arash99 نوشته است:
سلام دوستان به دليل فوت يکی از بستگان دو روز نبودم و چند صفحه از 13تا اينجا رو دنبال نکردم اما خجالت و شرم خوب چيزی هست طرز صحبت کردن ها ،طرز برخوردها و از همه مهمتر طرز فکرها نسبت به استاد حمید واقعا بيشرمانه هستش ،،آخه بی انصافا اگه قرار باشه کسی رکورد آن بودن رو به خودش. اختصاص بده بنده بودم و تمام صفحات رو مو به مطالعه ميکنم و همه حرفها رو از زير زره بين رد ميکنم اما خطاب به اون دسته از دوستان که فکرميکنن عقل کلا و هر طورکه بلدن بتوپن به حميدجان بگم که خجالت خوب چيزيه ،،،حميد کجا به خودش مغرور شده که اين بار دوم باشه ؟کجا توپيده به شما ؟ کجا شمارو به تمسخرگرفته؟و کجا گفته عقل کله؟؟؟ کجا اشاره کرده طرح شما بده ،،،آخه بابا هر طرحی که درست بوده رو تاييدکرده و هرجا بد بوده ردش کرده کجاى اينکار تمسخر شما و تضاهر به عقل کل بودن خودش بوده؟؟؟کجا جواب سوالى رو نداده که اين دوميش باشه؟؟؟کجا بی منطق صحبث کرده ؟؟؟کجای حرفهای گفته شدش با غلط املايی بوده؟؟؟اصلا کجای حرفهاش من من کرده؟؟جناب sx500 اگه اينتل الا شده پنتيوم فايو پشتش هزاران نابقه خابیده حالا شما نسبت به حميد چه فکری ميکنى ؟؟؟اصلا مد وزن 35 ميدونى اولين ابتکار قرن هستش که حميد برنامشو نوشتة اصلا خبر دارى آردى پروی توحسرت طرح 35 حميده ؟؟؟خوب شما اگه بلدی کمک کن 35هم بشه 40 مثل شرکت اينتل کسی مجبورت نکرده بود 35بخرى حالا اگه کسی ندونه من و امثال من که ميدونن 35 فراتر از تبليغش بوده پس چرا الکی حميد و 35رو بد ميکنى ،،،شايان جان به جز خصوصى حميد کجا گفته ولوم نبايد عوض بشه يا نشه؟؟؟؟چرا ولوم ،دستگاه پسر عموم که من براش سفارش دادم و جزء اولين 35 ساخته شده هستش با چندده بار شارژ و خالى شدن باطری و استفاده مداوم از ولوم خراب نشده ؟؟؟پس لطفا راجع به شخصيت حميد و دستگاهش اينطور حرف نزنيد قصدتون کمکه ؟کمک کنيد ولی حرف رو جنايی و جناحی نکنيد الان سعيد حذف خطا رو پيش گرفته کجا حميد مخالفت کرده ؟؟؟بابا قدرنشناسی هم حدی داره به قرآن ،،، خوب سعی کنيد دست ها رو برای صداى بيشتر زياد کنيد نه دست اول(حميد) رو بشکنيد
بفر ما حالا ما شدیم ادم بده
عزیز من شما اگه پست اول منم بخونی متوجه میشی که من اصلا به 35 کاری نداشتم من چیز دیگه ای گفتم ولی توپیدن به من بنده هم مجبور شدم حرفایی بزنم حالا چه غلط چه درست از نظر خودم حتما درست بوده که اومدم اینجا گفتم .جالب تر هم این بود که اگه اشتباهی اصلا من کرده باشم با لحن بهتری گفته میشد اقا تو اشتباه میکنی به این دلیل .نه اینکه ما رو به توپ ببندن
ول کن اقا شخصیت هر کسی برای خودش مهمه و هر کسی هم که به خودش اعتماد داشته باشه اینجور حرفا براش مهم نیست
اگه اینجور حر فا رو بخواییم ادامه بدیم تا سا ل بعد همین موقع باز اینجور حرف برای گفتن هستش
من از همگی درخواست کردم این تستو انجام بدن و هدفمم کمک کردن نه تخریب برادر من .خودم 1 ساله با این ردیاب اسیرم تو بیابون .ادم نمک نشناسی نیستم که شما ها دارید برداشت میکنید .یه تست بهتون گفتم انجام بدید حتما مهمه که اینقدر دارم روش تاکید میکنم
بنده لپ کلامو میگم اگر قراره کاری از دستم بر بیاد و به دیگری ولو حتی 1 نفر هم باشه بتونم کمک کنم دیگه نباید بیام منتشو سرش بذارم که .بله خیلی از دوستان و عزیزانی هستن که اینجا گردن همه ما حق دارن خیلیاشون مثل حمزه - جاوید - کانی اریا که هممون میشناسیم و کسایی هم مثل هوشی عزیز که همیشه بی منت کاریو انجام دادن من دست همشونو میبوسم وازشونم سپاسگذارم چون غیر مستقیم به خود من خیلی کمک کردن .
ولی بازم میگم این اشغالایی که تو این چند وقت با شعور من بازی کردن بی جواب نمیذارم .نمیگم ما که دیگه نیایین بگین اقا کاسه داقتر از اش بقیه نشو
سعید جان شما هم حتما اینتستو انجام بده بازم دارم تاکید میکنم برادر