نویسنده |
پیغام |
mhak
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: آقا وحيد چون كسي از روي اين پي سي بي كه شما ساختي اين مدار رو مونتاژ نكرده براي همين اطلاعات دوستان براي پاسخ به سوالات شما كم بوده ، شما خودت لاينهاي مدار قبلي رو با اين مدار جديد مقايسه كن و ببين همه چي سر جاي خودش هست يا نه و لاينها درست باشن ، تا اينطوري بتوني اشكال رو پيدا كني . موفق باشي سلام مهدی جان خدا قوت خسته نباشی منم میخوام این مدارو مونتاژ کنم به نظر شما بهترین pcb کدومه؟ البته اول میخوام ساشو رو به بهترین شرایطش برسونم بعد tl رو مونتاژ کنم از راهنمایی شما کمال تشکر رو دارم
|
جمعه 15 آبان1393 - 12:37am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
دوستان من برای روشن کردن قضیه این مبدل هیچ گناهی ندارم جز اطلاع رسانی و فکر نکنید که من میخوام با این که آقا عباس نوشته که مراجعه کنید به ابی گلد میخوام سوع استفاده کنم اگر میخواستم این کار رو کنم سر همون مبدل اولی این کار رو میکردم و درضمن من مبدل دومی رو هم گفتم که اقا عباس هیچ فایلی از این مبدل رو به من نداده وقتی من فایلی از این مبدل دومی ندارم چجوری بسازمش خودتون قضاوت کنید و باز به اقا اسد میگم تا از چیزی خبری نداره شروع به مسخره کردن و پشت سر حرف زدن نکنه من با کسی نه شوخی میکنم نه اجازه میدم کسی با من شوخی کنه و تا حالا هم خدای نکرده حرف بدی نه به کسی زدم و نه کسی رو رنجوندم من تو پیام ها هم گفتم مبدل اولی رو نقشش رو اقا عباس داد به من و گفت خودش برنامش رو نوشته و من هم ساختمش نه سوع استفاده از این مبدل کردم و نه گفتم خودم ساختم و من از اقا عباس خواستم که فایلش رو بزاره تو انجمن و در مورد مبدل دومی من هیچ اطلاعاتی ندارم فقط برای من تعریف کرد که مبدل خوبی هست و برنامشو گفت که خودش نوشته و ارزشش گفت تو بیرون 150 تومانه من تو این کار هیچ کاره هستم اگه کسی مبدل رو میخواد به خود اقا عباس پیام بده
|
جمعه 15 آبان1393 - 12:40am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mhak نوشته است: مهدی نوشته است: آقا وحيد چون كسي از روي اين پي سي بي كه شما ساختي اين مدار رو مونتاژ نكرده براي همين اطلاعات دوستان براي پاسخ به سوالات شما كم بوده ، شما خودت لاينهاي مدار قبلي رو با اين مدار جديد مقايسه كن و ببين همه چي سر جاي خودش هست يا نه و لاينها درست باشن ، تا اينطوري بتوني اشكال رو پيدا كني . موفق باشي سلام مهدی جان خدا قوت خسته نباشی منم میخوام این مدارو مونتاژ کنم به نظر شما بهترین pcb کدومه؟ البته اول میخوام ساشو رو به بهترین شرایطش برسونم بعد tl رو مونتاژ کنم از راهنمایی شما کمال تشکر رو دارم سلام برادر شما در صفحه اول همين بخش فايلي كه بنام آقاي كاوشگر بوده رو دانلود و بسازيد ، انشاا.. موفق ميشيد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 15 آبان1393 - 12:47am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
خوب آقا ابی ما هم نگفتیم که شما ادعا کردین درسته؟ ماشالاه داری تخت گاز میری پشت سرت رو هم نگاه نمیکنی من اون مبدل رو که گفته نشانگر ولتاژ داره دارم فردا خودم براتون آپلودش میکنم راستی داداش طرف حرف ما اون آقا عباس بود که دکترای برق داره ویه همچین ادعایی کرده برنامشو نوشته نه شما بهتره پستهای قبلی رو یه باره دیگه با دقت بخونی آی خدا ببین یه میتر چطور همه رو به جون هم انداخته
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
جمعه 15 آبان1393 - 12:50am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: mhak نوشته است: مهدی نوشته است: آقا وحيد چون كسي از روي اين پي سي بي كه شما ساختي اين مدار رو مونتاژ نكرده براي همين اطلاعات دوستان براي پاسخ به سوالات شما كم بوده ، شما خودت لاينهاي مدار قبلي رو با اين مدار جديد مقايسه كن و ببين همه چي سر جاي خودش هست يا نه و لاينها درست باشن ، تا اينطوري بتوني اشكال رو پيدا كني . موفق باشي سلام مهدی جان خدا قوت خسته نباشی منم میخوام این مدارو مونتاژ کنم به نظر شما بهترین pcb کدومه؟ البته اول میخوام ساشو رو به بهترین شرایطش برسونم بعد tl رو مونتاژ کنم از راهنمایی شما کمال تشکر رو دارم سلام برادر شما در صفحه اول همين بخش فايلي كه بنام آقاي كاوشگر بوده رو دانلود و بسازيد ، انشاا.. موفق ميشيد ممنونم از بردباری شما دوست گرامی
|
جمعه 15 آبان1393 - 12:50am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقای کاوشگر من از این که یک کم تندی کردم ببخشید دیگه اقا اسد برای ادم اعصاب نمیزاره تا هر کسی نقشه میزاره تو سایت اقا اسد میره همیه سایت ها رو زیرو رو میکنه تا مچ کسی رو رو کنه حالا خوب شد من این مبدل اولی رو تو انجمن نگذاشتم وگرنه فکر کنم دیگه خون و خون کشی میشد یک بار میگه با یک نام دیگه میاد یک بار میگه سایت زدی یک بار مسخره میکنه به این فکر نمیکنه که داره با اعصاب طرف بازی میکنه و به شخصیت کسی هم توجه نمیکنه من بارها بهش تذکر دادم من ادمی نیستم که کسی با من شوخی کنه و مسخره بازی برام در بیاره حتی تلفنی هم بهش گفتم ولی کو گوش شنوا نمیدونم منظورش از این کارها چی هست باز من از شما معذرت میخوام اگه برای شما تندی کردم یک کم هم درگیر مریضی دخترم هستم اعصابم به کل به هم ریخته
|
جمعه 15 آبان1393 - 12:51am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
بله درست میگین آقای کاوشگر من به دقت نخونده بودم پیام هاتون رو من همش فکر میکردم دارین به من میگید
|
جمعه 15 آبان1393 - 12:54am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
ما اینقدر درگیر صحبت کردن بودیم یادمون رفت دوستان رو راهنمایی کنیم اقا ماهک از این پی سی بی که میزارم استفاده کن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 15 آبان1393 - 12:58am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
خوب دوستان فعلا این مبدل رو داشته باشین تا اون یکی رو هم ازبین فایلهام پیدا کنم و بزارم
البته ال سی دی این 16*4 هست و با اون یکی کمی فرق داره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
جمعه 15 آبان1393 - 1:03am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقای کاوشگر این مبدل چه کاری انجام میده به دوستان بیشتر توضیح بدین
|
جمعه 15 آبان1393 - 1:07am |
|
|