نویسنده |
پیغام |
arash22
کاربر حرفه ای
|
من این نرم افزار رو با یک ردیاب دیگه تست گرفتم اصلا کار نکرد در واقع هیچ تاثیری نداشت ، خارج از شهر این تست رو انجام دادم البته از تقویت کننده یا اسپیکر استفاده نکردم فقط نرم افزار با یک ردیاب فرکانسی ، یک بار فقط از نرم افزار و انتن تست گرفتم یک بار همراه با ردیاب فرکانسی هیچ تاثیری نداشت
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 11:47am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
arash22 نوشته است: من این نرم افزار رو با یک ردیاب دیگه تست گرفتم اصلا کار نکرد در واقع هیچ تاثیری نداشت ، خارج از شهر این تست رو انجام دادم البته از تقویت کننده یا اسپیکر استفاده نکردم فقط نرم افزار با یک ردیاب فرکانسی ، یک بار فقط از نرم افزار و انتن تست گرفتم یک بار همراه با ردیاب فرکانسی هیچ تاثیری نداشت خوب اینجوری نیست که بگیم بافلان ردیاب کار نکرد. اون ردیاب موجش چه شکلیه؟از چه فرکانسی استفاده میکنه؟ شما باید همه اینارو دقیق بدونید. از کجا فهمیدید که ردیاب فرکانسش چیه که همونو تو نرم افزار بدید.
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 11:52am |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
سلام و درود سعید جان خبر خوشحال کننده برات دارم.نتیجه حفاریها رضایت بخش بود. میشه80 درصد به تفکیک امیدوار بود البته میخوام تو زمینهای سنگی و شوره زار و...هم امشب و فردا تست بگیرم...چیزی که جالبه با این روش حجم خیلی کمتر در میاد و نقطه کردن هدف بسیار راحتتره...
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 12:18pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: سلام و درود سعید جان خبر خوشحال کننده برات دارم.نتیجه حفاریها رضایت بخش بود. میشه80 درصد به تفکیک امیدوار بود البته میخوام تو زمینهای سنگی و شوره زار و...هم امشب و فردا تست بگیرم...چیزی که جالبه با این روش حجم خیلی کمتر در میاد و نقطه کردن هدف بسیار راحتتره... مبارک باشه سعید جان ایولا داری ایشالا منم تا 10 روز دیگه میرم سراغ هدف
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 12:43pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: سلام و درود سعید جان خبر خوشحال کننده برات دارم.نتیجه حفاریها رضایت بخش بود. میشه80 درصد به تفکیک امیدوار بود البته میخوام تو زمینهای سنگی و شوره زار و...هم امشب و فردا تست بگیرم...چیزی که جالبه با این روش حجم خیلی کمتر در میاد و نقطه کردن هدف بسیار راحتتره... ممنونم اقای کرمی عزیز. مطمین بودم رو حجم گیری هم تاتیر میزاره. ای کاش وزن گیری. رو هم تست میکردید. بابت تستهاتون ممنون. مبارک باشه.
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 12:50pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
bardia نوشته است: كرمي نوشته است: سلام و درود سعید جان خبر خوشحال کننده برات دارم.نتیجه حفاریها رضایت بخش بود. میشه80 درصد به تفکیک امیدوار بود البته میخوام تو زمینهای سنگی و شوره زار و...هم امشب و فردا تست بگیرم...چیزی که جالبه با این روش حجم خیلی کمتر در میاد و نقطه کردن هدف بسیار راحتتره... مبارک باشه سعید جان ایولا داری ایشالا منم تا 10 روز دیگه میرم سراغ هدف خواهش میکنم. پیشنهاد میکنم دوستان از مدارشون مطمین باشن بعد رو اهداف واقعی تست کنن. واسه اطمینان از درست کار کردن مدار هم میتونید تست اهنربا رو که صفحه قبل گداشتم انجام بدید.
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 12:57pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
كرمي نوشته است: سلام و درود سعید جان خبر خوشحال کننده برات دارم.نتیجه حفاریها رضایت بخش بود. میشه80 درصد به تفکیک امیدوار بود البته میخوام تو زمینهای سنگی و شوره زار و...هم امشب و فردا تست بگیرم...چیزی که جالبه با این روش حجم خیلی کمتر در میاد و نقطه کردن هدف بسیار راحتتره... سلام دوستان کرمی عزیز خوشحالمون کردی داداش امیدوارم همه دوستان هم موفق بشن یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 1:00pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
ای کاش بعد از نتايج و قطعی شدن طرح سعيد جان مدار پراپ شکلی به همراه 35 براى متقاضيان طراحی و ارسال بشه انشاالله
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 1:05pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلان دوستان راستی آقا سعید عزیز روی 22 که فرکانس ازاد نیست چطور باید با نرم افزار فرکانس رو مچ کرد؟ لطفا توضیح بدین چه باید کرد/ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 1:06pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
اگه اینو در نظر بگیریم که خطاهای ردیاب بیشتر ناشی از اتر مغناطیس زمین بر روی اجسام زیر خاک هست با این روش بیشتر خطا ها رو رد میکنیم. دوستانی که حجم میگیرن ایا حجمی که میگیرن تو فرکانس مورد نظر با حجمی که مود مگنت ردیاب میگیره برابره؟اگه اینطوری باشه دیگه حجمی نخواهیم داشت و فقط حجم واقعی فلز زیر خ رو خواهیم گرفت.
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 1:10pm |
|
|
|