انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 6:08pm

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان به دليل فوت يکی از بستگان دو روز نبودم و چند صفحه از 13تا اينجا رو دنبال نکردم اما خجالت و شرم خوب چيزی هست طرز صحبت کردن ها ،طرز برخوردها و از همه مهمتر طرز فکرها نسبت به استاد حمید واقعا بيشرمانه هستش ،،آخه بی انصافا اگه قرار باشه کسی رکورد آن بودن رو به خودش. اختصاص بده بنده بودم و تمام صفحات رو مو به مطالعه ميکنم و همه حرفها رو از زير زره بين رد ميکنم اما خطاب به اون دسته از دوستان که فکرميکنن عقل کلا و هر طورکه بلدن بتوپن به حميدجان بگم که خجالت خوب چيزيه ،،،حميد کجا به خودش مغرور شده که اين بار دوم باشه ؟کجا توپيده به شما ؟ کجا شمارو به تمسخرگرفته؟و کجا گفته عقل کله؟؟؟ کجا اشاره کرده طرح شما بده ،،،آخه بابا هر طرحی که درست بوده رو تاييدکرده و هرجا بد بوده ردش کرده کجاى اينکار تمسخر شما و تضاهر به عقل کل بودن خودش بوده؟؟؟کجا جواب سوالى رو نداده که اين دوميش باشه؟؟؟کجا بی منطق صحبث کرده ؟؟؟کجای حرفهای گفته شدش با غلط املايی بوده؟؟؟اصلا کجای حرفهاش من من کرده؟؟جناب sx500 اگه اينتل الا شده پنتيوم فايو پشتش هزاران نابقه خابیده حالا شما نسبت به حميد چه فکری ميکنى ؟؟؟اصلا مد وزن 35 ميدونى اولين ابتکار قرن هستش که حميد برنامشو نوشتة اصلا خبر دارى آردى پروی توحسرت طرح 35 حميده ؟؟؟خوب شما اگه بلدی کمک کن 35هم بشه 40 مثل شرکت اينتل کسی مجبورت نکرده بود 35بخرى حالا اگه کسی ندونه من و امثال من که ميدونن 35 فراتر از تبليغش بوده پس چرا الکی حميد و 35رو بد ميکنى ،،،شايان جان به جز خصوصى حميد کجا گفته ولوم نبايد عوض بشه يا نشه؟؟؟؟چرا ولوم ،دستگاه پسر عموم که من براش سفارش دادم و جزء اولين 35 ساخته شده هستش با چندده بار شارژ و خالى شدن باطری و استفاده مداوم از ولوم خراب نشده ؟؟؟پس لطفا راجع به شخصيت حميد و دستگاهش اينطور حرف نزنيد قصدتون کمکه ؟کمک کنيد ولی حرف رو جنايی و جناحی نکنيد الان سعيد حذف خطا رو پيش گرفته کجا حميد مخالفت کرده ؟؟؟بابا قدرنشناسی هم حدی داره به قرآن ،،، خوب سعی کنيد دست ها رو برای صداى بيشتر زياد کنيد نه دست اول(حميد) رو بشکنيد

جمعه 14 شهریور1393 - 10:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود

مدیران و کاربران و ... یخورده به هم آسون بگیرین و سعی کنین همدیگرو درک کنین

ما که سررشته از الکترونیک ندارم چطور مقاومت بسازیم؟؟؟؟؟؟؟ :-w
ماروهم درک کنین :D

جمعه 14 شهریور1393 - 10:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

arash99 نوشته است:
سلام دوستان به دليل فوت يکی از بستگان دو روز نبودم و چند صفحه از 13تا اينجا رو دنبال نکردم اما خجالت و شرم خوب چيزی هست طرز صحبت کردن ها ،طرز برخوردها و از همه مهمتر طرز فکرها نسبت به استاد حمید واقعا بيشرمانه هستش ،،آخه بی انصافا اگه قرار باشه کسی رکورد آن بودن رو به خودش. اختصاص بده بنده بودم و تمام صفحات رو مو به مطالعه ميکنم و همه حرفها رو از زير زره بين رد ميکنم اما خطاب به اون دسته از دوستان که فکرميکنن عقل کلا و هر طورکه بلدن بتوپن به حميدجان بگم که خجالت خوب چيزيه ،،،حميد کجا به خودش مغرور شده که اين بار دوم باشه ؟کجا توپيده به شما ؟ کجا شمارو به تمسخرگرفته؟و کجا گفته عقل کله؟؟؟ کجا اشاره کرده طرح شما بده ،،،آخه بابا هر طرحی که درست بوده رو تاييدکرده و هرجا بد بوده ردش کرده کجاى اينکار تمسخر شما و تضاهر به عقل کل بودن خودش بوده؟؟؟کجا جواب سوالى رو نداده که اين دوميش باشه؟؟؟کجا بی منطق صحبث کرده ؟؟؟کجای حرفهای گفته شدش با غلط املايی بوده؟؟؟اصلا کجای حرفهاش من من کرده؟؟جناب sx500 اگه اينتل الا شده پنتيوم فايو پشتش هزاران نابقه خابیده حالا شما نسبت به حميد چه فکری ميکنى ؟؟؟اصلا مد وزن 35 ميدونى اولين ابتکار قرن هستش که حميد برنامشو نوشتة اصلا خبر دارى آردى پروی توحسرت طرح 35 حميده ؟؟؟خوب شما اگه بلدی کمک کن 35هم بشه 40 مثل شرکت اينتل کسی مجبورت نکرده بود 35بخرى حالا اگه کسی ندونه من و امثال من که ميدونن 35 فراتر از تبليغش بوده پس چرا الکی حميد و 35رو بد ميکنى ،،،شايان جان به جز خصوصى حميد کجا گفته ولوم نبايد عوض بشه يا نشه؟؟؟؟چرا ولوم ،دستگاه پسر عموم که من براش سفارش دادم و جزء اولين 35 ساخته شده هستش با چندده بار شارژ و خالى شدن باطری و استفاده مداوم از ولوم خراب نشده ؟؟؟پس لطفا راجع به شخصيت حميد و دستگاهش اينطور حرف نزنيد قصدتون کمکه ؟کمک کنيد ولی حرف رو جنايی و جناحی نکنيد الان سعيد حذف خطا رو پيش گرفته کجا حميد مخالفت کرده ؟؟؟بابا قدرنشناسی هم حدی داره به قرآن ،،، خوب سعی کنيد دست ها رو برای صداى بيشتر زياد کنيد نه دست اول(حميد) رو بشکنيد

بفر ما حالا ما شدیم ادم بده
عزیز من شما اگه پست اول منم بخونی متوجه میشی که من اصلا به 35 کاری نداشتم من چیز دیگه ای گفتم ولی توپیدن به من بنده هم مجبور شدم حرفایی بزنم حالا چه غلط چه درست از نظر خودم حتما درست بوده که اومدم اینجا گفتم .جالب تر هم این بود که اگه اشتباهی اصلا من کرده باشم با لحن بهتری گفته میشد اقا تو اشتباه میکنی به این دلیل .نه اینکه ما رو به توپ ببندن
ول کن اقا شخصیت هر کسی برای خودش مهمه و هر کسی هم که به خودش اعتماد داشته باشه اینجور حرفا براش مهم نیست
اگه اینجور حر فا رو بخواییم ادامه بدیم تا سا ل بعد همین موقع باز اینجور حرف برای گفتن هستش
من از همگی درخواست کردم این تستو انجام بدن و هدفمم کمک کردن نه تخریب برادر من .خودم 1 ساله با این ردیاب اسیرم تو بیابون .ادم نمک نشناسی نیستم که شما ها دارید برداشت میکنید .یه تست بهتون گفتم انجام بدید حتما مهمه که اینقدر دارم روش تاکید میکنم
بنده لپ کلامو میگم اگر قراره کاری از دستم بر بیاد و به دیگری ولو حتی 1 نفر هم باشه بتونم کمک کنم دیگه نباید بیام منتشو سرش بذارم که .بله خیلی از دوستان و عزیزانی هستن که اینجا گردن همه ما حق دارن خیلیاشون مثل حمزه - جاوید - کانی اریا که هممون میشناسیم و کسایی هم مثل هوشی عزیز که همیشه بی منت کاریو انجام دادن من دست همشونو میبوسم وازشونم سپاسگذارم چون غیر مستقیم به خود من خیلی کمک کردن .
ولی بازم میگم این اشغالایی که تو این چند وقت با شعور من بازی کردن بی جواب نمیذارم .نمیگم ما که دیگه نیایین بگین اقا کاسه داقتر از اش بقیه نشو
سعید جان شما هم حتما اینتستو انجام بده بازم دارم تاکید میکنم برادر

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

جمعه 14 شهریور1393 - 11:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شما اینقدر اصرار کردی که من همین الان یک شب این تستو انجام دادم. 6گرم طلا 12گرم نقره و 120گرم سیم مسی. تو همون حالت که گفتید گداشتم. با 4گرم طلا شروع کردم و با طلا. انتنها به سمت طلا رفتن. و این جریان واسه مس و نقره تکرار شد. حالا مگه واسه شما چه اتفاقی میوفته؟

شنبه 14 شهریور1393 - 12:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسی سعید جان با انتنای ال شکل این کارو کردین با انتنای جدید ؟بی زحمت واومو روی 5 گرم و 3 گرم هم تست کن
ممنون

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

شنبه 14 شهریور1393 - 12:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شایان نوشته است:
مرسی سعید جان با انتنای ال شکل این کارو کردین با انتنای جدید ؟بی زحمت واومو روی 5 گرم و 3 گرم هم تست کن
ممنون

با انتنای جدید. قدیمیا رو ندارم. اول فرق بین 3و5و چهاری که من تست کردم رو بگید بعد تست کنم.

شنبه 14 شهریور1393 - 12:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

چشم سعید جان میگم ولی اجازه بده قبل گفتنم چند نفر دیگه اینکارو انجام بدن و نتیجشو بگن
فرق بین 3-4 5 هم این هستش که تداخل تو سنس ایجاد میکنه

شنبه 14 شهریور1393 - 12:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شایان نوشته است:
چشم سعید جان میگم ولی اجازه بده قبل گفتنم چند نفر دیگه اینکارو انجام بدن و نتیجشو بگن
فرق بین 3-4 5 هم این هستش که تداخل تو سنس ایجاد میکنه

این تست رو هم انجام دادم. نتیجه متل قبل بود. این حالتی که شما میگید میتونه دو تا علت داشته باشه. یا خطای دهن. و یا ایراد از دستگاه شماست.
من احتمال مورد اول رو بیشتر میدونم. همین الان من رو یه نقطه هدف که قیچی دارم و میبینم که طلا زیر انتناست اگه به انتنها نگاه کنم و با فکرم و چشام سعی در باز کردن انتناکنم بعد از چند لحظه انتناواز میشن.
حتی اگه چشماتونو ببندید دیگه انتنها حرکت نمیکنن. باید به رو برو نگا کنیدو فکر ازاد باشه. اگه متلا رو مود طلاست و به نقره نگا کنی بازم مشکل ساز میشه و انتنا قاطی میکنن. حالا شمااینارو تست کن و نتیجه رو بگو.
همین مسایل کوچیکه که اگه رعایت نکنی دیگه ردیابی رو باید کنار بزاری.

شنبه 14 شهریور1393 - 12:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسی سعید جان از راهنماییت
نه مشکل از ذهنیت نیست
اجازه بده تا دوستان دیگه هم نظرشونو بگن میام توضیح میدم

شنبه 14 شهریور1393 - 12:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
واقعا خیلی متاثر شدم بعد از خوندن چندی از صفحات قبلی این تاپیک !!! دوستان خواهش میکنم فشارهای عصبی و روانی این روزها که الخصوص بین جوونها رایجه و فوق العاده بین کاوشگرها شیوع داره رو کنترل و به انجمن ترزیق نکنید!! من خودم زیاد با ردیاب سر کله نمیزنم و بیشتر با نقطه زن کار میکنم ولی انصافا این انجمن خیلی از مشکلات اوپراتوری ردیاب رو مرتفع کرد و حتی طراحی این ردیاب در نوع خودش بینظیره حالا خوب یاد بدش بماند !!

فقط بذارید به راه خودش ادامه بده من امید دارم در اینده نه چندان دور به نتیجه دلخواه میرسیم فقط کافیه یک روز مشکلات و خطاهای ردیاب الخصوص 35 مرتفع بشه بخدا دیگه همه چی تمومه !! بچه ها بخدا دیگه اثار و علائم همه بواسطه زمان و ساخت و ساز و کشاورزی از بین رفتن دیشب جایی بودم که یکسری قبرهای تو زمین کشاورزی بواسطه گاو اهن تراکتور نمایان شده بودن که ادم از دیدن اونا حیرت زده میشد بحدی زیبا و شکیل بودن درون این قبرها که با سنگهای خشکه چین چیده شده بودن که ادم لذت میبرد و همچنین سقفهایی هشتی شکل که تماما ازسنگ طبیعی طاق زده شده بودن خلاصه میخام بگم این قبرها هیچگونه اثار و علائمی نداشتن که بواسطه اون قبرها رو رهگیری کنید لپ کلام اینکه اگر یک روز بواسطه همین انجمن مشکلات ردیاب و الخصوص 35 مرتفع بشه دیگه نیاز نیست یکی مثه من یک هکتار زمین رو با نقطه زن چک بکنه :( و خدا رو شکر تا به امروز یه سری مشکلات ردیاب بواسطه دوستان از لحاظ فرکانسی و غیره حل شد و حتی پیشنهادهای برای بهبود وضعیت و اصلاح کنونی 35 و ارتقا ء اون توسط دوستان داده شد! که میتونه در اینده نزدیک توسط مهندس حمید گل بروی ورژن جدید اعمال بشه بنده خودم انتقاداتی داشتم و دارم ولی میدونم دردی رو از کسی دوا نمیکنه و مطمئنا هیچ یک از ماها کامل یا معصوم نیستیم و بلاخره هر کسی تو این راه بفکر منفعت خودش هست و بالطبع یکسری اغراق ها در این راه صورت میگیره پس یه سری چیزا رو باید نادیده گرفت و از کنارشون گذشت تا چرخ مسیر از دور نایستد منم همین الان میتونم یه انتقاد کوبنده و بدون جواب از طرف مهندس حمید و مجتبی از 35 داشته باشم چه مشکلی رو میتونه حل بکنه به جز عدم تمرکز برای خود و این بنده خداها و به جز اینکه تنش و هرج ومرج و پستهای جنجالی و سوء استفاده رقیبان و کلاه برداری چیزی در بر نداره پس خواهشا مدارا کنید تا بهتر به نتیجه برسیم من ته دلم روشنه که باسختی و ممارست همه به نتیجه دلخواهشون میرسن انشالله :ymhug:

در مورد تست شایان عزیز باید بگم که تقریبا 6 ماه پیش بود که انجام دادم و مدتی بود که با ردیاب هیچگونه سنسی نداشتم که با پیشنهاد شایان عزیز با ورنهای متغیری فلزات سنس میشدند مثلا ولوم وزن ردیاب روی صفر هیچ سنسی نداشت برای من ولی با وزن 5 گرم شروع به سنس میکرد یا مثلا با وزن 9 گرم سنس داشتیم ولی یه وزن دیگه مثلا 100 گرم نداشتیم خلاصه این خودش جای تامل داشت و دارد من واقعیتش خودم اصلا به این مود وزن اعتقادی ندارم و حتی حس میکنم در سنس فلزات حداقل برای شخص خودم اختلال ایجاد میکنه و همیشه سعی میکنم با وزن صفر ردیابی کنم همچنانکه بعضی دوستان همچون جاوید عزیز هم با وزن صفر ردیابی میکنن یه مشکل دیگه ای هم که در بین بچه ها مشاهده میشه متاسفانه اهل کاوش حرفه ای نیستن و نشستن تنگ خونه داستان سرایی میکنن و این مسئله به جز اینکه منجر به جر و بحث های بی محتوا و بی نتجیه میشه حاصلی برا انجمن و کاوش در محیط عملی نداره و با نشستن تنگ خونه و تست های خونگی :D این مهم راه به جای نخواهد برد!

سپاس

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

شنبه 15 شهریور1393 - 1:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 188 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure