نویسنده |
پیغام |
sajadm2296
کاربر حرفه ای
|
ميشه باز روش كاركرد كه مشكل حل بشه
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:19pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ترتین جان من نگفتم که کویل رو به زمین بچسبون یا فاصله بده تنظیم کن منظور من تنظیم تو خونه هستش که فعلا نقطعه سنس مدار تو روی ال متال پیدا کنید بیرون که رفتید راحت تنظیم کنید دیگه زیاد وقت شما رو نگیره و برای کاوش هم باید حدود 10 سانت لوپ از زمین فاصله بگیره بعد تنظیم ولوم و کاوش. اگه لوپ رو روی زمین بچسبونی تنظیم کنید بعد از زمین فاصله 10 سانتی بدید تا 35 درصد قدرت مدار افت میکنه یعنی به جای 1 متری تو عمق 65 سانتی بیشتر سنس نمی کنه والا به خدا من نمی دونم مشکل مدار شما ها چیه اخه چرا باید دست رو نزدیک ولوم کنید مدار بهم بریزه عجیبه یعنی تو خونه هم اینطوری هستش .
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:25pm |
|
|
sajadm2296
کاربر حرفه ای
|
اقا اسد توي خونه خوبه ولي زمين ميريم ثبات دستگاه بهم ميريزه
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:37pm |
|
|
merajx5
کاربر فعال
|
سلام.راستش دستگاه منم مثل اقا اسد اصلا بالانسش بهمنمیریزه.حتی وقتی یک ساعت اسکن میکنم و لوپ بالا پایین میشه ،باز میام ولوم رو دست بزنم میبینم اصلا نیاز نیست و همچنان روی استانه هستش.فقط توی این شرایط اذیت کرد:بعد از حدود ۴ ساعت کار از تنظیم خارج میشد که شارژ کم باطری مقصر بود،و زمین مرطوب جنگلی.اما با شارژ فول و زمین خشک عالی کار میکنه.امروز یک سری تست سر زمین داشتم.رو لوپ ۵۵ نمیشه زیر زمین حساب باز کرد.بیشت واسه داخل چاله و کاوش خوبه.اما لوپ یک دیوانست واقعا.یک فلز مس سی سانتی رو زیر خاک بکر توی عمق ۱۳۰ ۱۴۰ راحت ۷۰ سانت مونده به فلز از اطراف بوق میزد.سکه ۵۰۰ تومنی هم ۲۵ سانت زیر خاک و هم ۱۰ سانت فاصله از خاک با لوپ ۵۵ سنس میکرد.
آخرین بار توسط merajx5 در سه شنبه 17 تیر1393 - 11:53pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:48pm |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
دوستان گرامی جناب asadofدرست میگن واگه مدارولوپ خوب ساخته وتنظیم بشه هیچ مشکلی نداره ودارای ثبات عالی هست ودر مورد ذرات هم که دیگه بر میگرده به تبحر اپراتور که بتونه اونهارو تشخیص ورد کنه !وبحث ذرات هم با بی ثباتی هیچ ارتباطی نداره ودو مقوله کاملا مجزای از هم هستن! پس دنبال ساخت صحیح مدار(با مطالعه کل صفحات این تاپیک!!!!!!!) باشید نه تعقیر اون تا زودتر به نتیجه مطلوب برسید
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:50pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
sajadm2296 نوشته است: اقا اسد توي خونه خوبه ولي زمين ميريم ثبات دستگاه بهم ميريزه ارتین جان بیرون نباید این طور باشه یه مشکلی تو پراتوری یا مدار وجود داره بیشتر لوپ شما اگه شما به رشت نزدیک هستید بیا پیشم برات حل کنم اینجا که هرچی میگم کسی باور نداره هیچ اتهام هم میزنند ولی به خدا مال من اینطور نیست تو بیرون میگم داداش اصلا مشکلی نداره اگه مشکل شما مثلا تو ده دقیقه کمی بهم میخوره خوب فقط ولوم تیون رو تو یک ثانیه میتونی تنظیم کنید مشکلی نداره
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:58pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
دوستان من و آقا سجاد مدارمون تو جای خشک و بدون ذرات مشکلی نداره و ثباتش 2 میل هم به هم نمیریزه من با مدار خودم با لوپ 50 با فرکانس 200 یک سینی 15 در 15 رو راحت تو زمین بدون ذرات و املاح و گل پخته و اجر از 2 متر تو خاک میزنه ما بحثمون در مورد زمین هایی هست که حتی gp 3500 همراهمون بود نمیتونست جواب پس بده که ما با تی ال کاوش کردیم ما از این مدار بیشتر از این انتظار نداریم ولی میخواهیم کاری کنیم که تو زمین های ذرات دار هم بتونیم راحت کار کنیم من و اقا سجاد و دوستان دیگه اولین بارمون نیست که مدار میسازیم یا اولین بارمون نیست که سر زمین میریم یا اولین بارمون نیست که بالانس کردن مدار رو ندونیم من خودم اولین بار که دلتا 3 رو ساختم روی زمین که بردم بوقش یک سره بود ولی با یک سری تغییراتی که تو قسمت دلتا 3 گذاشتم مشکلش حل شد خوب این مدار رو هم میشه مشکلش رو حل کرد
|
چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:00am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
خواهش من از دوستان اینه که مدارشون رو جایی که ذرات زیاد داره تست کنن ببینن نتیجش چیه
|
چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:02am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوستان اگه این طور باشه باید مدار جناب کاوشگر و اقا داوود هم این مشکل رو داشته باشه و لی نداره ولی باز از خودشون خواهش میکنم اگه مدارشون همچین مشکلی رو داره یا نداره بیان اعلام کنند
|
چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:02am |
|
|
merajx5
کاربر فعال
|
ابی جان بنده خدایی نکرده به شما و اپراتوریتون جثارت نکردم.این حرف الانتون منطقیه.مشکل تو زمین خیس.امیدوارم بتونین هر چی زودتر مشکل رو برطرف کنین و ما هم از تجاربتون فیض ببریم.ارادتمند
|
چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:06am |
|
|
|