ariana2014 نوشته است:
هر چی پیش خودم فکر میکنم این وسط مقصر اصلی کیه بخدا نمیدونم از یه طرف من به جرات میگم این دستگاه های دستساز بخدا برا شما جنس نمیزنن آی ملت من بر اساس تجربه میگم نخرید!!! از طرفیم طرف راهی براش نمونده جز اینکه متوسل به این دستسازها بشه بلکه فرجی در کارش بشه که نمیشه!! و پول دستگاه های شرکتی رو هم نداره باز حرفی برا گفتن نمیمونه !!! باز از یه طرف دیگه نمیتونی یقه فروشنده ها رو بگیری چون بعضیا توانایی ساخت رو ندارن و باید بعضی جاها ممنونشون شد!! که باز بعد از خرید میبینی کارایی نداره و فروشنده زیادتر از حد تبلیغ کرده که بازم ادم حرفی برا گفتن نداره چون طرف باهات رفیق شده و نمیشه کاریش کرد و میدونم خیلیلا خیلی حرفا رو دلشون سنگینی میکنه ولی بخاطر یه سری مسائل بازگو نمیکنن و از طرفی میبینی یه عده که با هم دوست هستن یهو میزنن به تیپ و تار هم و انچه که در درون دارن و در خفا با هم انجام دادن رو میریزن رو دایره که واقعا جای تاسف داره که باز حرفی برا گفتن نمیمونه و این بازی ادامه دارد و باز حرفی برا گفتن نمیمونه........................
سلام بر اریایانای پهلوان و عزیز
اریانا جان من بگم مشکل چیه اگه راست گفتم یه مشت میزنی به دیوار مجازی تا خراب بشه و همه چیز عیان بشه تو این دنیای مجازی تورو به اون برو بازوت قسم فهمیدی بزنیا
اما داستان چیه داستان این سایت یه مدتی ازین قرار شده که اول منی که شاید از الکترونیک حتی هویه کردن رو هم بلد نیستم میام از افراد مجربی مخصوصا مهندس حمید و دیگر دوستان کاربلد که انگشت شمارند یه چیزکی یاد میگیرن بعدازین که یاد گرفتن میشم خدای فلزیابی این جور حرفا میام پیام خصوصی میدن به این به اون که اقا فلزیاب میخوای من واست لورنز رو درست میکنم فلان قدر
بعد جالب کار کجاست اونجاست که همه سازنده میشن و کسی در اخر خریدار نیست (جالبتر اونجا میشه که تو نفری که سازنده هستن و فروشنده به همدیگه پیام میدن که اقا این مدار رو من واست میساز فلان قدر ازینجا میشه که میزنن به تخته توخته ی همدیگر حالا پیدا کن پرتقال فروش را اریانا جان )به لطف مهندس و سایتش به خدا میگم
داستان همینه البته یه جای کار این قضیه میلنگه میدونی از کجا اب میخوره
از اونجایی که این مهندس حمید ما مدار رو با 400 500 پست به سرانجام میرسونه ولی خودشون چون شروع به ساخت برای بچه ها نمیکنن بعضی از دوستان دست بکار میشن نمونش چنس و .......
واقعا اینی که گفتم
نداشت
بزن مشت اولو اریانای پهلوان