خوب دوستان عزیز من اینطور که متوجه شدم اکثر دوستان در تنظیم دقیق دو تا ولوم مشکل اساسی دارند یعنی دقیق و دقیق تنظیم نمیشه. یکی میگه ولوم تیون رو دو دور برو بعد ست رو از اخر بیار اول بعد تیون رو از اول ببر اخر یا ........ اینا اصلا با عقل جور در نمیاد البته از همه عذر میخوام
یا اول ولوم تیون رو هشت دور برو بعد ست رو 5 دور برو اصلا همچین کاری درست نیست
حالا من روش تنظیم خودم رو میگم
توجه اول تلوزیون و کامپیوتر رو خاموش کنید تا مدار گاز نخوره و درست کار کنه بعد شروع کنید اول هر دوتا ولوم رو صفر کنید یعنی ببندید هر دو ولوم به سمت چپ کاملا بسته باشه مدار هیچ بوقی نداشته باشه.
حالا یک عدد النگو طلا و یا یک عدد انگشتر طلا توجه کنید فقط طلا
حالا فقط ولوم تیون رو یواش یواش باز کنید تا صدای مدار کمی شنیده بشه و عقربه میتر کمی حرکت کته و یه جا ثابت بمونه معمولا از وسط کمی کمتر باشه بهتره بعد النگو طلا رو نزدیک لوپ کنید ببینید عکس العملی داره یا نه؟ که معمولا با نزدیک کردن طلا صدای مدار قطع میشه یا کم میشه. حالا ولوم ست رو کمی زیاد کنید که در این حالت بوق مدار زیاد میشه که با کم کردن ولوم تیون صدای مدار رو کم کنید باز دوباره تو همون حالت صدای کم و عقربه کمی وسط پایین تر بذارید باز طلا رو نزدیک لوپ کنید که باز با نزدیک کردن طلا صدای مدار قطع میشه حالا باز همون روال قبل یعنی ولوم ست رو کمی زیاد کنید و ولوم تیون رو کمی کم کنید دوباره طلا رو نزدیک لوپ کنید که باز یه حالتی پیش میاد که اصلا به طلا عکس العملی نداره باز تکرار کنید ولوم ست رو کمی زیاد که جیغ مدار بالا میره که با کم کردن ولوم تیون صدای مدار کم میشه که تو حالت استانه کمی بالاتر مثل روال قبل بذارید این کار رو با حوصله اونقدر تکرار کنید تا رو یه حالتی بیاد که طلا رو سنس کنه وقتی که نزدیک سنس طلا شدید ولوم رو خیلی کم و کم باهاش بازی کنید یعنی ولوم ست رو زیاد و ولوم تیون رو کم کنید تا مثلا یه النگو رو تو 60 سانت بزنه فقط مواظب باشید زیاد ردش نکنید یعنی وقتی که به نقطه سنس طلا تو بهترین حالت رسیدید اگه باز ولوم ست رو زیاد کنید و ولوم تیون رو کم کنید تو استانه بذارید دیگه یواش یواش سنس طلا پایین میاد و دیگه به اخر که نزدیک شدید هیچ فلزی رو سنس نمی کنه. دوستان وقتی که شما نقطعه سنس مثلا النگو رو تو 60 پیدا کردید با هر تنظیمی دیگه بالاتر از 60 نرفت یعنی دیگه دقیق و دقیق هستش برای تمام فلزات ال متال.. این از تنظیم دقیق مدار حالا برای تفکیک هم باز همون روال رو تکرار کنید که فقط اهن رو سنس کنه و طلا رو نگیره و اهن رو تو بالاترین نقطه بگیره ولی طلا سنس نکنه مثلا یه قاشق رو تو 40 دیگه بیشتر نمیزنه و به طلا هم حساس نیست که دیگه تفکیک تنظیمه فکر کنم دیگه کامل گفتم که حتی خود اسیلوسکوپ هم نتونه اینطوری دقیق تنظیم کنه. اکثرا دوستان که تو کاوش متراژ عمق کم میارند فکر کنم مشکل همین تنظیم باشه که دقیق نیست چون من حتی 1 کیلومتر هم برم باز مدارم برد کم نمیزنه انشالله مشکل اکثر دوستان با این روش حل میشه موفق و موید باشید