انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 8:02am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 409 , 410 , 411 , 412 , 413 , 414 , 415 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
هر چی پیش خودم فکر میکنم این وسط مقصر اصلی کیه بخدا نمیدونم از یه طرف من به جرات میگم این دستگاه های دستساز بخدا برا شما جنس نمیزنن آی ملت من بر اساس تجربه میگم نخرید!!! از طرفیم طرف راهی براش نمونده جز اینکه متوسل به این دستسازها بشه بلکه فرجی در کارش بشه که نمیشه!! و پول دستگاه های شرکتی رو هم نداره باز حرفی برا گفتن نمیمونه !!! باز از یه طرف دیگه نمیتونی یقه فروشنده ها رو بگیری چون بعضیا توانایی ساخت رو ندارن و باید بعضی جاها ممنونشون شد!! که باز بعد از خرید میبینی کارایی نداره و فروشنده زیادتر از حد تبلیغ کرده که بازم ادم حرفی برا گفتن نداره چون طرف باهات رفیق شده و نمیشه کاریش کرد و میدونم خیلیلا خیلی حرفا رو دلشون سنگینی میکنه ولی بخاطر یه سری مسائل بازگو نمیکنن و از طرفی میبینی یه عده که با هم دوست هستن یهو میزنن به تیپ و تار هم و انچه که در درون دارن و در خفا با هم انجام دادن رو میریزن رو دایره که واقعا جای تاسف داره که باز حرفی برا گفتن نمیمونه و این بازی ادامه دارد و باز حرفی برا گفتن نمیمونه........................

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

دوشنبه 23 تیر1393 - 6:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ariana2014 نوشته است:
هر چی پیش خودم فکر میکنم این وسط مقصر اصلی کیه بخدا نمیدونم از یه طرف من به جرات میگم این دستگاه های دستساز بخدا برا شما جنس نمیزنن آی ملت من بر اساس تجربه میگم نخرید!!! از طرفیم طرف راهی براش نمونده جز اینکه متوسل به این دستسازها بشه بلکه فرجی در کارش بشه که نمیشه!! و پول دستگاه های شرکتی رو هم نداره باز حرفی برا گفتن نمیمونه !!! باز از یه طرف دیگه نمیتونی یقه فروشنده ها رو بگیری چون بعضیا توانایی ساخت رو ندارن و باید بعضی جاها ممنونشون شد!! که باز بعد از خرید میبینی کارایی نداره و فروشنده زیادتر از حد تبلیغ کرده که بازم ادم حرفی برا گفتن نداره چون طرف باهات رفیق شده و نمیشه کاریش کرد و میدونم خیلیلا خیلی حرفا رو دلشون سنگینی میکنه ولی بخاطر یه سری مسائل بازگو نمیکنن و از طرفی میبینی یه عده که با هم دوست هستن یهو میزنن به تیپ و تار هم و انچه که در درون دارن و در خفا با هم انجام دادن رو میریزن رو دایره که واقعا جای تاسف داره که باز حرفی برا گفتن نمیمونه و این بازی ادامه دارد و باز حرفی برا گفتن نمیمونه........................

سلام بر اریایانای پهلوان و عزیز
اریانا جان من بگم مشکل چیه اگه راست گفتم یه مشت میزنی به دیوار مجازی تا خراب بشه و همه چیز عیان بشه تو این دنیای مجازی تورو به اون برو بازوت قسم فهمیدی بزنیا

اما داستان چیه داستان این سایت یه مدتی ازین قرار شده که اول منی که شاید از الکترونیک حتی هویه کردن رو هم بلد نیستم میام از افراد مجربی مخصوصا مهندس حمید و دیگر دوستان کاربلد که انگشت شمارند یه چیزکی یاد میگیرن بعدازین که یاد گرفتن میشم خدای فلزیابی این جور حرفا میام پیام خصوصی میدن به این به اون که اقا فلزیاب میخوای من واست لورنز رو درست میکنم فلان قدر
بعد جالب کار کجاست اونجاست که همه سازنده میشن و کسی در اخر خریدار نیست (جالبتر اونجا میشه که تو نفری که سازنده هستن و فروشنده به همدیگه پیام میدن که اقا این مدار رو من واست میساز فلان قدر ازینجا میشه که میزنن به تخته توخته ی همدیگر حالا پیدا کن پرتقال فروش را اریانا جان )به لطف مهندس و سایتش به خدا میگم
داستان همینه البته یه جای کار این قضیه میلنگه میدونی از کجا اب میخوره
از اونجایی که این مهندس حمید ما مدار رو با 400 500 پست به سرانجام میرسونه ولی خودشون چون شروع به ساخت برای بچه ها نمیکنن بعضی از دوستان دست بکار میشن نمونش چنس و .......
واقعا اینی که گفتم :YMPEACE: :YMPEACE: نداشت
بزن مشت اولو اریانای پهلوان

سه شنبه 24 تیر1393 - 3:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

البته برای برون رفت ازین مسله یه پیشنهاد دارم
مهندس حمید عزیز اقا مجتبی گل این فقط یه پیشنهاد تورو خدا از دستم دلگیر نشینا ما مخلصیم
اما پیشنهادم

میگم مهندس جان چطوره این سایتو بدید به همین سازندگان متبحر فلزیابی و فروشنده های با انصاف :D :D

و یه سایت دیگه بزنی برای حفار های دست پینه بسته و خریدارانه جیب خالی شده

سه شنبه 24 تیر1393 - 4:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی6 نوشته است:
مهندس حمید عزیز اقا مجتبی گل این فقط یه پیشنهاد تورو خدا از دستم دلگیر نشینا ما مخلصیم
اما پیشنهادم

میگم مهندس جان چطوره این سایتو بدید به همین سازندگان متبحر فلزیابی و فروشنده های با انصاف :D :D

:ymhug:

مهدی کاملا فرمایشات شما متین و درسته!!! و اما شمایی که نشستی تو خونه و فقط در توهم و رویا به سر میبری اول اینکه تن پروری چیز خوبی نیست دوم اینکه خداوند کسانی رو که حرف میزنن ولی عمل نمیکنن دوست ندارد :D برید بیرون کاوش کنید کلاه گذاشتن سر مردم چیز خوبی نیست

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

سه شنبه 24 تیر1393 - 1:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ariana2014 نوشته است:
مهدی6 نوشته است:
اما پیشنهادم

مهدی کاملا فرمایشات شما متین و درسته!!! و اما شمایی که نشستی تو خونه و فقط در توهم و رویا به سر میبری اول اینکه تن پروری چیز خوبی نیست دوم اینکه خداوند کسانی رو که حرف میزنن ولی عمل نمیکنن دوست ندارد :D برید بیرون کاوش کنید کلاه گذاشتن سر مردم چیز خوبی نیست

:D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 24 تیر1393 - 1:45pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

اسدف جان ممنونم از شما مهدی جان از شما هم ممنونم امیدوارم دوستیهاتون مثل سابق برگرده خلاصه سوء تفاهم یا دعوا مرافع تو این دنیای مجازی پیش میاد برای همه حتی برای من ولی ماها که از قدیمیها هستیم باید هواسمون بیشتر جمع باشه چون سایر کاربرای دیگه مارو الگوی خودشون قرارا میدن.بازم از شما دو دوست عزیز تشکر میکنم

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

سه شنبه 24 تیر1393 - 2:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ariana2014 نوشته است:
مهدی6 نوشته است:
اما پیشنهادم

دوستان یه وقت سوء تعبیر نشه من منظورم با فروشندگان محترم بود :D که به جای کاوش چشم به خالی کردن جیب بچه های زحمت کش سایت و کاوشگران واقعی دوختن مهدی 6 عزیز و دوست خوبم از بچه های با معرفت و اهل کاوش هستن که امیدوارم همه بچه های زحمت کش و سینه سوخته سایت خودمون یه روز به هدفشون برسن و تو این ماه مبارک برای همشون از پرودگار منان و دهنده بی منت از ته دل ارزوی موفقیت دارم :ymhug:

دکتر حسابی.

سه شنبه 24 تیر1393 - 11:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
باسلام . لطفا یکی کمک کنه. من مدار tl روتکمیل کردم ولی صداندارم و ولتاژ روی 7805 اصلا ندارم. :((

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

چهارشنبه 24 تیر1393 - 2:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

taghy نوشته است:
باسلام . لطفا یکی کمک کنه. من مدار tl روتکمیل کردم ولی صداندارم و ولتاژ روی 7805 اصلا ندارم. :((

تقی جان tl که 7805 نداره اون 7809 هستش اگه رو اون ولتاژ نداشته باشی باید اول فیبرت رو چک کنی که قطعی نداشته باشی دوم هم اینکه 7809 رو از مدار جدا کن بعد ولتاژ بده ببین سالمه یا نه در ضمن بغل یه دیود 4007 یه جامپر باید داشته باشی که مثبت مدار رو به پایه وسط رگلاتور میده اون رو هم چک کن ببین اون جامپر رو زدی یانه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 24 تیر1393 - 3:18am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
kavoshgar نوشته است:
taghy نوشته است:

تقی جان tl که 7805 نداره اون 7809 هستش اگه رو اون ولتاژ نداشته باشی باید اول فیبرت رو چک کنی که قطعی نداشته باشی دوم هم اینکه 7809 رو از مدار جدا کن بعد ولتاژ بده ببین سالمه یا نه در ضمن بغل یه دیود 4007 یه جامپر باید داشته باشی که مثبت مدار رو به پایه وسط رگلاتور میده اون رو هم چک کن ببین اون جامپر رو زدی یانه

بله من اشتباه نوشتم 7809 هستش . اینم عکس مدارم . 7809 سالم بود واتصالات پشت مداررو بررسی کردم مدار اتصالی نداشت. ولی 555 خیلی داغ میکنه . و وقتی که ولتاژ به مدارمیدم اولش یه بوق میزنه وبعدش بوق قطع میشه .میتر هم تا ته میچسبه.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

چهارشنبه 25 تیر1393 - 12:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 409 , 410 , 411 , 412 , 413 , 414 , 415 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 549 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure