انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:50am

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

saeeed60h نوشته است:
اقا حمید اگه واقعا زمین باید باشه پس چطوره که وقتی به خروجی های امپلی زبون میزنی بدون دخالت منفی مدار گزش داریم؟
در سیستم 35هم اگه درست بگم منفی مدار که به بدنه ولومها وصله به هیچ یک از دو خروجی وصل نیست.
به نظر من فرقی بین این سیم بندی که من استفاده کردم و سیم بندی چوک که شما توضیح دادید وجود نداره. تو هر دو منفی در خروجی نیست.
حالا کاری نداره دوستان تست کنن و نتیجه رو بگن.
با تشکر

سعید جان حتما باید اختلاف پتانسیلی بین دو سیم خروجی وجود داشته باشه تا گزشی احساس بشه ,ما نمیخواهیم خدای ناکرده زحمات شما نادیده گرفته بشه بلکه میخواهیم اصولی و عملی پیش بریم تا زودتر و بهتر به نتیه دلخواه برسیم.

صداقت اولین فصل از کتاب خرد است

چهارشنبه 18 شهریور1393 - 12:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نابودگر نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
اقا حمید اگه واقعا زمین باید باشه پس چطوره که وقتی به خروجی های امپلی زبون میزنی بدون دخالت منفی مدار گزش داریم؟
در سیستم 35هم اگه درست بگم منفی مدار که به بدنه ولومها وصله به هیچ یک از دو خروجی وصل نیست.
به نظر من فرقی بین این سیم بندی که من استفاده کردم و سیم بندی چوک که شما توضیح دادید وجود نداره. تو هر دو منفی در خروجی نیست.
با تشکر

سعید جان حتما باید اختلاف پتانسیلی بین دو سیم خروجی وجود داشته باشه تا گزشی احساس بشه ,ما نمیخواهیم خدای ناکرده زحمات شما نادیده گرفته بشه بلکه میخواهیم اصولی و عملی پیش بریم تا زودتر و بهتر به نتیه دلخواه برسیم.

ممنون از توجهتون. شما اگه 35رو دارید اونو تست کنید و نتیجه رو بگید.

چهارشنبه 18 شهریور1393 - 12:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سعيد جان مرسی از پاسخ دقيق و روشن شما

چهارشنبه 18 شهریور1393 - 12:40am
مدیر کل
مدیر کل

saeeed60h نوشته است:
با تشکر

خب اگر گزش وجود داره پس درسته! اصل بحث ما هم همینه که باید بین دو سیم خروجی اختلاف پتانسیل باشه. حالا ممکنه شما سیمها رو اشتباه حساب کرده باشین! مثلا از کجا مطمئن هستین اون سیمی که میگین زمین هست واقعا زمین موبایله؟ تست کردین؟ شاید هم بعد از وصل شدن به آمپلی فایر اتفاق دیگه ای میفته! در عین حال باید ولوم کانال چپ و راست یکی باشه. اگر ولومشون یکسان نباشه اختلاف پتانسیل بینشون بوجود میاد و کار میکنه! ولی فرض بر این هست گزینه ولوم و AMPL روی 100 درصد باشه.
حالا بد هم نیست شما از موج خروجی امپلی فایر تصویری بگیرین و قرار بدین. کلا فکر نمیکنم مشکلی باشه. بحث سوءتفاهمی هست که سر نحوه اتصال درست وجود داره و در نهایت هدف اینه که ما موج رو بین دو سر خروجی داشته باشیم. اگر با اسکوپ چک بشه و درست باشه هیچ مشکلی نیست. با چوک هم فرق نمیکنه. شما اگر موج سینوسی رو به یک ترانس بدین در صورت کیفیت خوب ترانس ؛ همون موج رو در خروجی خواهید داشت که فقط دامنه بیشتری داره و به معنی تقویتش هست.
در مورد 35 هر کدوم آنتنها موجشون شبیه هم هست ولی وقتی با هم میگیرین موج متفاوتی وجود داره که شبیه ترکیبی از سینوسی و مربعی هست!

چهارشنبه 18 شهریور1393 - 2:30am
مدیر کل
مدیر کل

بنظرم میرسه ما یک مشکلی در نحوه اتصال و انواع استانداردهای مربوط به فیش هندزفری موبایلها داشته باشیم! من به نوبه خودم اتصالات خروجی هدفون گوشی سامسونگ گلکسی رو با دقت بررسی کردم و تصویری پیدا کردم که عینا مطابق با اتصالات فیش در این گوشی هست:
پیوست:
trrs-diagram2.jpg

همینطور که ملاحظه میکنین فیش هدفون در این گوشی ها در واقع 4 قسمتی هست! مطابق تصویر سمت راست. اما من تست کردم از فیش 3 قسمتی معمولی هم میشه استفاده کرد. البته بنده هر دو رو تست کردم که جای حرفی باقی نمونه! در هر صورت طبق تصاویر مشخص هست که نوک فیش همیشه کانال چپ خروجی صداست و بعدیش کانال راست و بعدی زمین هست. اتصال زمین رو هم بصورت واقعی با اهم متر نسبت به بدنه فلزی داخل گوشی تست کردم و اتصال زمین دقیقا درست بود. از فیش 3 قسمتی هم میشه بجای فیش 4 قسمتی استفاده کرد و نحوه اتصالش دقیقا طبق تصویر وسط درست در میاد.
اما در حین تست متوجه مشکل عجیبی در نرم افزار شدم که فکر میکنم کسی عنوان نکرده! اون هم این هست که ظاهرا کانال چپ خروجی در این نرم افزار ما کاملا از تنظیمات کانال راست پیروی میکنه! یعنی شما هر تنظیمی اعم از فرکانس و ولوم و شکل موج که برای کانال راست میذارین برای چپ هم انجام میشه در صورتیکه کانال راست و چپ بطور جداگانه و بدرستی قطع و وصل میشن!!! خب این خیلی عجیب بود در حالیکه روی نرم افزار برای کانال چپ مشخصات دیگری نشون داده میشه ولی در عمل همون موج کانال راست رو تولید میکنه! حالا نمیدونم مشکل از طرف بنده هست یا واقعا نرم افزار این محدودیت رو داره و لذا نمیشه دو شکل موج یا فرکانس مختلف رو روی دو کانال داشت! البته این مساله بهرحال برای کاربرد فعلی ما مشکلی ایجاد نمیکنه چون ما یک موج نیاز داریم.
نکته دیگه این هست که اگر یکی از کانالها فعال نباشن ؛ عملا خروجیش شبیه به زمین میشه و در این حالت اگر هر دو خروجی رو نسبت به هم بگیریم شکل موج تقریبا مطابق حالت عادی تولید میشه و فقط اندکی نویز اضافه میشه! ولی اگر هر دو کانال فعال بشن ؛ موجشون نسبت به هم تقریبا نزدیک به صفر هست.
بنابراین نتیجه گیری من این هست که فقط از کانال راست یا CH1 استفاده بشه و در این صورت کافیه قسمت دوم و سوم فیش که در تصاویر بصورت Right , Ground مشخص هستن برای انواع فیش 4 قسمتی و یا 3 قسمتی مورد استفاده قرار بگیره.
ذکر این نکته ضروریه که متاسفانه همه انواع موبایل فیشهاشون به این صورت نیست! ولی فکر میکنم اکثرا همینطوری هستن. بخصوص فیش 3 قسمتی که در تصویر میبینین کاملا استاندارد هست اما فیش 4 قسمتی در بعضی مدل گوشی ها جای گراند و میکروفنشون با هم جابجاست و در هر صورت کانال چپ و راست طبق همه تصاویری که من دیدم عین همین هست.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 4:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در مورد نرم افزار ما میتونیم دو موج مختلف همزمان از کانال چپو راست ارسال کنیم ولی در حدف خطا کارایی نداره. واسه اینکار میتونید خروجی رو عین شکل زیر قرار بدید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 8:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یه تستی انجام دادم نتیجه رو واستون مینویسم و اگه قبول نداشتین بگید فیلم بگیرم.
خروجی موبایل رو فقط دادم به یه سمت. یعنی امپلی فایرم فقط با یه کانال کار میکرد که میشه همون مونو. انگار از امپلی مونو استفاده میکردم. یه پراب زدم به +و یکی به منفی. همون حالتی که اقا حمید میگفت. وقتی روشنش کردم و 35رو هم روشن کردم انتنها به طرف جعبه امپلی رفت و روی جعبه قیچی میشد. تو همون حالت خروجی دوم موبایل رو که قطع کرده بودم وصل کردم یعنی همون حالتی که قبلا گفتم دو تا پراب به+ دیگه رو جعبه قیچی نمیکرد و به طرف طلا میرفت.

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 9:09am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام بنده هنوز موفق به دانلود این نرم افزار نشدم ، میشه لطفاً یک لینک درست و حسابی زحمتش رو بکشید تا دانلود کنیم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 9:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
با سلام بنده هنوز موفق به دانلود این نرم افزار نشدم ، میشه لطفاً یک لینک درست و حسابی زحمتش رو بکشید تا دانلود کنیم

اقا مهدی صفحه 9 اپ کردم تو سایت.

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 9:55am
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
saeeed60h نوشته است:
یه تستی انجام دادم نتیجه رو واستون مینویسم و اگه قبول نداشتین بگید فیلم بگیرم.
خروجی موبایل رو فقط دادم به یه سمت. یعنی امپلی فایرم فقط با یه کانال کار میکرد که میشه همون مونو. انگار از امپلی مونو استفاده میکردم. یه پراب زدم به +و یکی به منفی. همون حالتی که اقا حمید میگفت. وقتی روشنش کردم و 35رو هم روشن کردم انتنها به طرف جعبه امپلی رفت و روی جعبه قیچی میشد. تو همون حالت خروجی دوم موبایل رو که قطع کرده بودم وصل کردم یعنی همون حالتی که قبلا گفتم دو تا پراب به+ دیگه رو جعبه قیچی نمیکرد و به طرف طلا میرفت.

سعید جان خسته نباشی

اگه توجه کنی میبینی که خروجی کانال چپ دقیقا میفته رو کانال راست.یعنی عملا هیچ اخلاف پتانسیلی نمیتواند به وجود بیاید. اما اگر تقویت کننده شما با دو تا ولوم کنترل میشه امکان اینکه یکی از کانالها با ضریبی متفاوت تقویت بشه هست و شما در روی پراپها سیگنال خواهید داشت.من که نتونستم خودم و قانع کنم و منفی مدار رو به یه حلقه برنجی دادم و با فاصله 1متر از پراپها روی سطح قرار دادم.متاسفانه دیشب به علت درد شبیه به آپاندیس جایی نرفتم که به خیر گذشت #-o انشاالله امشب نتایج سنس با این روش و خدمت دوستان خواهم گفت. ;)

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 10:03am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 145 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure