انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 6:02am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 378 , 379 , 380 , 381 , 382 , 383 , 384 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ميشه باز روش كاركرد كه مشكل حل بشه

سه شنبه 17 تیر1393 - 11:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ترتین جان من نگفتم که کویل رو به زمین بچسبون یا فاصله بده تنظیم کن منظور من تنظیم تو خونه هستش که فعلا نقطعه سنس مدار تو روی ال متال پیدا کنید بیرون که رفتید راحت تنظیم کنید دیگه زیاد وقت شما رو نگیره و برای کاوش هم باید حدود 10 سانت لوپ از زمین فاصله بگیره بعد تنظیم ولوم و کاوش. :ymhug:
اگه لوپ رو روی زمین بچسبونی تنظیم کنید بعد از زمین فاصله 10 سانتی بدید تا 35 درصد قدرت مدار افت میکنه یعنی به جای 1 متری تو عمق 65 سانتی بیشتر سنس نمی کنه والا به خدا من نمی دونم مشکل مدار شما ها چیه اخه چرا باید دست رو نزدیک ولوم کنید مدار بهم بریزه :-o عجیبه یعنی تو خونه هم اینطوری هستش .

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 17 تیر1393 - 11:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا اسد توي خونه خوبه ولي زمين ميريم ثبات دستگاه بهم ميريزه

سه شنبه 17 تیر1393 - 11:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.راستش دستگاه منم مثل اقا اسد اصلا بالانسش بهم‌نمیریزه.حتی وقتی یک ساعت اسکن میکنم و لوپ بالا پایین میشه ،باز میام ولوم رو دست بزنم میبینم اصلا نیاز نیست و همچنان روی استانه هستش.فقط توی این شرایط اذیت کرد:بعد از حدود ۴ ساعت کار از تنظیم خارج میشد که شارژ کم باطری مقصر بود،و زمین مرطوب جنگلی.اما با شارژ فول و زمین خشک عالی کار میکنه.امروز یک سری تست سر زمین داشتم.رو لوپ ۵۵ نمیشه زیر زمین حساب باز کرد.بیشت واسه داخل چاله و کاوش خوبه.اما لوپ یک دیوانست واقعا.یک فلز مس سی سانتی رو زیر خاک بکر توی عمق ۱۳۰ ۱۴۰ راحت ۷۰ سانت مونده به فلز از اطراف بوق میزد.سکه ۵۰۰ تومنی هم ۲۵ سانت زیر خاک و هم ۱۰ سانت فاصله از خاک با لوپ ۵۵ سنس میکرد.

آخرین بار توسط merajx5 در سه شنبه 17 تیر1393 - 11:53pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 17 تیر1393 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
دوستان گرامی جناب asadofدرست میگن واگه مدارولوپ خوب ساخته وتنظیم بشه هیچ مشکلی نداره ودارای ثبات عالی هست ودر مورد ذرات هم که دیگه بر میگرده به تبحر اپراتور که بتونه اونهارو تشخیص ورد کنه !وبحث ذرات هم با بی ثباتی هیچ ارتباطی نداره ودو مقوله کاملا مجزای از هم هستن!
پس دنبال ساخت صحیح مدار(با مطالعه کل صفحات این تاپیک!!!!!!!) باشید نه تعقیر اون تا زودتر به نتیجه مطلوب برسید

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

سه شنبه 17 تیر1393 - 11:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sajadm2296 نوشته است:
اقا اسد توي خونه خوبه ولي زمين ميريم ثبات دستگاه بهم ميريزه

ارتین جان بیرون نباید این طور باشه یه مشکلی تو پراتوری یا مدار وجود داره بیشتر لوپ شما اگه شما به رشت نزدیک هستید بیا پیشم برات حل کنم اینجا که هرچی میگم کسی باور نداره هیچ اتهام هم میزنند ولی به خدا مال من اینطور نیست تو بیرون میگم داداش اصلا مشکلی نداره اگه مشکل شما مثلا تو ده دقیقه کمی بهم میخوره خوب فقط ولوم تیون رو تو یک ثانیه میتونی تنظیم کنید مشکلی نداره

سه شنبه 17 تیر1393 - 11:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من و آقا سجاد مدارمون تو جای خشک و بدون ذرات مشکلی نداره و ثباتش 2 میل هم به هم نمیریزه
من با مدار خودم با لوپ 50 با فرکانس 200 یک سینی 15 در 15 رو راحت تو زمین بدون ذرات و املاح و گل پخته و اجر از 2 متر تو خاک میزنه
ما بحثمون در مورد زمین هایی هست که حتی gp 3500 همراهمون بود نمیتونست جواب پس بده که ما با تی ال کاوش کردیم
ما از این مدار بیشتر از این انتظار نداریم ولی میخواهیم کاری کنیم که تو زمین های ذرات دار هم بتونیم راحت کار کنیم
من و اقا سجاد و دوستان دیگه اولین بارمون نیست که مدار میسازیم یا اولین بارمون نیست که سر زمین میریم یا اولین بارمون نیست که بالانس کردن مدار رو ندونیم
من خودم اولین بار که دلتا 3 رو ساختم روی زمین که بردم بوقش یک سره بود ولی با یک سری تغییراتی که تو قسمت دلتا 3 گذاشتم مشکلش حل شد
خوب این مدار رو هم میشه مشکلش رو حل کرد

چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خواهش من از دوستان اینه که مدارشون رو جایی که ذرات زیاد داره تست کنن ببینن نتیجش چیه

چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان اگه این طور باشه باید مدار جناب کاوشگر و اقا داوود هم این مشکل رو داشته باشه و لی نداره ولی باز از خودشون خواهش میکنم اگه مدارشون همچین مشکلی رو داره یا نداره بیان اعلام کنند :ymhug:

چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:02am
کاربر فعال
کاربر فعال

ابی جان بنده خدایی نکرده به شما و اپراتوریتون جثارت نکردم.این حرف الانتون منطقیه.مشکل تو زمین خیس.امیدوارم بتونین هر چی زودتر مشکل رو برطرف کنین و ما هم از تجاربتون فیض ببریم.ارادتمند

چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:06am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 378 , 379 , 380 , 381 , 382 , 383 , 384 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 459 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure