انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 9:04am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 346 , 347 , 348 , 349 , 350 , 351 , 352 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
آقا دهنم تخته شد از بس گفتم همه چی چک شد عوض شد نشد ،آدرس بده خصوصی ارسال کنم شماکه درحق ما يه خوبی که تو خصوصی گفتم نکردى حالا آدرس بده شايد اينجوری بشه/ گلادياتور جان بيزحمت عکس واضح از مدارت بزار و اهم وظرفيت لوپت رو اعلام کن سرى

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

سه شنبه 9 تیر1393 - 2:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
دوستان مدار هیچ مشکلی نداره من سینی 33 سانتی رو از 3 متری با لوپ 1در1 به وضوح سنس میکنم و همون سینی رو با لوپ 42 سانتی از 1.90

گلادياتور جان لطفا از مدارت عكس بزار تا ببينيم علت از چي ميتونه باشه :-?

سه شنبه 9 تیر1393 - 2:04am
مدیر سایت
مدیر سایت

اسد جان ولوم تيون رو كه چرخ ميدم هر يك دور مدار يك بوق ميزنه و ميتر ميره آخر و دوباره با چرخش بعدي قطع ميشه و همينطور با چرخش بعدي بوق ميزنه و قطع ميشه و ولوم ست هم اصلا هيچ واكنشي نداره ، من هم احتمال ميدم ولوم 20 كيلو تيون مورد داره نبايد قطع و وصل كنه ! ولوم ست رو 50 كيلو گذاشتم و سالمه ، 508 چرا با وصل شدن لوپ داغ ميشه ؟!

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در سه شنبه 9 تیر1393 - 2:09am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 9 تیر1393 - 2:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جالبه گلادياتور جان انشاالله به بار بزنی لورنز بخری

خداوندا چرا؟؟؟

سه شنبه 9 تیر1393 - 2:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ARASH05550 نوشته است:
اسد آدرس بده بفرستم مدارمو

باشه اقا ارش مبلغ 100 هزار تومان بابت تعمییر و هزینه پستی که خودم میدم درافت میشه چون خودم روزی دو تا سه تا تلوزیون و چند تا تنظیم دیش انجام میدم که حدود 50 تا 100 میشه که باید تعلیطل کنم رو مدار شما کار کنم شما موضوع رو با مهندس حمید در جریان بذاراگه اجازه داد مشکلی نداره اجازه ما هم دست مهندس حمیده :ymhug:
البته من تعمییر نمی کنم ولی خیلی وقته روش کار کردید نمی خوام نا امید بشید.
مهندس حمید اگه برخلاف انجمن هستش لطفا پست رو حذف کنید.با تشکر

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 9 تیر1393 - 2:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
اسد جان ولوم تيون رو كه چرخ ميدم هر يك دور مدار يك بوق ميزنه و ميتر ميره آخر و دوباره با چرخش بعدي قطع ميشه و همينطور با چرخش بعدي بوق ميزنه و قطع ميشه و ولوم ست هم اصلا هيچ واكنشي نداره ، من هم احتمال ميدم ولوم 20 كيلو تيون مورد داره نبايد قطع و وصل كنه ! ولوم ست رو 50 كيلو گذاشتم و سالمه ، 508 چرا با وصل شدن لوپ داغ ميشه ؟!

مهدی جان ایا اون دو تا ولوم معمولی هستش یا 10 دور و اینکه ولوم تیون رو بیرون بیار با اهمتر هر دو طرف رو چک کن ببین وقتی مچرخونی تغییر اهم میده یا نه بعضی موقع میبینی یه طرف کار میکنه ولی طرف دیگه خرابه مخصوصا ولوم معمولی زود خراب میشه که پایه اش پرسی هستش شل میشه دیگه عمل نمی کنه

سه شنبه 9 تیر1393 - 2:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه آقا نيازی نيست به زحمت بيفتى به کارت برس ، مدار من مثل ساعت داره کار ميکنه بازم دم اون آقا گرم که حرفش با عملش يکی شد خوبه که آدم ها يه جورايی به هم شناخت پيدا کنن شب همگی خوش شايد ديگه نباشم اينجا شناخت ها حاصل شد دم مهندس حميد و مهدی 8877 ، چند نفر ديگه گرم که بی منت کار کردن واسه بچه ها
ياحق و خداحافظ

خداوندا چرا؟؟؟

سه شنبه 9 تیر1393 - 2:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا اسد موضوع را نپيچون
آقا مهدي مدارتون درسته مشكل شما از فركانس زياده ويا اينكه عرض پالس اسيلاتورت زياده كه 508 داغ ميكنه
دوستان خازن بغل آيسي 555 اوسيلاتور رو يا تانتاليوم بزارين يا الكتروليتي

سه شنبه 9 تیر1393 - 2:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی جان داغ میکنه یعنی دست شما رو میسوزونه یا کمی گرم میکنه در ضمن شاید فرکانس زیاد باشه برای تنظیم فرکانس که خودت بلدی پراپ قرمز مولتی ترن رو به پایه 3 ایسی 555 بغل 4013 بزن ببین پایه 3 اشتباهی به پایه 6 نزنی چون اکثر دوستان اشتباه میکردند اون ور ایسی رو پراب میزدند بعدش پراب مشکی رو به مثبت باطری بعدش تنظیم مولتی ترن 100 کیلو
ایسی 358 هم چک کن ببین مشکلی نداره اگه ایسی داری عوضش کن

سه شنبه 9 تیر1393 - 2:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ARASH05550 نوشته است:
نه آقا نيازی نيست به زحمت بيفتى به کارت برس ، مدار من مثل ساعت داره کار ميکنه بازم دم اون آقا گرم که حرفش با عملش يکی شد خوبه که آدم ها يه جورايی به هم شناخت پيدا کنن شب همگی خوش شايد ديگه نباشم اينجا شناخت ها حاصل شد دم مهندس حميد و مهدی 8877 ، چند نفر ديگه گرم که بی منت کار کردن واسه بچه ها
ياحق و خداحافظ

چی شد اقا ارش پس ملت رو سر کار گذاشتید برادر تو پیام خصوصی که گفتید مدارم مشکل داره یه فیبر بفرست بیاد مدار من کار نمیکنه :-o چه ادمایی که تو این محیط مجازی پیدا نمی شند :-?

سه شنبه 9 تیر1393 - 2:32am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 346 , 347 , 348 , 349 , 350 , 351 , 352 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 425 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure