انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 11:13pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 310 , 311 , 312 , 313 , 314 , 315 , 316 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این هم قطعات اصلی همراه با پیشوند و عملکردشون برای خرید از فروشگاه ها. در ضمن اقای هدایتی برایتان ارزوی سلامتی دارم. و از زحمت هایتان کمال قدر دانی را دارم.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 31 خرداد1393 - 6:00pm
مدیر کل
مدیر کل

هدایتی نوشته است:
و در مورد قطعات داخل فروشگاه های تهران خودتون بهتر از من خبر دارین من شاید بالای چند تا ای سی mcp3201 برای فروشگاه خودم اوردم از مغازه های مختلف که همه خراب بودن و ای سی ۷۰۹ که بارها خرید کردم و خوب جواب نمیده و ولوم های ده دورشون که از ۱۰۰ تا ۵ تا خرابی داره که نباید این شکلی باشه خازن هاش که همه مارک فوجی هستن که خازن ۱۰ میکرو فاراد رو خریدم ۲۵۰ تایی خریدم بعد تست کردم دیدم با خازن سنج میزنه ۸ میکرو فاراد و اونی که دوستم اورده بود با خازن سنج اندازه گرفتم روی ۱۰ میکروفاراد دقیق میمونه یه مثال ساده زدم براتون که چقدر خطا داره جنس های ایرانی این برای همه ثابت شده پس مدار که من مونتاژ میکنم قدرت و ثبات خوبی داره یکی از دلایلش اینه اگه من هم از قطعات همین فروشگاه ها استفاده کنم مدارم بی ثباته و الکی گاز میده تو تهران یه فروشگاه هست که همه قطعات نظامی رو میاره و جنس هاش خیلی عالی ولی قیمت هاش سر به فلکه حق هم داره چون پول گمرک داره میده من این رو عرض کردم که بدونید من دروغ نمیگم پس یک چیزی این میان هستش که دارم از قطعات تهران استفاده نمیکنم البته مغازه هایی هستن که جنس های خوب و درجه یک دارن ولی تک تک مغازه ها رو باید گشت و با بیماری که من دارم این کار رو نمیتونم انجام بدم بخاطر همین زحمت خرید رو به یکی از دوستام میدم و از قطعات داخل هم استفاده میکنم ولی ۴۰ درصد جنس ها رو خرید میکنم اون چیز هایی که حساس هستن رو از تهران تهیه نمیکنم همین که مدار من داره با قدرت و با ثبات کار میکنه خودش بالاترین مدرکه و حتی حاضرم با ۱۲۰۰۰ که خود شرکت میسازه و داره ۵ ملیون میفروشه مسابقه هم بدم و میدونم که زمین میخوره و اگه فاکتور هم باز نیازه من تا فردا پس فردا براتون میزارم تا براتون ثابت بشه که دروغی نبوده ولی این کار مثل این میمونه که منو یکی بکشونه دادگاه

دوست من اقای هدایتی شما اصلا حق فروش تو این انجمن رو نداشتین ناقلا بصورت پیام خصوصی به این کاربران ما میگین این ردیاب بدرد نمیخوره و با این نقطه زن به هدف میرسین . عجب ادمی هستی بخدا با چرب زبونی اومدی تو انجمن مثلا یه مدار گذاشتی و بعضی ها رو بطرف خودت جلب کردین و اخرش هم دیدین دستت روش به بهانه گفتن بیماری و اینچیزها ما کاری به کارتون نداشته باشیم دوست من بابا اگه شما روز این راه رو رفتین بنده تو تاریکی رفتم
تمام بدبختی و گیر و بازداشتگاه و اینچزها رو منه بدبخت فلک زده بکشم شما ها بیاین تو انجمن کاسبی راه بندازین
داداش گلم اینجا حساب کتاب داره حتی منم نمیتونم بدون مشورت با اقا حمید که باهم شریک هستیم چیزی بفروشم چه رسد به شماها .
امثال شما ها که میاین تو انجمن یه تاپیک راه میندازین و مداری ارائه میدین و اخرش هم به فروش ختم میشه همتون زیر ذره بین هستین و تمام پیام خصوصیهای شما تحت کنترله . البته بعضی از افراد مانند شما بقیه کاربران نگران این موضوع نباشند .
اقای حمید ایشون به علت فروش غیر مجاز در این انجمن اخراج میشوند لطفا پیگیری لازم رو انجام دهید وگرنه کل انجمن رو تعطیل اعلام میکنم چون دردسرش نمی ارزه .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

شنبه 31 خرداد1393 - 8:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به به اقا مجتبی عزیز من تا یک ماه پیش که داشتی ردیاب به من میفروختی خیلی خوب رفتار میکردی و کلی ما رو تحویل گرفتی الان چی شده که ؟ پس باید یه سری از مسایل رو باز گو کنم اقا مجتبی من هر دستگاهی رو هم فروختم به اجبار خود کاربران بوده و من هیچ وقت هم از ردیاب شما بد نگفتم شما دنبال یه بهونه بودین که بهونه رو هم گیر اوردین اشکال نداره من رو اخراج کنید ولی این رو بدون که اقا مجتبی بیماری من بخاطر این بوده که بخاطر یه ادم بی فرهنگ که همه شما ها رو فروخته بود من چوبشو خوردم و دم نزدم و نزدیک ده ملیون هم پرداخت کردم تا بتونم در برم من رو از چی میخوای بترسونی داداش مردانگی که به خرج دادم و امنیت شما ها رو حفظ کردم ناراحتت کرده میدونم فردا میخوایی یه تایپیک بزنی و بنویسی فروش فلزیاب 12000 با اخرین تغییرات توسط اقا مجتبی باشه من که نون خودم رو دارم در میارم شما بودو دنبال یک ملیون و دو ملیون تا خسته بشی ماها که بار خودمونو بستیم میدونم داری از کجا میسوزی منتظر همین روز بودی که بیای سو استفاده کنی از مداری که من روش جون دادم شما خودت نامردی فک میکنی ردیابت خوبه؟ بدبخت جز پی پی چیزی نمیزنه به ما که انداختی صدامون در نیومد خدا خودش شاهده که این پول ها خوردن نداره همه رو باید خرج دوا دکترت کنی بد بخت اگه یه جو مردانگی داشتی این حرام و حلال رو درک میکردی خلاصه بچه ها همه ترفدار من هستن خودتو بکشی هم باز مدار 12000 تو به پای مدار من نمیرسه بی ادب حرف زدی من هم بی ادب جوابتو دادم شخصیت اقا حمید خیلی بالاتر از شماست تو فقط یه ولگردی که دنبال استخون مرده میگردی تا پول ازش بکشی بیرون کور خوندی همین الان ایدی منو تحریم کن فقط یه چیز درست بده به مردم تا ابروت نره خلاصه با مدار من دو تا وسیله در اوردن با ردیاب تو حتی راه اب رو هم نمیشه پیدا کرد فقط ادعات کون خر رو پاره میکنه این همه خودمو کنترل کردم بسته بهت زنگ زدم گفتم ردیابت کار نمیکنه گفتی بار باهاش در اوردن کدوم خری با این ردیاب اشغالت میتونه بار در بیاره فقط برات متاسفم من که راضی نیستم از اون پولی که از من و دوستم گرفتی

شنبه 31 خرداد1393 - 8:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شماها دنبال یه فرد ساده میگردید تا سرشو نرم نرم کلاه بزارید افراد واردی مثل من که بدون هیچ چشم داشتی مدار به این قدرت مندی رو دو دستی تحویل دوستان دادن و بار علمی سایت رو بالا بردن به دردتون نمیخوره همیشه همین شکلی باید با یه افراد مبتدی سر و کله بزنید و بار علمی شما تو همون سطح بمونه هیچ وقت دنبال راه های پیشرفت نیستین اگه کسی هم بار علمیش زیاد باشه درجا اخراجش میکنید چون به ضرر شماست و جولوی فروش این اشغال یاب شما رو میگیره حق داری چون ردیابت خیلی عالی جز اجر و چوب و اهن چیزی رو نمیتونه پیدا کنه چون میدونی من اینجا باشم کسی ردیابت رو نمیخره داری میسوزی بابا ردیابت به درد نمیخوره همه بچه ها هم میدونن چون نمیخوان اخراج بشن الکی میان دل تو رو خوش میکنن بورو دنبال یه ردیاب بهتر بگرد تا فروشت بره بالا دوستان خداحافظ همه شما ا از من راضی هستین و هیچ کدوم از دوستان از من گله ای ندارن خیالم راحته که عذاب وجدان ندارم و با یه خاطره خوش دارم میرم از این سایت اقا مجتبی شما حالا هر چقدر دلت میخواد ردیاب و 12000 بفروش کسی هم جولوتو نگرفته اقا علیرضا من جز خوبی کار دیگه ای نکردم اقا مجتبی غلط میکنه به من توهین میکنه اقا حمید تو پیام خصوصی بهم میگه ادم درستی نیستی اخه مرد تیکه عوضی تو ادمی ؟ با این ردیاب اشغالت که به من و بچه ها انداختی چجوری میخوای اون دنیا جواب بدی اگه شماها انسان بودین حلال و حرام سرتون میشد از قدیم گفتن جواب ابله هان خاموشیست خوش گلدین :))

شنبه 31 خرداد1393 - 8:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من هر حرفی هم زدم راست بوده و هم مدرک دارم و هم شاهد شما با چه اجازه ای میایی به من توهین میکنی ؟ من قطعات از خارج میخرم به کسی چه ربطی داره پولش رو دارم و میخرم اقا حمید من همه ناگفته ها رو گفتم چیزی نمونده ولی حرکت شما خیلی زشت بود تو با چه اجازه ای میایی تو هین میکنی اول بیا این ردیابی رو که به من فروختی پس بگیر و مردانگی خوتو ثابت کن و یه ردیاب درست بده به من تا من ساکت بشم مگه نه من از راه دیگه وارد میشم مال بد بیخ ریش صاحبش دو سه بار زنگ زد دوستم به اقا مجتبی ما رو فرستاد دنبال نوخود سیاه مملکت صاحب داره اگه این کار رو کنی من هم هر دستگاهی رو که فروختم در صد شما رو واریز میکنم اینجوری بی حساب میشیم من هم میرم دنبال کارم اگه نه که کلاه ما میره تو هم من تا جایی که ساکتم با کسی کار ندارم ولی الان خون من به جوش اومده با این رفتارهای شما اقا حمید و اقا مجتبی شما میگی با ردیابت بار در میاد اشکال نداره بیا تو رو میبرم یجا که 100 متره و 3 کیلو طلا میزارم و بهت نمیگم کجاست اگه پیداش کردی من میام از همه بچه ها معذرت خواهی میکنم اگه پیدا نکردی پوا ردیاب من رو تا قرون اخر باید پرداخت کنی اگه مردی و شهامت داری و به کارت ایمان داری باید یه جواب منطقی بهم بدی اگه تحریمم کنی پس مشخصه که کارت ایراد داره و ادم درستی نیستی من منتظر جواب شما هستم

شنبه 31 خرداد1393 - 8:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کسانی هم که از من دستگاه خریدن رضایت کامل رو دارن و بارها هم با من تماس گرفتن و تشکر کردن و حتی انقدر ایمان دارم به کارم که اگه کسی ناراضی بود درجا پولشو بر میگردونم پس شما هم باید مثل من ایمان داشته باشی به کارت و الان جوابگوی این ردیاب که دست منه باشی نه اینکه با حرف های تکراریت سر منو دو دوستمو کلاه بزاری و شما با من و دوستم کاری کردین که بارها میخواست بره شکایت کنه ولی من با پول دهنشو بستم و نزاشتم این کار رو بکنه بعد میایی اینجا چرند میگی و دهنتو برای من باز میکنی و هر چی دلت خواست میگی بچه من بچه استاد سرا هستم کسی بخواد بد با من تا کنه منم باهاش بد تا میکنم پس اول ردیاب من رو درست کن یا تعویضش کن تا بی حساب بشیم بعد من چرا باید دروغ بگم که مریضم امروز کلی از بچه ها به من زنگ زدن و دیدن تو چه روزی بودم تکون نمیتونستم بوخورد بخاطر برقراری امنیت شما ها کلی چوب خوردم و الان این حال و روز و منه بعد بجای تشکر کردن میایی میگی اخراجش کن ؟ خیلی پر رو هستی به خدا در هر صورت باید تکلیف این ردیاب من رو مشخص کنی تا من هم ساکت بشم و بعد اخراجم کن

شنبه 31 خرداد1393 - 9:08pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

واقعا متاسفم برای خودم ؛ برای دوستانی که فکر میکردم دنبال علمند ؛ برای کسانی که چشم امید به همکاری دارند ؛ برای خریدارها ؛ برای فروشنده ها ؛ برای همه ی این انجمن و در مقیاس بزرگتر برای کل مردم ایران که هیچگاه نتونستن در هیچ زمینه ای مشارکتی داشته باشند.
به جای اینکه به فکر پیشرفت علمی و اخلاقی باشیم متاسفانه کاملا برعکس عمل میکنیم.

همه ش به خاطر اینه که بوی پول میاد وسط. اونوقت همه چی فراموش میشود. خودمو مثال میزنم که چند روز پیش به خاطر اینکه کمک کردم و دفینه ای رو برای از خدا بیخبران مشخص کردم نزدیک بود جونمو از دست بدم.

بسیار متاسفم از اینکه پول ؛ انسانیت رو بر باد داده و خواهد داد.
متاسفم
متاسفم

شنبه 31 خرداد1393 - 9:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من زیر ذره بین هستم همه بچه ها هم زیر ذره بین هستن داری بچه گول میزنی فک میکنی الان کسی از بازداشت گاه میترسه ؟ همه ماها رفتیم اون تو و میدونیم چه خبره پسر جان خربزه خوردی گیر باغبان نیفتادی ;) من کاری به این کارها ندارم یه ردیاب سالم برام بفرست بعد بیا اینجا قد قد کن اقا کانی من بخاطر پول این مدار رو نزاشتم تو سایت مداری رو که تو سایت گذاشتم بیشتر دوستان ساختن و هیچ گونه جای مبهم نداره و عمومی هم کردمش تا همه استفاده کنن من همه خوبی ها رو برای خودم نمیخوام برای دوستان خودم هم میخوام اقا من یه ردیاب خریدم از این اقا کار نمیکنه جز اهن و چوب و سنگ چیز دیگه ای نمیتونه پیدا کنه همه جور فرکانس و ترفندی داشتم روش پیاده کردم و بیشتر افراد وارد هم باهاش کار کردن ولی بی نتیجه بوده حق من اینه که تکلیف من رو مشخص کنن ایشون ادعا میکنن که میره سمت بار باشه یه ردیاب 35 دیگه برام بفرسته که میره سمت بار یا از من پس بگیره حالا که این برخورد ها رو با من کردین من هم این برخورد ها رو میکنم 6 تا دستگاه فروختم همه همه شده 5 ملیون که ده ملیون هم تابان دادم که پای کسی گیر نره بعد این رفتارها رو با من میکنن خدا رو خوش نمیاد اگه من این مدار رو نمیزاشتم سایت شاید تا 5 سال دیگه هم بچه ها نقطه زن خوب نداشتن این همه خدمت کردم به شماها بعد این نبود جواب خوبی ها و بی خوابی های من اگه از اولش میدونستم این شکلی میشه هرگذ این کار رو نمیکردم خدا شاهده که خیلی از دوستان بار خوبی هم باهاش زدن تو این چند ساله کی اومده همچین کاری کنه ؟ مداری که این همه قدرت رو داره بدون هیچ چشم داشتی بزاره برای دوستان این دس نمک نداره

شنبه 31 خرداد1393 - 9:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اين جريان 10 ميليون و ذره بين و گير افتادن اينها چيه؟؟ !!! نگران شديما

شنبه 31 خرداد1393 - 9:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

متاسفانه ازاون چیزی که می ترسیدم اتفاق افتاد
بارهاتذکرداده بودم که اگه تصمیم به فروشه ازیک کانال باشه بهتره ولی مدیران سایت فقط به این جمله بسنده کردندکه اگه داخل انجمن چیزی خریدوفروش بشه مسئولیت خوب وبدش بامانیست
خوب اقاحمیدواقامجتبی اگه این اقافلزیابی روبه قیمت غیرواقعی ویاعملکردضعیف به کسی فروخته حق باشماست وبایدازسایت اخراج بشه پس خواهشااگه شکایتی شده عنوان بشه
خودشون میگن که 6تادستگاه روبه قیمت5میلیون تومن فروخته که به عبارتی مبوسط قیمت هردستگاه میشه 850000تومان خوب اگه این دستگاهی که ساخته کامل بوده وقدرتش درحدی بوده که سینی50سانتی روبالای 3مترتشخیص میده بنظرمن قیمتش کاملامنصفانه بوده واگه غیراین بوده جای بحث داره
بنظرشمااگه این چندنفرازایشون نمیخریدن چکارمیکردندبیرون ازانجمن باقیمت بالای 3-4میلیون میخریدن که...
دراخربایدبگم برای محاکمه این اقابه حداقل یک شاکی ازاین 6خریدارلازمه وگرنه بنظرم اینکارمنطقی نیست
ضمنامن مطمئنم که بیشترخریدوفروشهای دستگاه هادرداخل انجمن ازطریق پیغام خصوصی انجام میشه ودرقسمت فروشگاه اینکاربه ندرت انجام میشه
پس بهتره که اگه درپس پرده جریان دیگه ای درکاربوده که این اقاسوءاستفاده کرده عنوان کنین

شنبه 31 خرداد1393 - 10:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 310 , 311 , 312 , 313 , 314 , 315 , 316 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , SABIN1352 و 119 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure