mehdi 2014 نوشته است:
سلام
دوست عزیز من لنگه همین مدار رو دارم یکی از دوستان خریده بود اورد پیش من باطری هاشو براش تعویض کردم ولی اون مدل جعبه فلزی رو خریده بود همین برد دیجیتال روش بود و همین مدار 12000 ولی مقاومت های اون شبیه مدار 12000 بود ولی این مدار شما یکم مقاومت هاش رو تعویض کرده برای افزایش قدرت و ثبات مدار اگه لطف کنید از روی فیبر مدار چاپی یه عکس شفاف تر بزارید که این سیم ها روی مدار نباشن همه مقاومت ها رو میشه پیدا کرد تا روی مدار خودمون هم همون تغییرات رو انجام بدیم تا ثبات مدار ما هم بهتر بشه خازن های 3.3 میکرو فاراد رو جنس خوب انتخاب کرده و ترانزیستور قدرت رو buv48 جا زده و از مقاومت های صفر اهم بجای جامپر استفاده کرده تا نویز مدار کمتر بشه پس لوپ مدار هم باید اهمش دور و بر 4 تا 5 اهم باشه چون از ترانزیستور قدرت buv48 استفاده کرده
نقل قول:
سلام
دوست عزیز ممنون بابت زحمت که می کشی
فقط یه لطف دیگه هم بکن ,اون بر چسب سیاه پارچه ای رو از روی رگولاتور ها بردار و شماره هاشو بی زحمت به ما هم بگو تا مشخص بشه رگلاتور منفی 12 ولت بهتره یا منفی 15 ولت؟
سپاس
اهم دلوپ به 2 هم نمیرسه
اهم لوپ 1/7
بیشتر مدارای شیر محمدی از همین مدار تی ال استفاده شده
چشم داداش تمام مقاومت ها رو برات مینویسم
در جواب اون دوستمون باید بگم که من اینو وظیفه خودم میدونم که این اطلاعات رو به تمام دوستان بدم تا مدارشون بهتر کار کنه
الان دارم میرم ببینم میشه اطلاعات آی سی رو کپی زد یا نه وقتی برگشتم چشم حتما این کارو میکنم
راستی این ردیابش قاطی کرده