هدایتی نوشته است:
و در مورد قطعات داخل فروشگاه های تهران خودتون بهتر از من خبر دارین من شاید بالای چند تا ای سی mcp3201 برای فروشگاه خودم اوردم از مغازه های مختلف که همه خراب بودن و ای سی ۷۰۹ که بارها خرید کردم و خوب جواب نمیده و ولوم های ده دورشون که از ۱۰۰ تا ۵ تا خرابی داره که نباید این شکلی باشه خازن هاش که همه مارک فوجی هستن که خازن ۱۰ میکرو فاراد رو خریدم ۲۵۰ تایی خریدم بعد تست کردم دیدم با خازن سنج میزنه ۸ میکرو فاراد و اونی که دوستم اورده بود با خازن سنج اندازه گرفتم روی ۱۰ میکروفاراد دقیق میمونه یه مثال ساده زدم براتون که چقدر خطا داره جنس های ایرانی این برای همه ثابت شده پس مدار که من مونتاژ میکنم قدرت و ثبات خوبی داره یکی از دلایلش اینه اگه من هم از قطعات همین فروشگاه ها استفاده کنم مدارم بی ثباته و الکی گاز میده تو تهران یه فروشگاه هست که همه قطعات نظامی رو میاره و جنس هاش خیلی عالی ولی قیمت هاش سر به فلکه حق هم داره چون پول گمرک داره میده من این رو عرض کردم که بدونید من دروغ نمیگم پس یک چیزی این میان هستش که دارم از قطعات تهران استفاده نمیکنم البته مغازه هایی هستن که جنس های خوب و درجه یک دارن ولی تک تک مغازه ها رو باید گشت و با بیماری که من دارم این کار رو نمیتونم انجام بدم بخاطر همین زحمت خرید رو به یکی از دوستام میدم و از قطعات داخل هم استفاده میکنم ولی ۴۰ درصد جنس ها رو خرید میکنم اون چیز هایی که حساس هستن رو از تهران تهیه نمیکنم همین که مدار من داره با قدرت و با ثبات کار میکنه خودش بالاترین مدرکه و حتی حاضرم با ۱۲۰۰۰ که خود شرکت میسازه و داره ۵ ملیون میفروشه مسابقه هم بدم و میدونم که زمین میخوره و اگه فاکتور هم باز نیازه من تا فردا پس فردا براتون میزارم تا براتون ثابت بشه که دروغی نبوده ولی این کار مثل این میمونه که منو یکی بکشونه دادگاه
دوست من اقای هدایتی شما اصلا حق فروش تو این انجمن رو نداشتین ناقلا بصورت پیام خصوصی به این کاربران ما میگین این ردیاب بدرد نمیخوره و با این نقطه زن به هدف میرسین . عجب ادمی هستی بخدا با چرب زبونی اومدی تو انجمن مثلا یه مدار گذاشتی و بعضی ها رو بطرف خودت جلب کردین و اخرش هم دیدین دستت روش به بهانه گفتن بیماری و اینچیزها ما کاری به کارتون نداشته باشیم دوست من بابا اگه شما روز این راه رو رفتین بنده تو تاریکی رفتم
تمام بدبختی و گیر و بازداشتگاه و اینچزها رو منه بدبخت فلک زده بکشم شما ها بیاین تو انجمن کاسبی راه بندازین
داداش گلم اینجا حساب کتاب داره حتی منم نمیتونم بدون مشورت با اقا حمید که باهم شریک هستیم چیزی بفروشم چه رسد به شماها .
امثال شما ها که میاین تو انجمن یه تاپیک راه میندازین و مداری ارائه میدین و اخرش هم به فروش ختم میشه همتون زیر ذره بین هستین و تمام پیام خصوصیهای شما تحت کنترله . البته بعضی از افراد مانند شما بقیه کاربران نگران این موضوع نباشند .
اقای حمید ایشون به علت فروش غیر مجاز در این انجمن اخراج میشوند لطفا پیگیری لازم رو انجام دهید وگرنه کل انجمن رو تعطیل اعلام میکنم چون دردسرش نمی ارزه .