انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:19am

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من این نرم افزار رو با یک ردیاب دیگه تست گرفتم اصلا کار نکرد در واقع هیچ تاثیری نداشت ، خارج از شهر این تست رو انجام دادم البته از تقویت کننده یا اسپیکر استفاده نکردم فقط نرم افزار با یک ردیاب فرکانسی ، یک بار فقط از نرم افزار و انتن تست گرفتم یک بار همراه با ردیاب فرکانسی هیچ تاثیری نداشت

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 11:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

arash22 نوشته است:
من این نرم افزار رو با یک ردیاب دیگه تست گرفتم اصلا کار نکرد در واقع هیچ تاثیری نداشت ، خارج از شهر این تست رو انجام دادم البته از تقویت کننده یا اسپیکر استفاده نکردم فقط نرم افزار با یک ردیاب فرکانسی ، یک بار فقط از نرم افزار و انتن تست گرفتم یک بار همراه با ردیاب فرکانسی هیچ تاثیری نداشت

خوب اینجوری نیست که بگیم بافلان ردیاب کار نکرد. اون ردیاب موجش چه شکلیه؟از چه فرکانسی استفاده میکنه؟
شما باید همه اینارو دقیق بدونید. از کجا فهمیدید که ردیاب فرکانسش چیه که همونو تو نرم افزار بدید.

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 11:52am
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
سلام و درود

سعید جان خبر خوشحال کننده برات دارم.نتیجه حفاریها رضایت بخش بود. :ymparty: :ymparty: میشه80 درصد به تفکیک امیدوار بود :-BD البته میخوام تو زمینهای سنگی و شوره زار و...هم امشب و فردا تست بگیرم...چیزی که جالبه با این روش حجم خیلی کمتر در میاد و نقطه کردن هدف بسیار راحتتره...

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 12:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

كرمي نوشته است:
سلام و درود

سعید جان خبر خوشحال کننده برات دارم.نتیجه حفاریها رضایت بخش بود. :ymparty: :ymparty: میشه80 درصد به تفکیک امیدوار بود :-BD البته میخوام تو زمینهای سنگی و شوره زار و...هم امشب و فردا تست بگیرم...چیزی که جالبه با این روش حجم خیلی کمتر در میاد و نقطه کردن هدف بسیار راحتتره...

مبارک باشه @};-
سعید جان ایولا داری :ymapplause:
ایشالا منم تا 10 روز دیگه میرم سراغ هدف

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 12:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
سلام و درود

ممنونم اقای کرمی عزیز.
مطمین بودم رو حجم گیری هم تاتیر میزاره. ای کاش وزن گیری. رو هم تست میکردید.
بابت تستهاتون ممنون.
مبارک باشه.

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 12:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bardia نوشته است:
كرمي نوشته است:
سلام و درود

مبارک باشه @};-
سعید جان ایولا داری :ymapplause:
ایشالا منم تا 10 روز دیگه میرم سراغ هدف

خواهش میکنم.
پیشنهاد میکنم دوستان از مدارشون مطمین باشن بعد رو اهداف واقعی تست کنن. واسه اطمینان از درست کار کردن مدار هم میتونید تست اهنربا رو که صفحه قبل گداشتم انجام بدید.

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 12:57pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

كرمي نوشته است:
سلام و درود

سلام دوستان
کرمی عزیز خوشحالمون کردی داداش
امیدوارم همه دوستان هم موفق بشن
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 1:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ای کاش بعد از نتايج و قطعی شدن طرح سعيد جان مدار پراپ شکلی به همراه 35 براى متقاضيان طراحی و ارسال بشه انشاالله

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 1:05pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلان دوستان
راستی آقا سعید عزیز روی 22 که فرکانس ازاد نیست چطور باید با نرم افزار فرکانس رو مچ کرد؟
لطفا توضیح بدین چه باید کرد/
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 1:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اگه اینو در نظر بگیریم که خطاهای ردیاب بیشتر ناشی از اتر مغناطیس زمین بر روی اجسام زیر خاک هست با این روش بیشتر خطا ها رو رد میکنیم.
دوستانی که حجم میگیرن ایا حجمی که میگیرن تو فرکانس مورد نظر با حجمی که مود مگنت ردیاب میگیره برابره؟اگه اینطوری باشه دیگه حجمی نخواهیم داشت و فقط حجم واقعی فلز زیر خ رو خواهیم گرفت.

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 1:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 161 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure