انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 8:02am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 375 , 376 , 377 , 378 , 379 , 380 , 381 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان کویل 2.6اهم 18سانتی یه سکه 50 تومانی رو تو20سانت میزنه خوبه یا بد

سه شنبه 17 تیر1393 - 5:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان مشکل این مدار فقط در بالانسش هست
من مدارم رو روی فرکانس های 200 و 400 تست کردم
مدار من فرکانس رو که از 240 به پایین تر میارم تو طول 10 متر کاوش 30 سانت عمقش کم میشد
ولی روی فرکانس 400 شاید بالانسش 10 سانت به هم میریزه

سه شنبه 17 تیر1393 - 5:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
دوستان مشکل این مدار فقط در بالانسش هست
من مدارم رو روی فرکانس های 200 و 400 تست کردم
مدار من فرکانس رو که از 240 به پایین تر میارم تو طول 10 متر کاوش 30 سانت عمقش کم میشد
ولی روی فرکانس 400 شاید بالانسش 10 سانت به هم میریزه

ابی جان من الان تو جنگل بودم تست کردم هیچ مشکلی نداشت یعنی عمق کم کردن رو نداریم حتی تا 1 کیلومتر برو مشکلی نداره فقط یه مشکل پیش اومد که حل شد اونم بالا رفتن عقربه زمانی که اولین بار مدار رو روشن میکردید یعنی تا حدود 1 دقیقه اول عقربه یواش یواش بالا میرفت بعد از 1 دقیقه وقتی مدار گرم میشد دیگه مشکلی نداشت که اونم حل کردم دیگه هیچ مشکلی نداره :x
من فکر میکنم عمق کم کردن بیش از مشکل خود اپراتور هستش 8-|

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 17 تیر1393 - 7:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت دوستان عزيز
من و ابي گلد 2روز پيش جنگل رفتيم و هر دوتا مون همين مشكل رو داشتيم كه عمق كم ميكرد ثبات خوبي نداشت

سه شنبه 17 تیر1393 - 7:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام ma 123
خيلي داره كم ميزنه فركانس دستگاه رو چكن ببين از سر ايسي 709 و بي يو 508 فركانس دستگاه چقدر هست فركانس بايد هردو سر دويست باشه

سه شنبه 17 تیر1393 - 8:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب دوستان عزیز من اینطور که متوجه شدم اکثر دوستان در تنظیم دقیق دو تا ولوم مشکل اساسی دارند یعنی دقیق و دقیق تنظیم نمیشه. یکی میگه ولوم تیون رو دو دور برو بعد ست رو از اخر بیار اول بعد تیون رو از اول ببر اخر یا ........ اینا اصلا با عقل جور در نمیاد البته از همه عذر میخوام X_X
یا اول ولوم تیون رو هشت دور برو بعد ست رو 5 دور برو اصلا همچین کاری درست نیست :D

حالا من روش تنظیم خودم رو میگم
توجه اول تلوزیون و کامپیوتر رو خاموش کنید تا مدار گاز نخوره و درست کار کنه بعد شروع کنید :D
اول هر دوتا ولوم رو صفر کنید یعنی ببندید هر دو ولوم به سمت چپ کاملا بسته باشه مدار هیچ بوقی نداشته باشه.
حالا یک عدد النگو طلا و یا یک عدد انگشتر طلا توجه کنید فقط طلا L-) حالا فقط ولوم تیون رو یواش یواش باز کنید تا صدای مدار کمی شنیده بشه و عقربه میتر کمی حرکت کته و یه جا ثابت بمونه معمولا از وسط کمی کمتر باشه بهتره بعد النگو طلا رو نزدیک لوپ کنید ببینید عکس العملی داره یا نه؟ که معمولا با نزدیک کردن طلا صدای مدار قطع میشه یا کم میشه. حالا ولوم ست رو کمی زیاد کنید که در این حالت بوق مدار زیاد میشه که با کم کردن ولوم تیون صدای مدار رو کم کنید باز دوباره تو همون حالت صدای کم و عقربه کمی وسط پایین تر بذارید باز طلا رو نزدیک لوپ کنید که باز با نزدیک کردن طلا صدای مدار قطع میشه حالا باز همون روال قبل یعنی ولوم ست رو کمی زیاد کنید و ولوم تیون رو کمی کم کنید دوباره طلا رو نزدیک لوپ کنید که باز یه حالتی پیش میاد که اصلا به طلا عکس العملی نداره باز تکرار کنید ولوم ست رو کمی زیاد که جیغ مدار بالا میره که با کم کردن ولوم تیون صدای مدار کم میشه که تو حالت استانه کمی بالاتر مثل روال قبل بذارید این کار رو با حوصله اونقدر تکرار کنید تا رو یه حالتی بیاد که طلا رو سنس کنه وقتی که نزدیک سنس طلا شدید ولوم رو خیلی کم و کم باهاش بازی کنید یعنی ولوم ست رو زیاد و ولوم تیون رو کم کنید تا مثلا یه النگو رو تو 60 سانت بزنه فقط مواظب باشید زیاد ردش نکنید یعنی وقتی که به نقطه سنس طلا تو بهترین حالت رسیدید اگه باز ولوم ست رو زیاد کنید و ولوم تیون رو کم کنید تو استانه بذارید دیگه یواش یواش سنس طلا پایین میاد و دیگه به اخر که نزدیک شدید هیچ فلزی رو سنس نمی کنه. دوستان وقتی که شما نقطعه سنس مثلا النگو رو تو 60 پیدا کردید با هر تنظیمی دیگه بالاتر از 60 نرفت یعنی دیگه دقیق و دقیق هستش برای تمام فلزات ال متال.. این از تنظیم دقیق مدار حالا برای تفکیک هم باز همون روال رو تکرار کنید که فقط اهن رو سنس کنه و طلا رو نگیره و اهن رو تو بالاترین نقطه بگیره ولی طلا سنس نکنه مثلا یه قاشق رو تو 40 دیگه بیشتر نمیزنه و به طلا هم حساس نیست که دیگه تفکیک تنظیمه فکر کنم دیگه کامل گفتم که حتی خود اسیلوسکوپ هم نتونه اینطوری دقیق تنظیم کنه. اکثرا دوستان که تو کاوش متراژ عمق کم میارند فکر کنم مشکل همین تنظیم باشه که دقیق نیست چون من حتی 1 کیلومتر هم برم باز مدارم برد کم نمیزنه انشالله مشکل اکثر دوستان با این روش حل میشه موفق و موید باشید :ymhug:

آخرین بار توسط asadof در سه شنبه 17 تیر1393 - 8:22pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 17 تیر1393 - 8:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس حميد عزيز ميشه لطف كنيد بگيد كه چيكار كنيم كه بالانس دستگاه بهم نزنه امكان داره كه قطعاتي كه گذاشتيم كيفيت خوبي نداشته باشه البته خودم فكر ميكنم كه مشكل از ايسي هاي 555 باشه لطف كنيد راهنماييم كنيد باتشكر

سه شنبه 17 تیر1393 - 8:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من اقا اسدكه جواب داديد مشكل از خود مدار هست اصلا ربطي به ولوم تيون وست نداره

سه شنبه 17 تیر1393 - 8:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sajadm2296 نوشته است:
سلام مهندس حميد عزيز ميشه لطف كنيد بگيد كه چيكار كنيم كه بالانس دستگاه بهم نزنه امكان داره كه قطعاتي كه گذاشتيم كيفيت خوبي نداشته باشه البته خودم فكر ميكنم كه مشكل از ايسي هاي 555 باشه لطف كنيد راهنماييم كنيد باتشكر

مشکل شما چیه مثلا چطوری بالانس به هم میزنه زمانی لوپ وصله یا بدون لوپ صداش زیاد میشه چی میشه توضیح بده تا راهنمایی بشید
و اینکه اگه تو خونه باشید تلوزیون یا کامپیوتر روشن باشه بله بهم میخوره باید اونارو خاموش کنید بعد چون داخل تلوزیون های ولتاژ داره تا 100 متر هم دور بشید باز ثبات مدار رو بهم میریزه و مدار گاز میخوره

سه شنبه 17 تیر1393 - 8:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sajadm2296 نوشته است:
من اقا اسدكه جواب داديد مشكل از خود مدار هست اصلا ربطي به ولوم تيون وست نداره

عزیز اون توضیحات بالا مال شما نبود این در جواب دوست عزیز ی بود که پیام خصوصی داده بود که گفتم عمومی بگم همه استفاده کنند :D

سه شنبه 17 تیر1393 - 8:28pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 375 , 376 , 377 , 378 , 379 , 380 , 381 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 397 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure