انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 3:54am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 567 , 568 , 569 , 570 , 571 , 572 , 573 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
آقا وحيد چون كسي از روي اين پي سي بي كه شما ساختي اين مدار رو مونتاژ نكرده براي همين اطلاعات دوستان براي پاسخ به سوالات شما كم بوده ، شما خودت لاينهاي مدار قبلي رو با اين مدار جديد مقايسه كن و ببين همه چي سر جاي خودش هست يا نه و لاينها درست باشن ، تا اينطوري بتوني اشكال رو پيدا كني . موفق باشي

سلام مهدی جان خدا قوت خسته نباشی
منم میخوام این مدارو مونتاژ کنم به نظر شما بهترین pcb کدومه؟ البته اول میخوام ساشو رو به بهترین شرایطش برسونم بعد tl رو مونتاژ کنم
از راهنمایی شما کمال تشکر رو دارم ^:)^

جمعه 15 آبان1393 - 12:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من برای روشن کردن قضیه این مبدل هیچ گناهی ندارم جز اطلاع رسانی و فکر نکنید که من میخوام با این که آقا عباس نوشته که مراجعه کنید به ابی گلد میخوام سوع استفاده کنم اگر میخواستم این کار رو کنم سر همون مبدل اولی این کار رو میکردم
و درضمن من مبدل دومی رو هم گفتم که اقا عباس هیچ فایلی از این مبدل رو به من نداده وقتی من فایلی از این مبدل دومی ندارم چجوری بسازمش خودتون قضاوت کنید
و باز به اقا اسد میگم تا از چیزی خبری نداره شروع به مسخره کردن و پشت سر حرف زدن نکنه من با کسی نه شوخی میکنم نه اجازه میدم کسی با من شوخی کنه و تا حالا هم خدای نکرده حرف بدی نه به کسی زدم و نه کسی رو رنجوندم
من تو پیام ها هم گفتم مبدل اولی رو نقشش رو اقا عباس داد به من و گفت خودش برنامش رو نوشته و من هم ساختمش نه سوع استفاده از این مبدل کردم و نه گفتم خودم ساختم
و من از اقا عباس خواستم که فایلش رو بزاره تو انجمن
و در مورد مبدل دومی من هیچ اطلاعاتی ندارم فقط برای من تعریف کرد که مبدل خوبی هست و برنامشو گفت که خودش نوشته و ارزشش گفت تو بیرون 150 تومانه من تو این کار هیچ کاره هستم اگه کسی مبدل رو میخواد به خود اقا عباس پیام بده

جمعه 15 آبان1393 - 12:40am
مدیر سایت
مدیر سایت

mhak نوشته است:
مهدی نوشته است:
آقا وحيد چون كسي از روي اين پي سي بي كه شما ساختي اين مدار رو مونتاژ نكرده براي همين اطلاعات دوستان براي پاسخ به سوالات شما كم بوده ، شما خودت لاينهاي مدار قبلي رو با اين مدار جديد مقايسه كن و ببين همه چي سر جاي خودش هست يا نه و لاينها درست باشن ، تا اينطوري بتوني اشكال رو پيدا كني . موفق باشي

منم میخوام این مدارو مونتاژ کنم به نظر شما بهترین pcb کدومه؟ البته اول میخوام ساشو رو به بهترین شرایطش برسونم بعد tl رو مونتاژ کنم

سلام برادر
شما در صفحه اول همين بخش فايلي كه بنام آقاي كاوشگر بوده رو دانلود و بسازيد ، انشاا.. موفق ميشيد @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 15 آبان1393 - 12:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب آقا ابی ما هم نگفتیم که شما ادعا کردین درسته؟
ماشالاه داری تخت گاز میری پشت سرت رو هم نگاه نمیکنی

من اون مبدل رو که گفته نشانگر ولتاژ داره دارم فردا خودم براتون آپلودش میکنم

راستی داداش طرف حرف ما اون آقا عباس بود که دکترای برق داره ویه همچین ادعایی کرده برنامشو نوشته نه شما
بهتره پستهای قبلی رو یه باره دیگه با دقت بخونی

آی خدا ببین یه میتر چطور همه رو به جون هم انداخته :D

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 15 آبان1393 - 12:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
mhak نوشته است:
مهدی نوشته است:

سلام برادر
شما در صفحه اول همين بخش فايلي كه بنام آقاي كاوشگر بوده رو دانلود و بسازيد ، انشاا.. موفق ميشيد @};-

ممنونم از بردباری شما دوست گرامی

جمعه 15 آبان1393 - 12:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای کاوشگر من از این که یک کم تندی کردم ببخشید دیگه اقا اسد برای ادم اعصاب نمیزاره تا هر کسی نقشه میزاره تو سایت اقا اسد میره همیه سایت ها رو زیرو رو میکنه تا مچ کسی رو رو کنه حالا خوب شد من این مبدل اولی رو تو انجمن نگذاشتم وگرنه فکر کنم دیگه خون و خون کشی میشد
یک بار میگه با یک نام دیگه میاد یک بار میگه سایت زدی یک بار مسخره میکنه به این فکر نمیکنه که داره با اعصاب طرف بازی میکنه و به شخصیت کسی هم توجه نمیکنه من بارها بهش تذکر دادم من ادمی نیستم که کسی با من شوخی کنه و مسخره بازی برام در بیاره حتی تلفنی هم بهش گفتم ولی کو گوش شنوا نمیدونم منظورش از این کارها چی هست
باز من از شما معذرت میخوام اگه برای شما تندی کردم یک کم هم درگیر مریضی دخترم هستم اعصابم به کل به هم ریخته

جمعه 15 آبان1393 - 12:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله درست میگین آقای کاوشگر من به دقت نخونده بودم پیام هاتون رو من همش فکر میکردم دارین به من میگید

جمعه 15 آبان1393 - 12:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ما اینقدر درگیر صحبت کردن بودیم یادمون رفت دوستان رو راهنمایی کنیم اقا ماهک از این پی سی بی که میزارم استفاده کن

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 15 آبان1393 - 12:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب دوستان فعلا این مبدل رو داشته باشین تا اون یکی رو هم ازبین فایلهام پیدا کنم و بزارم

البته ال سی دی این 16*4 هست و با اون یکی کمی فرق داره

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 15 آبان1393 - 1:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای کاوشگر این مبدل چه کاری انجام میده به دوستان بیشتر توضیح بدین

جمعه 15 آبان1393 - 1:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 567 , 568 , 569 , 570 , 571 , 572 , 573 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 451 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure