انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 11:28am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 394 , 395 , 396 , 397 , 398 , 399 , 400 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

kavoshgar نوشته است:
مهدی جان چرا باید همکاری بکنه قیمتهاشو نگاه نکردی؟
همین سیستمو داره 7 میلیون میفروشه
به نظرت میاد همکاری کنه و بگه چی به چیه ؟

شما درست فرمایش میکنید @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 21 تیر1393 - 10:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من الان دارم میرم جایی و به یه مشکل برخوردم
عصر میام با یکی از بهترین افراد کپی بردار شهرمون که دوستمه آی سی رو بش میدم تا ببینم میشه اطلاعاتشو کپی زد یا نه :D
من با تمام دوستان همکاری میکنم تا مدارشون بهترین جوابو بگیره
این مدار فدای تار موی تمام بچه های گل انجمن :x :x
دوستان بدون هیچ منتی به من کمک کردن و اطلاعاتشونو عمومی کردن تا همه کسایی که به این علم علاقه دارن یه چیزایی یاد بگیرن
پس من هم تمام تلاشمو برای بچه های انجمن انجام میدم

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

شنبه 21 تیر1393 - 11:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
آقا اهریمن من فکر کنم برای قسمت ردیابش هم از فرکانس تی ال استفاده کرده و با مولتی ترین روی یک فرکانس ثابتش کرده و به انتن داده چون ثبات فرکانس تی ال خیلی خوبه

از یه مدار ساده استفاده کرده که وقت نکردم هنوز نگاش کنم
ولی عصر یه نگا بش میندازم
داستی مدارش دیجیتال نشده و هنوز آنالوگه
فقط یه چیزایی بش اضاف کرده که حتی اگه کپی هم نخوره آدم به سادگی میتونه یه برنامه براش بنویسه
فعلا بای دوستان تا عصر

شنبه 21 تیر1393 - 11:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام

دوست عزیز من لنگه همین مدار رو دارم یکی از دوستان خریده بود اورد پیش من باطری هاشو براش تعویض کردم ولی اون مدل جعبه فلزی رو خریده بود همین برد دیجیتال روش بود و همین مدار 12000 ولی مقاومت های اون شبیه مدار 12000 بود ولی این مدار شما یکم مقاومت هاش رو تعویض کرده برای افزایش قدرت و ثبات مدار اگه لطف کنید از روی فیبر مدار چاپی یه عکس شفاف تر بزارید که این سیم ها روی مدار نباشن همه مقاومت ها رو میشه پیدا کرد تا روی مدار خودمون هم همون تغییرات رو انجام بدیم تا ثبات مدار ما هم بهتر بشه خازن های 3.3 میکرو فاراد رو جنس خوب انتخاب کرده و ترانزیستور قدرت رو buv48 جا زده و از مقاومت های صفر اهم بجای جامپر استفاده کرده تا نویز مدار کمتر بشه پس لوپ مدار هم باید اهمش دور و بر 4 تا 5 اهم باشه چون از ترانزیستور قدرت buv48 استفاده کرده

شنبه 21 تیر1393 - 11:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
mehdi 2014 نوشته است:
سلام

دوست عزیز من لنگه همین مدار رو دارم یکی از دوستان خریده بود اورد پیش من باطری هاشو براش تعویض کردم ولی اون مدل جعبه فلزی رو خریده بود همین برد دیجیتال روش بود و همین مدار 12000 ولی مقاومت های اون شبیه مدار 12000 بود ولی این مدار شما یکم مقاومت هاش رو تعویض کرده برای افزایش قدرت و ثبات مدار اگه لطف کنید از روی فیبر مدار چاپی یه عکس شفاف تر بزارید که این سیم ها روی مدار نباشن همه مقاومت ها رو میشه پیدا کرد تا روی مدار خودمون هم همون تغییرات رو انجام بدیم تا ثبات مدار ما هم بهتر بشه خازن های 3.3 میکرو فاراد رو جنس خوب انتخاب کرده و ترانزیستور قدرت رو buv48 جا زده و از مقاومت های صفر اهم بجای جامپر استفاده کرده تا نویز مدار کمتر بشه پس لوپ مدار هم باید اهمش دور و بر 4 تا 5 اهم باشه چون از ترانزیستور قدرت buv48 استفاده کرده

وصدالبته همونطور که صدها بار گفته شده ودر مقابل صدها بار هم نشنیده گرفته شده :-?
استفاده از 7912به جای 7915که هشتاد درصدمشکل بی ثباتی رو حل خواهد کرد ولی باز کو گوش شنوا ~X(
ودرنتیجه حکایت همچنان باقیست!

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

شنبه 21 تیر1393 - 3:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ahriman نوشته است:
دوستان من الان دارم میرم جایی و به یه مشکل برخوردم
عصر میام با یکی از بهترین افراد کپی بردار شهرمون که دوستمه آی سی رو بش میدم تا ببینم میشه اطلاعاتشو کپی زد یا نه :D
من با تمام دوستان همکاری میکنم تا مدارشون بهترین جوابو بگیره
این مدار فدای تار موی تمام بچه های گل انجمن :x :x
دوستان بدون هیچ منتی به من کمک کردن و اطلاعاتشونو عمومی کردن تا همه کسایی که به این علم علاقه دارن یه چیزایی یاد بگیرن
پس من هم تمام تلاشمو برای بچه های انجمن انجام میدم

سلام
دوست عزیز ممنون بابت زحمت که می کشی
فقط یه لطف دیگه هم بکن ,اون بر چسب سیاه پارچه ای رو از روی رگولاتور ها بردار و شماره هاشو بی زحمت به ما هم بگو تا مشخص بشه رگلاتور منفی 12 ولت بهتره یا منفی 15 ولت؟
سپاس

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

شنبه 21 تیر1393 - 4:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
سلام

نقل قول:
سلام
دوست عزیز ممنون بابت زحمت که می کشی
فقط یه لطف دیگه هم بکن ,اون بر چسب سیاه پارچه ای رو از روی رگولاتور ها بردار و شماره هاشو بی زحمت به ما هم بگو تا مشخص بشه رگلاتور منفی 12 ولت بهتره یا منفی 15 ولت؟
سپاس

اهم دلوپ به 2 هم نمیرسه :D
اهم لوپ 1/7
بیشتر مدارای شیر محمدی از همین مدار تی ال استفاده شده :D
چشم داداش تمام مقاومت ها رو برات مینویسم

در جواب اون دوستمون باید بگم که من اینو وظیفه خودم میدونم که این اطلاعات رو به تمام دوستان بدم تا مدارشون بهتر کار کنه
الان دارم میرم ببینم میشه اطلاعات آی سی رو کپی زد یا نه وقتی برگشتم چشم حتما این کارو میکنم

راستی این ردیابش قاطی کرده :(

شنبه 21 تیر1393 - 6:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر شما .

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

شنبه 21 تیر1393 - 6:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اهریمن جان اگه میتونی سر اون ترانسیستور قسمت درایور رو بلند کن ببین شمارش چیه
البته تو این مدار چیز خاصی نداره چند تا مقاومت و خازن میشه سه سوته کپی گرفت :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

آخرین بار توسط asadof در شنبه 21 تیر1393 - 6:43pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 21 تیر1393 - 6:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اهريمن جان از بيس مدار مشخصه که از فرکانس تى ال استفاده شده برای ردياب و اون آيسی روی برد فقط برنامه ريزى شده تا فقط ال سيدى رو روشن کنه و نوسانات و فرکانس رو نشون بده يا نشانگر باطری باشه و در پاره ای از موارد برنامه ميکرو فرکانس رفت و برگشت رو محاسبه کرده و عمق تقريبی رو نمايش ميده جالبه اما يه سوال آيا هر دو حالت ردياب و نقطه زن با هم کار ميکنن يا انتخواب مد داره ؟؟؟؟

شنبه 21 تیر1393 - 6:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 394 , 395 , 396 , 397 , 398 , 399 , 400 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: morteza66 و 218 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure