم دوستان مجدد نظر بدن همچنین خیلی خیلی خوشحالتر میشم که از راهنمایی استاد آریا نیز بهره مند بشم!
باتشکراز همه دوستان خوبم

سلام دوست عزیز ... من تا حالا پیش کسی تعلیم ندیدم و همین حالا هم وقتی یه جایی رو گیر میارم که نشونه داره میام از استاد پارسی و بقیه دوستان کمک می گیرم که خیلی هم راهنمایی هاشون به درد می خوره . خلاصه می خام بگم من هر چی نظر می دم نظر شخصی منه که بعد از کلی سال کار کردن به دست آوردم و به عینه دیدمشون . پس شما فقط به گفته من اتکا نکنین .من فقط نظر شخصی خودمو میگم که شامل تجربیات و کمی هم نگاه دقیق و بررسی عکسای شماس .پس بذارین بقیه دوستان هم نظرشونو بدن و بعدا اقدام کنین .
نظر قطعی من اینه که این سنگ نشونه نسخه س. و حتی در شرایط خاص می تونه آخرین نشونه باشه که باید بررسی کنین.
راجب این منطقه شما به نظر من اول باید بررسی کنین ببینین این سنگ قبلا زیر خاک بوده یا نه ؟ ویا قابل حرکت دادنه یا نه(حتی به کمک جرثقیل:یعنی چسبیده به زمینه یا سنگ آزاده که هر کدوم معنی خاصی داره)؟
اگه زیر خاک نبوده قبلا: اطراف سنگ به شعاع حداکثر 150 متر باید غار یا چاه باشه چاه مورد نظر می تونه چاه قنات باشه که آب نداره ویا آبش نسبت به چاههای دیگه قنات کمتره و یا ساختار دیواره هاش با چاههای دیگه فرق بکنه. وممکنه حتی قبلا قناتی بوده و الان خشکیده باشه که باید بررسی کنین. درضمن نگاه کنین و ببینین که اگه اون سنگ گرد روبروی سنگ جوغن دار باشه (یعنی پایین تر از سنگ جوغن دار: که وقتی شما به طور عمود از بریدگی به سمت پایین نگاه کنین سنگ گرد روبروتون هست یا نه )یا در جهت جنوب غربی سنگ جوغن دار باشه زیر سنگ گرد باید چاه یا غار مورد نظر باشه...ولی اگه این طور نبود همین موارد رو روی سنگ گرد انجام بدین و ببینین سنگ جوغن دار نسبت به سنگ گرد در چه موقعیتی هستش؟اگه گفته های بالا اینجا جواب بده چاه یا غار مورد نظر می تونه زیر خود سنگ جوغندار باشه.
ولی اگه هر کدوم از سنگها قبلا زیر خاک بوده و تازه بیرون آومده یا حتی احتمال هم بدین که قبلا می تونسته زیر خاک بوده باشه زیر خود سنگ حتما باید هدیه ای داشته باشه.
در مورد این غاری که عکسشو گذاشتین هم بررسی کنین ببینین قبلا پلمپ بوده یا نه ؟ از پیر مردهای منطقه میشه خیلی راحت اطلاعات رو به دست بیارین که این غار از قبل بوده یا نه و ...چون اون سنگ گرد بیشتر شبیه سنگ هایی هست که واسه بستن درب ورودی غار ها استفاده می شده .
اینایی رو که گفتم بررسی کنین و بگین تا دوستان و اساتید هم بهتر بتونن راهنماییتون کنن.
بازم میگم اینا تجربیاته منه . و فقط به گفته های من اتکا نکنین. ولی بررسی کنین اینایی رو که گفتم
به امید خدا

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون دوست گرامی سنگها همه روی خاک وجدا از مین هستن وباتوجه به وجود گل سنگ هیچگاه زیر خاک نبودن چون منطقه مرطوب ونزدیک رودخانه هست پس قناتی وجود نداره ویه سنگ آسیب دوتایی دیگه هم در بالاترین نقطه شیب چسبیده به دامنه عمودی کوه وجود داره ولی از اون عکسی ندارم که زیری بزرگتر ویک جوغن ته بسته در وسط ورویی کمی کوچیکتر با جوغنی هم قطر باجوغن سنگ زیرین که تا انتهای سنگ ادامه داره که البته زیر اونها حدود یک متر کاوش کردیم ولی جز خاک ظاهرا بکر چیزی نبود.
در زیریک نقاشی از موقعیت سه تا سنگ وغار کشیدم تا به کمک اون وضعیت بهتر مشخص بشه.
پیوست:
Untitled-1.jpg

در مورد اون غار که بالای همین سنگهاست هم فکر نکنم قبلا پلمپ بوده باشه چون اگر بود و میریخت باید بقایای دیوار تخریب شده در دامتی صخره به چشم میخورد ضمنا توعکس مشخصه که غاره ولی باچشم به نظر یک حفره کوچیک بدونه عمق میاد که توی اون دیواره پر از اونهاست وبرای اولین بار ما باشکی که سنگها واسمون ایجاد کردن ازش عکس گرفتیم وفهمیدیم که غاره والاکسی نشنیدم چیزی راجع بهش بدونه.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 18 اردیبهشت1393 - 12:59am

باسلام ايا اين سنگ صندلي هست و ميتونه نشانه دفينه باشه اگه تاييد كرديد بفرماييد از كجاهاش عكس بذارم .
باتشكر فراوان

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 9:47am

دوستان اينم عكس سنگ

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 10:32am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

اگه این جوری باشه موضوع یه کم پیچیده شد.بهتره اساتید نظر بدن .چون من تا حالا با یه همچین موردی برخورد نکردم.در ضمن به نظرم بهتره یه ردیاب بزنی توی منطقه .
موفق باشید

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

[-( [-( [-( [-( [-( [-( بنده همچنان در انتظارراهنمایی اساتید محترم هستم [-(

شنبه 20 اردیبهشت1393 - 3:58am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 217 , 218 , 219 , 220 , 221 , 222 , 223 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 174 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure