نویسنده |
پیغام |
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
آقا دهنم تخته شد از بس گفتم همه چی چک شد عوض شد نشد ،آدرس بده خصوصی ارسال کنم شماکه درحق ما يه خوبی که تو خصوصی گفتم نکردى حالا آدرس بده شايد اينجوری بشه/ گلادياتور جان بيزحمت عکس واضح از مدارت بزار و اهم وظرفيت لوپت رو اعلام کن سرى
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 2:03am |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
gladyator_089 نوشته است: دوستان مدار هیچ مشکلی نداره من سینی 33 سانتی رو از 3 متری با لوپ 1در1 به وضوح سنس میکنم و همون سینی رو با لوپ 42 سانتی از 1.90 گلادياتور جان لطفا از مدارت عكس بزار تا ببينيم علت از چي ميتونه باشه
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 2:04am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
اسد جان ولوم تيون رو كه چرخ ميدم هر يك دور مدار يك بوق ميزنه و ميتر ميره آخر و دوباره با چرخش بعدي قطع ميشه و همينطور با چرخش بعدي بوق ميزنه و قطع ميشه و ولوم ست هم اصلا هيچ واكنشي نداره ، من هم احتمال ميدم ولوم 20 كيلو تيون مورد داره نبايد قطع و وصل كنه ! ولوم ست رو 50 كيلو گذاشتم و سالمه ، 508 چرا با وصل شدن لوپ داغ ميشه ؟!
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در سه شنبه 9 تیر1393 - 2:09am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 2:07am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
جالبه گلادياتور جان انشاالله به بار بزنی لورنز بخری
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 2:09am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ARASH05550 نوشته است: اسد آدرس بده بفرستم مدارمو باشه اقا ارش مبلغ 100 هزار تومان بابت تعمییر و هزینه پستی که خودم میدم درافت میشه چون خودم روزی دو تا سه تا تلوزیون و چند تا تنظیم دیش انجام میدم که حدود 50 تا 100 میشه که باید تعلیطل کنم رو مدار شما کار کنم شما موضوع رو با مهندس حمید در جریان بذاراگه اجازه داد مشکلی نداره اجازه ما هم دست مهندس حمیده البته من تعمییر نمی کنم ولی خیلی وقته روش کار کردید نمی خوام نا امید بشید. مهندس حمید اگه برخلاف انجمن هستش لطفا پست رو حذف کنید.با تشکر
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 2:10am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: اسد جان ولوم تيون رو كه چرخ ميدم هر يك دور مدار يك بوق ميزنه و ميتر ميره آخر و دوباره با چرخش بعدي قطع ميشه و همينطور با چرخش بعدي بوق ميزنه و قطع ميشه و ولوم ست هم اصلا هيچ واكنشي نداره ، من هم احتمال ميدم ولوم 20 كيلو تيون مورد داره نبايد قطع و وصل كنه ! ولوم ست رو 50 كيلو گذاشتم و سالمه ، 508 چرا با وصل شدن لوپ داغ ميشه ؟! مهدی جان ایا اون دو تا ولوم معمولی هستش یا 10 دور و اینکه ولوم تیون رو بیرون بیار با اهمتر هر دو طرف رو چک کن ببین وقتی مچرخونی تغییر اهم میده یا نه بعضی موقع میبینی یه طرف کار میکنه ولی طرف دیگه خرابه مخصوصا ولوم معمولی زود خراب میشه که پایه اش پرسی هستش شل میشه دیگه عمل نمی کنه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 2:14am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
نه آقا نيازی نيست به زحمت بيفتى به کارت برس ، مدار من مثل ساعت داره کار ميکنه بازم دم اون آقا گرم که حرفش با عملش يکی شد خوبه که آدم ها يه جورايی به هم شناخت پيدا کنن شب همگی خوش شايد ديگه نباشم اينجا شناخت ها حاصل شد دم مهندس حميد و مهدی 8877 ، چند نفر ديگه گرم که بی منت کار کردن واسه بچه ها ياحق و خداحافظ
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 2:20am |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
آقا اسد موضوع را نپيچون آقا مهدي مدارتون درسته مشكل شما از فركانس زياده ويا اينكه عرض پالس اسيلاتورت زياده كه 508 داغ ميكنه دوستان خازن بغل آيسي 555 اوسيلاتور رو يا تانتاليوم بزارين يا الكتروليتي
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 2:22am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهدی جان داغ میکنه یعنی دست شما رو میسوزونه یا کمی گرم میکنه در ضمن شاید فرکانس زیاد باشه برای تنظیم فرکانس که خودت بلدی پراپ قرمز مولتی ترن رو به پایه 3 ایسی 555 بغل 4013 بزن ببین پایه 3 اشتباهی به پایه 6 نزنی چون اکثر دوستان اشتباه میکردند اون ور ایسی رو پراب میزدند بعدش پراب مشکی رو به مثبت باطری بعدش تنظیم مولتی ترن 100 کیلو ایسی 358 هم چک کن ببین مشکلی نداره اگه ایسی داری عوضش کن
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 2:24am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ARASH05550 نوشته است: نه آقا نيازی نيست به زحمت بيفتى به کارت برس ، مدار من مثل ساعت داره کار ميکنه بازم دم اون آقا گرم که حرفش با عملش يکی شد خوبه که آدم ها يه جورايی به هم شناخت پيدا کنن شب همگی خوش شايد ديگه نباشم اينجا شناخت ها حاصل شد دم مهندس حميد و مهدی 8877 ، چند نفر ديگه گرم که بی منت کار کردن واسه بچه ها ياحق و خداحافظ چی شد اقا ارش پس ملت رو سر کار گذاشتید برادر تو پیام خصوصی که گفتید مدارم مشکل داره یه فیبر بفرست بیاد مدار من کار نمیکنه چه ادمایی که تو این محیط مجازی پیدا نمی شند
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 2:32am |
|
|
|